Keystone logo
Finlanda

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Finlanda 2023

Numărul de instituții: 48
  • Lahti, Finlanda
  • Madrid, Spania
  • + 1 Mai mult

  Academia EIT RawMaterials - MEITIM oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

  • Rotterdam, Ţările de Jos
  • Bilbao, Spania
  • + 5 Mai mult

  Universitatea Europeană a Orașelor Post-Industriale (UNIC) a fost înființată în 2020 cu scopul de a oferi o educație incluzivă pentru o nouă generație de studenți. O alianță de 10 universități europene cu sediul în orașe post-industriale și finanțată de Comisia Europeană, lucrează mână în mână cu instituțiile orașului pentru a se asigura că problemele urbane se alimentează în predare și cercetare într-o manieră accesibilă și incluzivă pentru toți cursanții. Alianța lansează primul master în comun în 2023 și caută studenți care vor avansa în transformările post-industriale ale orașelor lor și vor deveni absolvenți cu înaltă calificare în noi discipline științifice care să răspundă nevoilor economiei în schimbare din Europa și din jur. lumea.

  • Poitiers, Franţa
  • Iași, România
  • + 5 Mai mult

  Campusul European al Universităților Orașe (EC2U) este o alianță multiculturală și multilingvă, formată din șapte universități de lungă durată, conduse de educație și cercetare, implicate la nivel local și global din patru regiuni diverse ale Uniunii Europene: Universitatea din Coimbra, Universitatea din Iași, Universitatea din Jena, Universitatea din Pavia, Universitatea din Poitiers (coordonator), Universitatea din Salamanca și Universitatea din Turku. Ambiția Alianței este de a dezvolta un spațiu inovator care să permită mobilității să circule liber între cele șapte universități și orașe asociate.

  • Jyväskylän yliopisto, Finlanda

  JYU este o universitate de clasă mondială în care cercetarea multidisciplinară și de ultimă oră întâlnește comunitatea deschisă și energică. Prin predare renumită, expertiză de înaltă calitate și colaborare globală, comunitatea JYU caută și găsește soluții la provocările viitorului. În clasamentele internaționale ale tuturor universităților din lume, Universitatea din Jyväskylä este printre primele trei procente și reprezintă cel mai bun din lume în mai multe dintre disciplinele sale. Oferim 17 programe de masterat de înaltă calitate, bazate pe cercetare, în limba engleză. Studenții internaționali sunt bineveniți să aplice la programele de doi ani, care conduc la o diplomă de master recunoscută oficial și se califică pentru studii doctorale. În cele șase facultăți ale noastre, vă puteți aprofunda cunoștințele în diverse domenii, cum ar fi științe educaționale, științe ale sportului și științele sănătății, matematică și științe ale naturii, tehnologia informației, afaceri și economie și științe umaniste și sociale. Oferim, de asemenea, burse pentru cei mai mulți studenți internaționali de masterat de succes, care acoperă costul taxelor de școlarizare și fac ca studiul cu noi să fie plin de satisfacții și foarte accesibil. Jyväskylä este situat în Finlanda Centrală, cu un cadru natural frumos și o arhitectură inspiratoare. Campusul JYU este o combinație de stil modern și clasic al celebrului arhitect Alvar Aalto. Campusul Seminaarinmäki a fost distins în 2022 cu eticheta patrimoniului european. Campusul evidențiază importanța sistemului de învățământ finlandez și european ca bază pentru o societate egală și democratică. Uneori devine puțin răcoare aici, în Finlanda, dar la Universitatea din Jyväskylä, colegii, cercetătorii și profesorii plini de căldură vă vor ajuta să vă păstrați zâmbetul pe buze. La Universitatea din Jyväskylä, comunitatea are grijă de membrii săi. Universitatea oferă sprijin și ajutor pentru studii și bunăstare. Comunitatea noastră universitară internațională este ușor de alăturat!

  • Vaasa, Finlanda

  University of Vaasa Executive Education are rădăcini puternice în Universitatea din Vaasa și în lumea științei. Suntem cel mai interesant și influent furnizor de servicii de educație continuă și pentru adulți pentru manageri și profesioniști din Finlanda.

  • Tallinn, Estonia
  • Helsinki, Finlanda

  Universitatea din Tallinn este o universitate de cercetare modernă și dinamică din Estonia, cu un rol principal în promovarea unui stil de viață inteligent prin educație, cercetare și o colaborare unică între discipline. Considerăm un stil de viață inteligent ca luarea unor decizii bazate pe cercetare pentru a îmbunătăți societatea în general și bunăstarea cetățenilor săi.

  • Rovaniemi, Finlanda

  Universitatea de Științe Aplicate din Laponia este cea mai nordică UAS din Finlanda și din UE, concentrându-se pe învățământul superior și cercetare, dezvoltare și inovații. Succesul în condițiile arctice și utilizarea condițiilor sunt esențiale. Avem factorul nordic.

  • Rovaniemi, Finlanda

  University of Lapland este cea mai nordică universitate din Uniunea Europeană. Combinăm știința și arta la Cercul Arctic din Rovaniemi, capitala Laponiei. Universitatea noastră din Arctica creează noi cunoștințe, abilități și expertiză pentru nord și pentru lume.

  • London, Regatul Unit
  • Helsinki, Finlanda
  • + 5 Mai mult

  Programele EIT Digital Summer School sunt deschise studenților de licență și master, tineri profesioniști și alții care doresc să se aprofundeze în tehnologiile digitale emergente, să învețe cum să transforme tehnologia în afaceri și, în cele din urmă, să lanseze startup-uri de deep-tech. Învățați de la facultate și personalul universităților noastre partenere din UE de top tehnologic. Dobândiți experiență practică prin cazuri de companie, lucru pe proiecte și colaborare. Prețuri de școlarizare competitive. Distrează-te, întâlnindu-se și creând rețele cu studenți din întreaga lume cu gânduri similare!

  • Helsinki, Finlanda

  Universitatea de Arte din Helsinki (Uniarts Helsinki) oferă cel mai înalt nivel de educație în muzică, arte plastice, teatru și dans din Finlanda. Uniarts Helsinki este un precursor internațional în educație și cercetare în domeniul artelor și întărește rolul artei ca forță care reformează societatea. Înființată în 2013, Uniarts Helsinki este formată din Academia de Arte Frumoase, Academia Sibelius și Academia de Teatru.

  • Seinäjoki, Finlanda

  Universitatea de Științe Aplicate din Seinäjoki este o instituție multidisciplinară a învățământului superior și un actor eficient în educație și cercetare, dezvoltare și inovare (CDI) în regiunea Ostrobotnia de Sud din Finlanda de Vest.

  • Stockholm, Suedia
  • Helsinki, Finlanda
  • + 5 Mai mult

  Programele noastre duble de studii combină educație tehnică excelentă cu pregătire în inovare și antreprenoriat, precum și stagii la companii, parteneri din industrie și orașe din întreaga Europă.

  • Helsinki, Finlanda

  Humak University of Applied Sciences este implicat? în dezvoltarea înv???mântului superior ?i modernizarea lumii muncii. Contribuim la lucrul la noi tipuri de înv???mânt superior, precum ?i la cercetare, dezvoltare ?i inovare care servesc studen?ii pe calea lor de carier? ?i sprijin? partenerii profesioni?ti în timp ce î?i dezvolt? propriile activit??i.

  • Helsinki, Finlanda

  Arcada este o universitate multi-profesională de științe aplicate (UAS) din Helsinki, Finlanda. Oferim învățământ superior de înaltă calitate, orientat spre practică, la nivel de licență și master. În campusul nostru internațional, studenții și angajații se reunesc în diferite discipline pentru a educa experții de mâine și pentru a crea soluții inteligente și durabile. Indiferent dacă acesta este primul pas în carieră sau dacă ești deja bine cufundat în viața profesională, la Arcada îți vei dezvolta abilități pentru a face față provocărilor viitoare.

  • Espoo, Finlanda
  • Delft, Ţările de Jos
  • + 11 Mai mult

  Academia EIT RawMaterials - SUMA oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.