Keystone logo
Cipru

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Cipru 2023

Numărul de instituții: 29
  • Paphos, Cipru

  Universitatea Americană din Beirut – Mediterraneo din Pafos, Cipru, un campus dublu al Universității Americane din Beirut (AUB) din Beirut, Liban. AUB își bazează filozofia, standardele și practicile educaționale pe modelul american de arte liberale de învățământ superior. Universitatea încurajează libertatea de gândire și de exprimare și caută să absolve bărbați și femei dedicați gândirii creative și critice, învățării pe tot parcursul vieții, integritate personală, responsabilitate civică și leadership.​ AUB operează în baza unei cartă acordată de Departamentul de Educație al Statului New York (NYSED) care înregistrează programele de studii ale universității. Toate departamentele și programele de la AUB Mediterraneo sunt acreditate de Agenția Ciprului de Asigurare a Calității și Acreditare a Învățământului Superior (CYQAA).

  • Calgary, Canada
  • Toronto, Canada
  • + 8 Mai mult

  Unirea Eurocentres și Bayswater reprezintă o nouă eră în educația internațională. Experiența noastră colectivă reprezintă o putere în sectorul educației internaționale de astăzi. Suntem pasionați de comunitățile în creștere de gânditori și exploratori globali, în țară și în străinătate – indiferent de povestea lor. Am înființat Bayswater Education pentru că ne dorim ca tinerii din toate categoriile sociale să se bucure de a descoperi noi culturi, de a explora noi arome și de a învăța ce există acolo. Ne gândim la ei ca la spirite globale, ca noi înșine.

  • Aglantzia, Cipru

  Universitatea din Cipru își propune să se stabilească ca o instituție de cercetare pionieră, care obține recunoaștere științifică internațională în învățământul superior european, oferind programe competitive și să devină un centru de excelență în regiunea euro-mediteraneană mai largă.

  • Paphos, Cipru

  Unitatea de învățare la distanță (DLU) de la Universitatea Neapolis folosește cea mai modernă tehnologie electronică pentru o platformă care oferă studenților programe de studii postuniversitare în specializări contemporane. Scopul DLU este de a sprijini studenții și academicienii universității atât în învățământul la distanță pe termen lung, cât și pe cel scurt. Filozofia de bază a DLU este de a asigura egalitatea în accesul la informații și respectul față de nevoile fiecărui student al universității noastre. Viziunea noastră este de a crea o unitate care să fie un prototip în învățământul la distanță pentru toate universitățile care oferă programe de studiu similare.

  • Aglantzia, Cipru
  • Limassol, Cipru

  CIIM - Cyprus International Institute of Management este o școală internațională de afaceri înființată în 1990 de un grup de lideri de afaceri și o echipă de academicieni proeminenți care reprezintă unele dintre cele mai bune școli de afaceri din lume. Scopul nostru a fost să ne bazăm pe cei mai buni profesori din învățământul managerial absolvent, indiferent de locație și să le punem la dispoziție talentul și experiența în Cipru.

  • Larnaca, Cipru

  Unicaf este principala platformă online care oferă educație superioară accesibilă și de calitate piețelor defavorizate, colaborând cu universități de renume din Marea Britanie, SUA, Europa și Africa.

  • Famagusta, Cipru

  Universitatea de Vest din Cipru a fost înființată în 2015 și situată în Cipru de Nord. Ca instituție de învățământ superior, simbolizează aspectul contemporan al Ciprului, care este un centru istoric și cultural al Mediteranei.

  • Nicosia, Cipru

  The Cyprus Institute este o organizație internațională de cercetare situată în Nicosia, capitala Ciprului. Acesta funcționează sub umbrela Fundației de cercetare și educație din Cipru, guvernată de un consiliu de administrație de renume internațional. Misiunea sa este de a servi ca un centru de știință, tehnologie și inovație pentru regiunea Mediteranei de Est și Orientul Mijlociu, care abordează probleme de relevanță regională și importanță globală.

  • Paphos, Cipru

  Universitatea Neapolis din Cipru este o universitate tânără, dar dinamică, cu creștere rapidă, care funcționează din 2010 în inima fermecătorului oraș Pafos, pe coasta de vest a insulei Cipru, oferind programe de licență, absolvire și doctorat atât în greacă, cât și în engleză. . Înscrierea la Universitatea Neapolis din Cipru introduce studenții într-un mediu înalt, stimulant și plăcut. Cel mai mare avantaj al Neapolis este calitatea și dedicarea facultății sale, dintre care majoritatea au o experiență considerabilă în predarea și cercetarea în universitățile europene și americane. Bazat pe o astfel de facultate și pe o strategie ambițioasă, devine rapid una dintre cele mai bune universități private din Cipru.

  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • Famagusta, Cipru

  O universitate pentru visători și cei care fac. O universitate pentru talentul tehnologic global de generație următoare. O universitate pentru a-ți începe viitorul.

  • Nicosia, Cipru

  Universitatea Philips este o instituție dinamică, care oferă programe de studiu universitare și postuniversitare stimulatoare și provocatoare din punct de vedere intelectual. Programele Universității Philips sunt bine echilibrate, semnificative și utile pentru studenți. Facultatea universitară, cu dovezi ale excelenței în predare și cercetare și angajament față de învățarea studenților, oferă programele.

  • Manchester, Regatul Unit
  • Budapest, Ungaria
  • + 62 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Cipru

  Provocările din economia globală actuală sunt enorme și evoluează mereu. Prin urmare, studenții care urmează o diplomă / certificat de studii superioare în afaceri au mai mult sens ca niciodată. CBS oferă, prin programele sale, o serie de experiențe academice și non-academice pentru a-i înzestra pe studenții noștri cu calitățile unui lider modern.

  • Cyprus Online, Cipru

  Fiind a doua universitate publică, înființată în 2002, Open University Cyprus (OUC) își propune să umple o lacună importantă în sistemul de învățământ superior cipriot, oferind diplome acreditate de învățare la distanță la toate nivelurile (licență, masterat și doctorat). Bazându-se pe originile sale ca fiind singura universitate a țării dedicată educației la distanță, OUC crește rapid în ceea ce privește statura academică și reputația generală. Realitățile provocatoare de astăzi au lărgit orizonturile OUC, ajutând la apropierea Ciprului de obiectivul său strategic: de a fi stabilit ca centru regional de educație și cercetare și centru pentru cercetători și studenți internaționali, deopotrivă, în bazinul mediteranean de est.

  • Nicosia, Cipru

  O primire sinceră tuturor celor care considerați CityU o instituție de învățământ ideală, care vă va încuraja viitoarele eforturi academice. Funcționând într-o comunitate imparțial diversă, CityU pune un mare accent pe capacitatea de a transfera cunoștințe prin tehnici de predare de înaltă calitate într-un mediu care reflectă valori și încurajează integritatea.