Keystone logo
India

Studiu Masterat în India 2024

Studiază în India

India este o țară din Asia de Sud, care este acasa, la aproape un miliard și jumătate de oameni, a doua cea mai mare populație din lume, după China. Frontierele maritime India 's constau din Oceanul Indian, Marea Arabiei și Golful Bengal și a cotelor de granițele terestre cu China, Pakistan, Bhutan, Nepal, Bangladesh și Birmania. În urma schimbări dramatice în cadrul operațiunilor sale de piață la începutul anilor 1990, India a dezvoltat rapid într-o economie mondială proeminent, care acum este considerat un popor inovator, industrializată deține titlul de a fi de-a treia cea mai mare țară în ceea ce privește PPP, sau achizitionati putere paritate. Cu toate acestea, această creștere accelerată nu a abordat problemele profunde și continuă India 's cu sărăcia, insuficient de sănătate, analfabetism, malnutriție și a corupției în sectoarele guvernamentale poliție și.

Guvernul federal a Indiei este compusa dintr-un executiv, legislativ și judiciar, cu președintele Indiei în calitate de șef al statului.Președintele este ales cu ajutorul unui sistem de colegiu electoral și rămâne la putere timp de cinci ani. Primul-ministru, care este numit de președinte, este considerat șeful guvernului și menține cel mai înalt nivel al puterii executive. Indian legislative ramură aderă la sistemul stil Westminster-parlamentare de regulă datorită influenței greu de trecut colonialismului britanic.

Deși modernizarea India este în curs de desfășurare, societatea tradițională rămâne sharpely definit de sistemul de caste indian, un tip de aranjament stratificare socială care inhiba interactiunea sociala emancipat și mobilitatea de care se bucură clase countries.Social cele mai dezvoltate din India sunt desemnate ca "caste " , cu anumite caste considerate mai mult de elita decât altele. Deși India are legi anti-discriminatorii pentru a preveni persecuții și prejudecăți împotriva așa-numitele castele inferioare, indieni care trăiesc în zonele rurale sunt încă victime ale discriminării și segregării în zonele urbane.Valorile familiei continua, de asemenea, să reprezinte un aspect semnificativ influent al tradiției indiene, cu căsătoriile aranjate dinainte, între două familii încă norma pentru majoritatea societății indiene. În plus, divorț este practic nemaiauzit în societatea indiană și este permis doar în cazuri extreme de abuz.

India 's climatice

India este considerată o "megadiverse " țară și conține trei regiuni numite "zone critice pentru biodiversitate ". Acesta este acasa, la noua la suta din toate mamiferele care trăiesc în lume și șase la sută din toate plante cu flori. Habitatelor variază de la pădurile de conifere din Himalaya la pădurile tropicale din nord-estul Indiei și Insulele Andaman. Temperaturile medii ridicate și scăzute din gama India de la 75 de grade Celsius la 55 de grade Fahrenheit (25 grade Celsius la 12 grade Celsius).Cu toate acestea, orașele mai mari, cum ar fi Bangalore, Mumbai și New Delhi coace de multe ori la temperaturi care rămân la fel de mare ca 95 de grade Fahrenheit (35 grade Celsius) pentru săptămâni, la un moment dat. Precipitațiile pot fi greu în zonele climatice tropicale, cu nivelul de umiditate situându-se în jurul valorii de 80 la sută.

Limbi străine în India

India nu are nici o limbă oficială, dar Hindi este vorbită de aproape jumătate din populația Indiei 's. Bengali, Telugu, Marathi, Tamil, urdu și Gujarati sunt alte limbi care elevii pot întâlni în timp ce studia în India. Limba engleză este vorbită de mulți indieni și este considerat India 's "al doilea " limba de alegere. India are, de asemenea, mai multe limbi diferite, care au fost puse pe "limbă pe cale de dispariție " lista deoarece numarul de vorbitori care au supraviețuit s-au diminuat la buzunare izolate de sate existente în mediul rural din India.

Religii din India

Optzeci la suta dintre indieni practicii hinduismului, o religie care oamenii de știință consideră a fi cea mai veche religie vie lume. Hindușii cred într-o varietate de legi, moralitate de zi cu zi, Dharma, karma și reîncarnarea. Alte religii găsite în societatea indiană este în primul rând creștinism și islamism.

India 's valutar

Moneda oficiala a Indiei este rupia, care este controlat și emise de Reserve Bank of India. Rupii indiene este împărțit în 100 paise. Din 2011, singurele monede în valoare de 50 Paise sunt considerate mijloace legale de plată. Bancnote în prezent în circulație includ 5, 10, 20, 50, 100, 500.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  123
 • Ponderea utilităților

  12
 • Abonament la internet

  8
 • Transport local

  10

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  4
 • Bilet de cinema

  3
 • Pint de bere locală

  2

Despre India

Sistemul de învățământ superior din India

În spatele China și SUA, sistemul de India 's de învățământ superior este al treilea cel mai mare, cu Granturi Comisia Universitatea reprezintă principalul organism de reglementare asupra instituțiilor de învățământ superior. Între 2000 și 2010, India construite 20.000 de universități și colegii care au acceptat peste opt milioane de studenți în acea perioadă. Domeniile științei și tehnologiei sunt puternic promovat de către guvernul indian la nivel de colegiu, ceea ce duce la mai multe institute tehnologice, cum ar fi Institutul Indian de Tehnologie și Institutul Indian de Management pentru a primi aprecieri de la organizații educaționale la nivel mondial. În plus, All India Institutul de Stiinte Medicale din New Delhi este considerat unul dintre centrele de cercetare de top pentru avansarea tehnologiei medicale și a metodelor de tratament.

Grade academice acordate în India, conform sistemului britanic colonial, cu licență și masterat de grade dat ca "arte " sau "stiinta " de grade. Diplome de doctorat sunt de asemenea disponibile pentru studenții care au absolvit masterat specificat 's Programul referitoare la domeniul lor de studiu. Admiterea în universități se bazeaza pe punctajul obținut de către studenții care certificatul Școala Superioară secundar și este extrem de competitivă în ceea ce privește universități de prestigiu care operează în India. De fapt, All India Pre-Med de testare este luată anual de 200.000 de elevi, dintre care doar 2000 sunt acceptate.

Studenții străini care doresc să câștige o diplomă în India, vor trebui să facă dovada finalizării cu succes a cel puțin 12 ani de învățământ secundar în țara lor de origine. Elevii vor trebui, de asemenea, să ia examenul de admitere și să prezinte rezultatele la Ministerul Afacerilor Externe din New Delhi.Admiterea directă la programele de studii medicale, stomatologice și de inginerie nu este permisa, indiferent de acreditări studentului 's Education trecut. Cu toate acestea, alte programe de studii nu pot cere studenților străini pentru a lua examenul de admitere. În schimb, educația scoruri un elev 's examen de admitere mai mari (cum ar fi ACT sau SAT dat în SUA), pot fi utilizate pentru a califica student la anumite colegii tehnice. Studenții interesați în câștigului salarial o diplomă în India ar trebui să fie conștienți de faptul că universitățile publice nu acceptă studenții care nu sunt cetățeni din India.

Costurile de școlarizare în India variază dramatic, cu universitățile publice fiind mult mai puțin costisitoare decât universitățile private, deoarece acestea sunt finanțate de către guvern. Cetățeni indieni, de obicei, plătesc mai puțin de 100 de dolari pe an pentru a participa la o universitate publică sau colegiu. Taxele universitate privată poate varia de la 400 dolari la 25.000 dolari pe an, în funcție de instituție și de tipul de program de grad.Studenții non-indieni participarea la un colegiu privat sunt, în general, dat prioritate față de studenți indieni, în principal datorită faptului că sunt echipate mai mult financiar la plata cheltuielilor de școlarizare.

De ce să studieze în India?

Studenții care doresc să studieze muzica non-occidentală, religie, arhitectura și arta vor găsi India locul perfect în care să învețe în profunzime cu privire la aceste subiecte. Cultura sa diversă și fascinant este un amestec irezistibil de stiluri antice și moderne, care atrag majors de arte liberale din toată lumea. În plus, India oferă informații de ultimă oră, programe de gradul de tehnologie pentru studenții interesați de câștigarea unui burlac extrem de apreciat 's sau de master ' s grad legate de domeniul de calculatoare și IT.