Keystone logo
Estonia

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Estonia 2023

Numărul de instituții: 14
  • Tallinn, Estonia

  Academia Estonă de Muzică și Teatru (EAMT) este o universitate publică unică care oferă învățământ superior în toate domeniile majore ale muzicii și teatrului prin programe de licență, master și doctorat. Considerată una dintre cele mai funcționale instituții de educație muzicală din Europa, EAMT se mândrește cu o unitate de 13 500 m2 situată în centrul Tallinnului, capitala Estoniei. În 2022, Academia Estonă de Muzică și Teatru a fost inclusă pentru al treilea an consecutiv în QS World University Ranking, care este unul dintre cele mai bune sisteme internaționale de clasare care măsoară popularitatea și performanța universităților din întreaga lume. La 17 noiembrie 1918, Societatea Estonia a votat în favoarea înființării unei școli superioare de muzică. La 9 mai 1919, statutul școlii a fost aprobat de ministrul educației. Școala a fost inițial numită Școala Superioară de Muzică din Tallinn, deoarece înființarea unui conservator de muzică nu era de competența Societății Estoniei. În 1923, totuși, a fost redenumit Conservatorul din Tallinn, care este precursorul actualei Academiei Estoniene de Muzică și Teatru. Astăzi, academia este o instituție recunoscută la nivel internațional de educație și cercetare muzicală. Marea majoritate a muzicienilor și a oamenilor de teatru estonieni au studiat sau au predat la această instituție, făcând-o un pilon al vieții culturale estoniene. Misiunea Academiei Estoniene de Muzică și Teatru este să susțină, să dezvolte și să promoveze cultura estonă la cel mai înalt nivel, prin studii de muzică și teatru, precum și activități creative și cercetare.

  • Tallinn, Estonia
  • Helsinki, Finlanda

  Universitatea din Tallinn este o universitate de cercetare modernă și dinamică din Estonia, cu un rol principal în promovarea unui stil de viață inteligent prin educație, cercetare și o colaborare unică între discipline. Considerăm un stil de viață inteligent ca luarea unor decizii bazate pe cercetare pentru a îmbunătăți societatea în general și bunăstarea cetățenilor săi.

  • Tartu, Estonia

  Universitatea Estonă de Științe ale Vieții este singura universitate din Estonia ale cărei priorități în activitățile academice și de cercetare asigură dezvoltarea durabilă a resurselor naturale necesare existenței Omului, precum și conservarea patrimoniului și a habitatului. Potrivit QS World University Rankings by Subject (2019), Universitatea Estonă de Științe ale Vieții este una dintre primele 50 de universități din lume în domeniul agriculturii și silviculturii, pe locul 48. Universitatea se află, de asemenea, în top 1% dintre cele mai citate facilități de cercetare din lume, profesorul nostru de fiziologie a plantelor Ülo Niinemets fiind cel mai citat cercetător eston în totalitate.

  • Reola, Estonia

  Estonian Aviation Academy (EAVA), fondată în 1993, este o instituție de învățământ superior de top din regiunea baltică, care formează și formează specialiști pentru întreprinderile și organizațiile aviatice.

  • Stockholm, Suedia
  • Helsinki, Finlanda
  • + 5 Mai mult

  Programele noastre duble de studii combină educație tehnică excelentă cu pregătire în inovare și antreprenoriat, precum și stagii la companii, parteneri din industrie și orașe din întreaga Europă.

  • Tartu, Estonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Estonia

  TTK University of Applied Sciences TTK (TTK UAS) este o instituție de învățământ superior profesională de stat care oferă studii superioare competitive și cercetare aplicată în tehnologie, producție, inginerie civilă, logistică, economie și bunăstare. TTK UAS este cea mai mare universitate de științe aplicate din Estonia, educând în prezent peste 3000 de studenți, ceea ce face din TTK UAS a patra instituție de învățământ superior din Estonia.

  • Tartu, Estonia

  Kaitseväe Akadeemia (în continuare Academia) este o instituție națională de învățământ superior aplicată în domeniul apărării în sensul Legii privind instituțiile de învățământ superior profesional. Abrevierea estonă a Academiei este „KVA”. Academia este o unitate structurală a Forțelor de Apărare sub supravegherea directă a Comandantului Forțelor de Apărare. În îndeplinirea atribuțiilor sale, Academia reprezintă statul și forțele de apărare.

  • Budapest, Ungaria
  • Espoo, Finlanda
  • + 13 Mai mult

  EIT Digital Master School este o inițiativă comună exclusivă a universităților tehnice și școlilor de afaceri de top din Europa, cu mentorat și parteneriat suplimentar din partea unor organizații europene de cercetare excelente și parteneri de afaceri de top. EIT Digital oferă programe de doi ani care vă permit să studiați la două universități de talie mondială situate în două țări europene diferite. În plus, poți construi un curriculum personalizat, bazat pe abilitățile și interesele tale unice. Oferim diplome duble, fiecare dintre acestea combinând competențe tehnice cu abilități practice în inovare și antreprenoriat.

  • Tallinn, Estonia

  Academia Estonă de Arte, fondată în 1914, este singura universitate publică din Estonia care oferă studii superioare în arte plastice, design, arhitectură, mass-media, studii vizuale, cultura artistică, moștenire culturală și conservare. Situat în capitala Tallinn, este o instituție activă de studiu și cercetare și principalul centru național de inovare în cultura vizuală. Studiile au loc în noua noastră clădire cu un mediu inovator și inspirator. În 2022, EKA a fost inclusă în Top 200 de universități de arhitectură și design din lume de către QS World University Rankings.

  • Tallinn, Estonia

  Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) este o universitate privată foarte recunoscută din Estonia, situată în orașul inteligent multiplu premiat numit Ülemiste City. Temele cheie care leagă programele noastre sunt antreprenoriatul și creativitatea. Ne propunem să le oferim studenților noștri abilități, rețele și mentalități pentru a-și schimba viața și a avea impact asupra lumii! Salutăm studenți din întreaga lume pentru a studia programe de licență și masterat care pot fi luate în engleză, rusă și estonă. Programele noastre de studiu sunt susținute de o infrastructură IT adaptată nevoilor de învățământ cu normă întreagă, part-time, precum și învățării la distanță.

  • Tallinn, Estonia

  O viziune a societății de astăzi este inovatoare, antreprenorială, avansată din punct de vedere tehnologic și deschisă lumii, iar acest lucru este solicitat de Universitatea de Tehnologie din Tallinn (TalTech) prin studii și cercetări la nivel internațional.

  • Tartu, Estonia
  • Tallinn, Estonia
  • + 3 Mai mult

  Universitatea din Tartu (UT) este cel mai important centru de cercetare și formare din Estonia. Este singura universitate din Țările Baltice clasată în top 1,2% dintre cele mai bune universități din lume (QS World University Rankings 2021). Fondată în 1632, UT este singura universitate clasică din Estonia. Există mai mult de 13 000 de studenți care studiază la UT (incl. 1800 de studenți internaționali) și UT are 3800 de angajați (incl. 1800 de angajați academicieni (190 de profesori)). Pentru a sprijini și dezvolta competența profesională a studenților și a personalului academic, universitatea are 71 de universități partenere în 27 de țări.

  • Tallinn, Estonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...