Keystone logo
Coreea de Sud

Studiu Masterat în Coreea de Sud 2024

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  476
 • Ponderea utilităților

  52
 • Abonament la internet

  20
 • Transport local

  42

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  6
 • Bilet de cinema

  10
 • Pint de bere locală

  3

Despre Coreea de Sud

Coreea este situat pe o peninsulă în mijlocul nord-estul Asiei, Marea Galbenă este de la vest și Marea de Est este la est. Deși Coreea are o tradiție și cultură, care datează de mii de ani, în ultimele decenii Coreea a transformat de la o economie agricolă la una dintre țările cele mai industrializate din lume. Industrii majore în Coreea includ automobile, construcții navale, chimice și tehnologia informației. Populația coreeană este foarte educat și are una dintre cele mai mari rate de utilizare a Internetului din lume.

Climă

Coreea de experiențele toate cele patru anotimpuri, inclusiv o vara umed și rece de iarnă. În Seul, capitala, temperatura medie a scăzut în luna ianuarie este de aproximativ -2 grade C, iar temperatura medie ridicată în luna august este de aproximativ 25 grade C. umiditatea este relativ mare pe tot parcursul anului, de obicei, de la aproximativ 70 la 80 la suta.

Cultură

Coreea are o tradiție îndelungată în domeniul artelor, în special cântec, dans, arte plastice și ceramică. Multe muzee și galerii de artă există în țară. În plus, locație centrală din Coreea în nord-estul Asiei face mai ușor pentru vizitatorii să exploreze alte țări asiatice, precum Japonia și China. Bucătăria coreeană se concentrează pe preparate din orez și laterale, și multe alimente tradiționale folosi sosuri fermentate. Garnituri includ carne, peste, preparate murate, supe si legume.


Costul de trai

Costul de a trăi în Coreea este moderat, aproximativ 1.200 dolari (SUA) pe lună, cu cele mai multe de care merge pentru locuințe și hrană. Studenții străini care frecventează programele de masterat sunt eligibile pentru a lucra până la 20 de ore în fiecare săptămână, în timp ce studia în Coreea. Un permis de muncă suplimentară este necesară atâta timp cât elevul are o viză valabilă.

Cerințe pentru Viză

 1. D-2: Viză pentru Programul Educațional Regular. Această viză este pentru orice student care se înscrie la un program de licență, master sau doctorat la un colegiu, universitate sau școală absolventă.
 2. D-4: Viză pentru instruire generală. Această viză este pentru orice persoană care frecventează o școală de limbi străine condusă de o universitate, un institut de învățământ calificat sau orice alt institut decât un institut de cercetare academică.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

D-2; D-4

Preț și valută

EUR 50

Ambele cereri de viză percep o taxă de aproximativ 30-50 EUR. O viză cu intrări multiple este mai scumpă decât o viză cu intrări multiple. Taxele de viză variază în funcție de țara de reședință și pot fi modificate. Este posibil ca cetățenii unor țări (de exemplu, Germania) să nu fie nevoiți să plătească taxa de solicitare a vizei.

Cine poate solicita viza?

Toți studenții internaționali vor trebui să solicite o viză de student pentru a studia în Coreea de Sud.

Unde puteți face cererea?

ambasada sau consulatul Republicii Coreea

Toți studenții internaționali care locuiesc în afara Coreei vor trebui să solicite o viză de student la ambasada sau consulatul Republicii Coreea. Trebuie să solicitați viza în persoană la ambasada coreeană a țării dumneavoastră de origine.

website:

Cum se face cererea?

Pentru a studia în străinătate în Coreea, va trebui să obțineți o viză înainte de a intra în țară. Procesul nu este dificil, dar este important să aveți toată documentația necesară. Universitatea dumneavoastră vă poate ajuta în procesul de obținere a vizei, așa că întrebați biroul dumneavoastră internațional care sunt următorii pași în obținerea unei vize după ce ați fost admis. De obicei, va trebui să furnizați următoarele:

 • Un formular de înscriere
 • Pașaport
 • Fotocopie a pașaportului
 • O fotografie color (3,5 x 4,5 cm)
 • O copie a certificatului de înregistrare a afacerii al universității coreene
 • Scrisoare de acceptare de la universitatea coreeană
 • Dovada finanțelor care acoperă costurile de trai pentru semestrul tău în Coreea
 • O scrisoare de recomandare din partea universității de origine
 • Un document care dovedește că ați absolvit unul sau mai multe semestre la universitatea de origine (adică transcrierea înregistrărilor)
 • Este posibil ca studenții chinezi să fie nevoiți să ofere o privire de ansamblu asupra istoriei lor familiale

De asemenea, veți solicita un card de rezidență pentru străini o dată în Coreea. Cardul vă va permite să efectuați călătorii în străinătate în timpul semestrului în Coreea. Universitatea gazdă vă va ajuta să obțineți Cardul după ce ați ajuns.

Vă rugăm să rețineți că, în conformitate cu îndrumările oficiale ale Universității de Studii Străine Hankuk, trebuie să părăsiți Coreea în termen de 1 săptămână de la data de încheiere a semestrului, altfel veți fi amendat puternic de către imigrația coreeană.

Când trebuie să aplicați?

Solicitați viza de student imediat după ce ați primit scrisoarea de acceptare oficială din Coreea.

Viza de student în Coreea poate fi valabilă până la doi ani.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Studenții deținători de vize D-2 și D-4 se pot angaja într-un loc de muncă cu fracțiune de normă, atâta timp cât acest lucru este permis de instituția de învățământ. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, trebuie să stați timp de 6 luni în Coreea înainte de a vi se permite să lucrați. După 6 luni, trebuie să ceri universității tale o scrisoare prin care îți dau permisiunea de a lucra cu jumătate de normă. În scopuri legale, studentul trebuie să obțină o licență de la un birou de imigrare pentru a fi considerat legal ca un cu normă parțială.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.