Keystone logo
Hong Kong

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Hong Kong 2023

Numărul de instituții: 51
  • Leicester, Regatul Unit
  • Hong Kong, Hong Kong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kowloon Tong, Hong Kong

  Departamentul de neuroștiință, Universitatea City din Hong Kong a fost înființat la 1 iulie 2019. Viziunea noastră este să efectuăm cercetări de ultimă oră asupra sistemului nervos și să stabilim o platformă educațională remarcabilă pentru formarea în neuroștiințe care să pregătească absolvenții pentru peisajul carierei interesant și divers al viitorului.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Universitatea din Hong Kong, Universitatea Globală din Asia, oferă impact prin internaționalizare, inovare și interdisciplinaritate. Atrage și hrănește savanți la nivel mondial prin excelență în cercetare, predare și învățare și schimbul de cunoștințe. Acesta aduce o contribuție socială pozitivă prin prezența globală, semnificația regională și implicarea cu restul Chinei.

  • Hung Hom, Hong Kong

  Pentru a face față dezvoltării rapide a logisticii în Hong Kong și China continentală, cu cererea crescândă de talente, Universitatea Politehnică din Hong Kong (PolyU) a înființat oficial Departamentul de Logistică la 1 septembrie 2003, după o reorganizare care a încorporat fostul Departament de Transport și Transport. Logistica Transporturilor și parte a fostului Departament de Management.

  • Causeway Bay, Hong Kong
  • Seoul, Coreea de Sud
  • + 2 Mai mult

  Cu accent deosebit pe Asia, Universitatea din Manchester și-a deschis primul centru internațional în Hong Kong în 1992 și a oferit educație de management de clasă către directorii globali din Asia de Est, inclusiv Hong Kong, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, China de Sud și Macau de aproape 30 de ani.

  • London, Regatul Unit
  • Birmingham, Regatul Unit
  • + 8 Mai mult

  Din septembrie 2021, examenul de calificare a solicitanților (SQE) va fi introdus treptat pentru a deveni noul mod centralizat de calificare ca avocat în Anglia și Țara Galilor. În cele din urmă va înlocui calea actuală spre practică - cursul de practică juridică (LPC). Cu o gamă largă de cursuri SQE, locații și opțiuni de studiu flexibile, vă vom pregăti pentru cariera dvs. de avocat, precum și pentru succesul examenului SQE. Pe lângă asistența pentru carieră, veți lucra în firma noastră de avocatură virtuală, împreună cu profesorii noștri experți, și veți dezvolta cunoștințe și abilități dincolo de SQE.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Universitatea City din Hong Kong (CityU) este o universitate globală de top, care excelează în cercetare și educație profesională. Înființarea noului Colegiu de Inginerie nu ar fi putut veni într-un moment mai bun. Peste cinci ani, lumea va fi diferită. Tehnologia avansează într-un ritm fără precedent. Ca atare, este responsabilitatea noastră ca universitate să echipăm studenții noștri cu o mentalitate care să-i inspire să continue să învețe. Noul colegiu are opt departamente academice concentrate. Împreună, aceștia acoperă un spectru vibrant de domenii de inginerie și promovează sinergia academică și comunicarea în cadrul colegiului.

  • Ma Liu Shui, Hong Kong

  Fondată în 1991 de fostul nostru vice-cancelar prof. Charles Kao, cunoscut și ca „Părintele fibrelor optice” și laureat Nobel în fizică, Facultatea de Inginerie cuprinde experți de vârf din lume care sunt în fruntea disciplinelor lor și se angajează să excelență în predare și cercetare.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Facultatea de Arte este o parte esențială a Universității Baptiste Hong Kong, o instituție care este ferm angajată să fie „o universitate de artă liberală de frunte în Asia pentru lumea care oferă excelență academică într-o cultură grijulie, creativă și globală”.

  • Telegraph Bay, Hong Kong

  Urmărindu-și rădăcinile de peste un secol, Universitatea din Hong Kong (HKU) se află astăzi cu mândrie ca una dintre instituțiile de conducere ale învățământului superior din Asia. Și odată cu aceasta, HKU Business School a devenit o școală de afaceri recunoscută și respectată pe scară largă în regiune.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Recunoscând poziția Hong Kong-ului ca centru juridic internațional, suntem încântați să oferim oportunități de educație postuniversitară de calitate pentru profesioniștii în drept din oraș, cu un portofoliu larg de diplome profesionale în drept, pregătire juridică de specialitate și cursuri de dezvoltare profesională continuă pentru avocați și avocați. Unul dintre cei mai vechi furnizori de specialitate de educație juridică din Regatul Unit, din 1867 - am pregătit mai mulți avocați practicanți în Marea Britanie decât oricine altcineva.

  • Hong Kong, Hong Kong

  The Education University of Hong Kong este o instituție terțiară finanțată din fonduri publice, dedicată dezvoltării predării și învățării, printr-o ofertă diversificată de programe academice și de cercetare în domeniul educației cadrelor didactice și al științelor complementare în domeniul științelor sociale și umaniste.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Institutul International Culinary Institute (ICI), una dintre inițiativele strategice ale Grupului VTC, își propune să antreneze și să dezvolte talentul în domeniul artelor culinare, a vinului și a managementului evenimentelor pentru a susține statutul Hong Kong-ului ca destinație din Asia. Oferă programe de calitate și profesionale cu facilități de ultimă oră pentru a cultiva aspiranții culinari care să fie bine pregătiți în bucătăria internațională, susținând dezvoltarea carierelor de succes a studenților în industrie. ICI oferă o gamă largă de programe culinare profesioniste de calitate care acoperă zona europeană, mediteraneană, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu și bucătăriile americanilor, precum și brutărie și cofetărie.

  • Hong Kong, Hong Kong

  Misiunea principală a Departamentului nostru este de a oferi studii aplicate în limba engleză pentru profesii și ne propunem să fim recunoscuți la nivel internațional ca un furnizor de top de studii universitare și postuniversitare axate pe comunicarea profesională.

  • Fayette, Statele Unite ale Americii
  • Hong Kong, Hong Kong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...