Keystone logo
Insula Jersey

Studiu Masterat în Insula Jersey 2024

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  1027
 • Ponderea utilităților

  64
 • Abonament la internet

  57
 • Transport local

  59

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  8
 • Bilet de cinema

  14
 • Pint de bere locală

  6

Despre Insula Jersey

Studiu în Jersey

Învățământul Superior în Jersey

Departamentul Jersey 's de învățământ prevede pentru nevoile educaționale ale elevilor care frecventează școala. Există școli publice finanțate prin intermediul guvernului. Există, de asemenea mai multe școli private aici. În general, sistemul școlar este destul de similar cu cel al Regatului Unit în ceea ce privește structura sa și calității educației. Cu toate acestea, este o țară mică, ceea ce înseamnă că elevii frecventează școli mici în general. Acest lucru poate îmbunătăți calitatea educației pentru mulți în acest domeniu.

În ceea ce privește învățământul superior din Jersey, elevii care frecventează învățământul secundar se va muta probabil pe la un centru universitar. Țara oferă un colegiu de formare continuă numit Highlands College. Această facilitate oferă oportunități educaționale pentru normă întreagă și școli cu jumătate de normă. Highlands Colegiul funcționează ca o formă a șasea, de asemenea.În acest sens, se lucrează într-un mod de colaborare cu alte școli, inclusiv Londra South Bank University, Universitatea din Plymouth, și Open University. Studenții care se înscriu în Highlands College sunt în măsură să obțină un grad doi ani numit ieri Foundation. Din acest punct, ei pot obține apoi educație suplimentară pentru a obține educație într-o anumită zonă de studiu.

Țara are, de asemenea, școli specializate pentru acest tip de învățare. Una dintre opțiunile cele mai proeminente este International Business School Jersey. Aceasta este o școală din sectorul privat, care educă elevii într-o gamă de discipline, toate cu accentul de a oferi instruire pentru studii internaționale. Un alt școală în Jersey este Institutul de Drept. Aceasta este țara 's facultatea de drept. Elevii vor învăța să devină avocați și juriști din Jersey.

Școlarizare și Taxe

Studenții care studiază la școlile publice nu plătesc de școlarizare să facă acest lucru.În general, însă, aceasta este doar o opțiune disponibilă pentru studenții care sunt nativi în țară. Altele, inclusiv studenții internaționali, vor plăti o taxă de a inscrie. Această taxă intervalele semnificativ în funcție programul de gradul studentul se înscrie în și școlii.

Învățământul superior vine la un comision, în special pentru acei studenți care se înscriu în International Business School Jersey. Această școală de învățământ este o facilitate privat și taxele tind să fie mai mare aici. Cu toate acestea, școala este, de asemenea, una dintre cele mai bune opțiuni pentru studenții care doresc să obțină o diplomă care poate fi folosit pe plan internațional, care este ceva mulți studenți face.

Studenții străini pot studia aici. Obținerea unei vize de student se face prin universitate în sine, în cele mai multe cazuri.

Mulți studenți de călătorie în străinătate pentru a găsi locuri de muncă în afara Jersey. Cu toate acestea, țara are o industrie de asistenta medicala in crestere, precum și un sector de afaceri puternic. Găsirea de muncă în aceste domenii ar putea fi o opțiune după absolvire.

Asigurări de Sănătate

Studenții care doresc să participe la universitate în Jersey va trebui să obțină propria asigurare de sanatate. Nu este asigurat de către școală de prezență. Elevii pot fi în măsură să cumpere politici prin școală sau prin intermediul unui furnizor terț. Cu toate acestea, școlile stabilite normele privind sau nu elevii sunt capabili să participe la acest tip de fără acoperire în loc.

Vize pentru studenți

Pentru a obține o viză de student, studenții trebuie să se aplice mai întâi la școala de alegerea lor. Dacă școala acceptă student, el sau ea este capabil de a aplica pentru o viză prin intermediul guvernului. Școala va furniza o scrisoare de acceptare a permite pentru ca aceasta să apară.