Keystone logo
Hong Kong

Studiu Masterat în Hong Kong 2024

Studiază în Hong Kong

Partajarea titlul de Regiunii Administrative Speciale Poporului 's Republic of China, cu Macao, Hong Kong este un oras-stat situat pe coasta de sud a Chinei și mărginită de Marea Chinei de Sud și Pearl River Delta. Cu o populație de aproape șapte milioane și jumătate de oameni și o suprafață de doar 430 de mile, Hong Kong este una dintre regiunile de populație cele mai dens lume, în principal format din etnici chinezi Han. Existente în temeiul axioma "o țară, două sisteme ", Hong Kong funcționează sub diferite politici și legi politice decât China, funcționează mai mult ca un guvern occidental, stilul democratic în comparație cu priniciples China 's comunismului. Directorul executiv al Hong Kong este șeful guvernului și este ales de către un comitet electoral stabilit printr-un proces democratic de vot.

Hong Kong este privit ca unul dintre centrele financiare din lume și prosperă pe o economie capitalistă serviciu caracterizează prin comerț liber și fiscalitate redusă. Din cauza lipsei de spațiu în oraș, arhitectura sa este unica si ultramodern-apar. De fapt, Hong Kong a fost faimos redenumit ca din lume 's doar "oraș vertical ", care dispune de un orizont spectaculos uneori acoperit de straturi groase de vin de la sute de mii de vehicule și prea multe afaceri smog comprimat într-un astfel de mic o zonă. Cu toate acestea, din cauza aceasta populatie densa, Hong Kong a dezvoltat o rețea de transport extrem de avansat, care eclipseaza toate celelalte sisteme de transport in lumea dezvoltata.

Deși Hong Kong oferă șansa pentru persoanele fizice pentru a obține locuri de muncă sigure, care plătește salariile excelente, costul de trai este destul de mare și poate tulbura studenții care au ales să câștige o diplomă în acest oraș-stat.Cu toate acestea, studenții nu ar trebui să fie alarmați atunci când vor descoperi cât de mult costă să trăiești în Hong Kong. Cu taxe scăzute, servicii medicale premium, de înaltă calitate a vieții și oportunități remarcabile de învățământ superior, Hong Kong rămâne un loc popular pentru studenții internaționali pentru a obține de grade și experiența de agitația de fascinant Hong Kong.

Clima în Hong Kong

Fluctuând între zonele cu clima temperata si sub-tropicale, timp Hong Kong 's cea mai plăcută a anului vreme-înțelept este din noiembrie până în ianuarie, când temperaturile sunt confortabile și soarele este din belsug. Umiditatea se ridică în martie și aprilie, cu condiții de ceață întârzierea de multe ori de feribot și servicii avion. Mai-august este cald, umed și furtunoasă, cu temperaturi medii diurne situându-se în jurul valorii de 86 de grade Celsius, sau 31 grade Celsius. In timpul august si septembrie, Hong Kong este frecvent lovit de cicloane tropicale, care formează în Marea Chinei de Vest sau Oceanul Pacific de Nord.Vânturile sunt puternic de cicloane, dar, în general, nu provoca pagube importante în oraș.

Religiile din Hong Kong

Libertatea religioasă în Hong Kong este garantată în conformitate cu Constituția și Legea de bază. Taoismul, confucianismul și budismul cuprinde religiile sale primare, cu smatterings de creștinism, catolicism, practicieni musulmani și evrei găsesc în întreaga regiune. Cu toate acestea, mulți locuitori din Hong Kong nu au nici o afiliere religioasă și se consideră atei sau agnostici. Falun Gong este, de asemenea, tolerat în Hong Kong, dar nu în China continentală, unde partidul comunist consideră această religie ca o amenințare la adresa statului, datorită brand de învățături spirituale.

Limbi străine în Hong Kong

Limbile oficiale ale Hong Kong sunt cantoneză (o formă de chinezi) și limba engleză.Aproape jumătate din locuitorii Hong Kong 's au cunoștințe adecvate de limba engleză și elevii vor găsi că cele mai multe semne afișa atât textul în limba engleză și chineză. Recent, o creștere a numărului de imigranți China continentală a condus la limba chineza mandarină ce în ce mai des auzit în societate Hong Kong.

Hong Kong valutar

HKD, sau Hong Kong de dolari, este moneda Hong Kong 's și este una dintre monedele cele mai tranzactionate din lume. Dolarul Hong Kong este împărțit în 100 de cenți, cu diferite denumiri de monede și bancnote aflate în circulație în oraș-stat.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  1441
 • Ponderea utilităților

  63
 • Abonament la internet

  22
 • Transport local

  60

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  5
 • Bilet de cinema

  12
 • Pint de bere locală

  6

Despre Hong Kong

Învățământul Superior în Hong Kong

Universitățile numit "universități legale " au fost aprobate de către directorul executiv al Consiliului de Miniștri din Hong Kong și sunt finanțate de către Comitetul de Granturi Universitatea. O excepție de la acest lucru este Open University din Hong Kong, care este o școală de auto-finanțare și nu se bazează pe UGC pentru finanțare. Universități statutare sunt de cercetare-intensive și să accepte numai cei mai buni studenți. De fapt, IQ-ul mediu de studenți chinezi care participă Hong Kong institututions de învățământ superior este una dintre cele mai ridicate din lume.

Trimiteți colegii secundare oferă licență și de master 's și sunt înregistrate sub o ordonanță numit Post Ordonanța Colegii secundar din Hong Kong. Studenții internaționali vor găsi, de asemenea, colegii profesionale de tip, cum ar fi Institutul Hong Kong de formare profesională, care sunt operate de către un consiliu separat de consiliile reglementează aceste colegii secundare statutare și post.

De școlarizare Universitatea variază între instituțiile, dar Elevii se pot aștepta să plătească aproximativ 100.000 de dolari în dolari SUA, sau 73.000 de euro pentru a câștiga o diplomă în Hong Kong. Studenții sunt îndemnate cu insistență să se aplice pentru burse disponibile pentru a ajuta la compensarea costului ridicat de școlarizare. Fiți conștienți de faptul că studenților primele de asigurare medicală sunt, de asemenea, scumpe, precum și costul de produse alimentare, îmbrăcăminte și de cazare din Hong Kong.

Aplicarea pentru o viză de student

Asteptati-va sa așteptați cel puțin două luni înainte de a primi viza de student de la Departamentul de Imigrare din Hong Kong.Elevii vor trebui să completeze un formular de viza de intrare / aplicație e-mail și următoarele documente, împreună cu forma: copie de driver 's licență sau alt card de identitate cu fotografie, o dovadă a calificărilor educaționale (diplomă de liceu, scoruri intrare, nici de grade anterioare a câștigat), o fotografie tip pașaport, scrisoarea de admitere la o universitate din Hong Kong, dovadă a situației financiare (premii burse, extrase de cont), precum și dovada că elevul are un loc pentru a rămâne în timp ce în Hong Kong, dacă acesta este pe campus, cu un gazdă familie sau într-un apartament.

De ce studiu în Hong Kong?

Pe lângă oferirea structural și academic programe de grad superior, care sunt conduse de ceea ce multi considera a fi una dintre ministerele din lume 's de învățământ de top, Hong Kong grade Conferă care sunt foarte apreciate și recunoscute de către angajatori și institute de cercetare din toate zonele de pe glob.În plus, societatea intelectual deschis în Hong Kong facilitează elevilor posibilitatea de a explora alte discipline și niveluri de gândire nu a fost găsit în altă parte.