Keystone logo
Italia

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Italia 2023

Numărul de instituții: 220
  • Bologna, Italia
  • Trondheim, Norvegia

  Academia EIT RawMaterials - RaMES oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

  • Rome, Italia

  Euroinnova International Online Education și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cu premisa revoluționării sectorului de formare online, această școală de formare crește cu scopul de a oferi studenților săi posibilitatea de a experimenta o creștere personală și profesională cu o pregătire eminamente practică.

  • Poitiers, Franţa
  • Iași, România
  • + 5 Mai mult

  Campusul European al Universităților Orașe (EC2U) este o alianță multiculturală și multilingvă, formată din șapte universități de lungă durată, conduse de educație și cercetare, implicate la nivel local și global din patru regiuni diverse ale Uniunii Europene: Universitatea din Coimbra, Universitatea din Iași, Universitatea din Jena, Universitatea din Pavia, Universitatea din Poitiers (coordonator), Universitatea din Salamanca și Universitatea din Turku. Ambiția Alianței este de a dezvolta un spațiu inovator care să permită mobilității să circule liber între cele șapte universități și orașe asociate.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mai mult

  Un consorțiu de universități europene a dezvoltat un nou și inovator program paneuropean EUMaster4HPC, care se concentrează pe soluții de înaltă performanță. EUMaster4HPC reunește principalii jucători din educația HPC din Europa pentru a pregăti următoarea generație de experți HPC cu înaltă calificare și talent pentru a conduce transformarea digitală europeană. EUMaster4HPC se bazează pe curriculum inovator și paradigme de predare, excelență academică, experți HPC de talie mondială, acces la centre de supercalculare și sprijin puternic din industrie.

  • Rome, Italia

  Università Europea di Roma este o universitate italiană privată, recunoscută legal, născută în 2005, care crește rapid în ceea ce privește studenții, colaborările de cercetare și proiectele inovatoare. Oferta noastră academică include diplome de licență și master, ambele predate în engleză și italiană, numeroase cursuri postuniversitare și un doctorat. Se caracterizează printr-o metodă de predare interactivă și dinamică, care asigură o înaltă calitate a conținutului său academic și un contact strâns cu facultatea, creând o comunitate academică autentică, în care studenții sunt în centrul unui proiect educațional inovator. Făcând parte dintr-o rețea internațională de universități catolice situate în SUA, Spania, Mexic și Chile, UER oferă studenților săi o gamă largă de experiență internațională: schimburi, stagiu în străinătate, diplome duble, școală internațională de vară și multe altele. UER dezvoltă, de asemenea, abilitățile soft ale studenților și îi pregătește pentru a găsi un loc de muncă după absolvire prin ateliere, activități de responsabilitate socială și stagii. Campusul modern al Università Europea di Roma este situat la doar 10 minute cu transportul public de centrul orașului Roma, unul dintre cele mai carismatice orașe ale lumii, datorită amestecului său amețitor de ruine bântuitoare, artă uimitoare și vibrante. Viața pe stradă Datorită excelenței noastre academice, activităților educaționale personalizate și experiențelor internaționale de studiu, „Pregăm oameni, predăm profesioniști”.

  • Rome, Italia

  Institutul European de Inovare pentru Sustenabilitate (EIIS) este o companie academică care proiectează soluții inovatoare pentru companii, mediul academic, instituții și antreprenori pentru a facilita și încuraja inovația pentru durabilitate. În EIIS oamenii se conectează pentru a atinge sustenabilitatea ecologică, socială și economică, prin educație, cercetare, experimentare continuă. La EIIS nu există profesori sau studenți, ci doar persoane interesate să se asigure că învățarea nu mai este rezultatul unui proces pasiv, ci o activitate antrenantă definită de interacțiune continuă.

  • Milan, Italia
  • Cremona, Italia
  • + 2 Mai mult

  Studenții și absolvenții Università Cattolica se simt norocoși să facă parte din cea mai mare universitate privată din Europa. Se caracterizează printr-un angajament puternic de a oferi servicii dedicate studenților și prin calitatea academică recunoscută. A studia la Cattolica înseamnă a studia într-un context internațional, cu peste 160 de naționalități diferite în cele patru campusuri ale noastre, dar italiană la inimă. Ceea ce distinge cu adevărat Universitatea noastră este diversitatea campusului și posibilitățile nesfârșite, facilitând crearea de rețele și oportunități de carieră bazate pe locația celor cinci campusuri din Milano, Brescia, Piacenza, Cremona și Roma.

  • Rome, Italia

  Universitatea Roma Tre este o universitate tânără gândită pentru tineri. Fondată în 1992, a crescut rapid atât în ceea ce privește studenții, cât și cursurile oferite. A câștigat un rating excelent printre cele mai proeminente clasamente academice, în special în cadrul universităților mai tinere. Universitatea Roma Tre este organizată în 13 departamente care oferă diplome de licență și master, cursuri postuniversitare și avansate, doctorate și școli de specializare.

  • Neuchâtel, Elveţia
  • Leicester, Regatul Unit
  • + 1 Mai mult

  CIES - Centrul Internațional de Studii Sportive, este un centru de studii independent situat în Neuchâtel, Elveția. A fost creat în 1995 ca o fundație între Federația Internațională de Fotbal (FIFA), Universitatea din Neuchâtel, orașul și statul Neuchâtel.

  • Rome, Italia

  Eastwest European Institute -Vest este o organizație independentă specializată în analiză geopolitică, organizare de evenimente științifice și proiecte de formare axate pe afaceri internaționale și dinamică globală, pentru studenți și profesioniști.

  • Rome, Italia

  La Business School MELIUSform eroga, din 1996, Executive Master, Master Specialistici și Corsi di Specializzazione în următoarele are: Finanza & Controllo, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Sanità, Business Management.

  • Viterbo, Italia

  University of Tuscia (UNITUS) anunță o selecție publică pentru admiterea studenților internaționali la cursurile internaționale de licență de ciclul 2 (diplome de master de 2 ani) pentru anul universitar 2022/2023. Universitatea va acorda 59 de burse celor mai merituoși studenți non-italieni care se înscriu pentru prima dată la o universitate italiană, acoperind majoritatea costurilor de plecare, inclusiv taxele universitare.

  • London, Regatul Unit
  • Ragusa, Italia
  • + 1 Mai mult

  Auream Phoenix University for Women (APUW) este prima universitate privată, internațională, de învățământ la distanță, construită special, dedicată exclusiv educației femeilor. APUW permite fiecărei femei angajate în muncă și în familie să studieze și să-și împlinească obiectivele academice, rămânând în același timp în mediul confortabil al propriei ei case. Universitatea noastră se adresează femeilor lideri care au o mentalitate câștigătoare, femeilor cu personalități vibrante și dinamice, gânditoarelor independente și femeilor care sunt conștiente că sunt puncte de referință în comunitatea lor. Accentul nostru principal este pe testarea abilităților și competențelor pentru certificarea academică. Programele de studii de la Universitatea Aurea Phoenix pentru Femei sunt concepute pe metoda APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) pentru a oferi femeilor active care lucrează, având o experiență profesională de cel puțin 5 ani, șansa de a obține o diplomă fără a-și neglija familiile.

  • Milan, Italia

  Bicocca este o universitate tânără care vă va pune în legătură cu studenți din întreaga lume. Nu vei fi doar un student aici. Vei fi membru al comunității globale. De la înființare, Universitatea din Milano-Bicocca a depășit granițele sale, încheind diverse acorduri cu universități europene și non-europene.

  • London, Regatul Unit
  • Helsinki, Finlanda
  • + 5 Mai mult

  Programele EIT Digital Summer School sunt deschise studenților de licență și master, tineri profesioniști și alții care doresc să se aprofundeze în tehnologiile digitale emergente, să învețe cum să transforme tehnologia în afaceri și, în cele din urmă, să lanseze startup-uri de deep-tech. Învățați de la facultate și personalul universităților noastre partenere din UE de top tehnologic. Dobândiți experiență practică prin cazuri de companie, lucru pe proiecte și colaborare. Prețuri de școlarizare competitive. Distrează-te, întâlnindu-se și creând rețele cu studenți din întreaga lume cu gânduri similare!