Keystone logo
Canada

Studiu Masterat în Canada 2024

Studiază în Canada

Situată la nord la granița Statelor Unite, Canada este a doua cea mai mare țară din lume în ceea ce privește suprafața totală. Extinderea de la Pacific la Oceanul Atlantic, Canada are, de asemenea, de a avea una dintre cele mai mari economii datorită abundenței sale de resurse naturale, care includ ulei, minerale, pescuit și silvicultură. Este considerat o monarhie constituțională și democrație parlamentară, cu un prim-ministru și Regina Elisabeta în calitate de șef al statului. Recunoscut ca un "mijloc " putere, Canada ocupă un loc important printre alte țări la nivel mondial în dezvoltarea umană, libertățile civile, educație, libertatea economică și calitatea vieții. În plus, acesta este un membru al Organizației Națiunilor Unite, NAFTA, G8, NATO, OMC, APEC și Commonwealth a Națiunilor.

Deoarece Canada are zone vaste de teren împădurit, are o densitate a populației de aproximativ trei oameni pe opt mile pătrate (o km).Aceasta demografică este una dintre cele mai scăzute din lume, comparabil cu părți din nord și polul sud, Rusia și jungla amazoniană. Alternativ, sudul Quebec și de Sud Ontaria conțin regiunile cele mai dens populate din Canada, de-a lungul râului St Lawrence și Marilor Lacuri.

Trei teritorii și zece provincii cuprind federația din Canada. Provincii sunt mult mai autonom decât teritoriile în ceea ce privește bunăstarea, sănătatea și educația, cu provinciile de colectare de venituri suplimentare din government.However, guvernul federal poate implementa politici naționale, cum ar fi Legea Sănătății canadian în provincii. Cu toate provinciile au dreptul de a refuza initierea de politici federale, de obicei, ei au ales să le accepte.

Date esențiale despre Canada

 • Capitala Canadei este Ottawa, situat în provincia Ontario.
 • Canada are două limbi oficiale - engleza si franceza. Aproape 60 la suta dintre canadieni vorbesc engleza in timp ce 20 la suta vorbesc franceza. Alte limbi vorbite de obicei în Canada din cauza nivelului ridicat de diversitate multiculturală sunt cantoneză, germană, Punjab și italiană.
 • Sistemul juridic din Quebec se bazează pe un sistem de legi civile susținută de legislația franceză, restul din Canada aderă la limba engleză sistem de drept comun.
 • Canada conține aproximativ doua milioane de lacuri care acopera in jur de opt la sută din suprafața sa totală.
 • Frunza de arțar este "simbol național e și este afișată vizibil pe țară 'Canada s steag.
 • Canada oferă asistență medicală gratuită de bază pentru cetățenii săi, cu toate acestea, taxe de servicii stomatologice să rămână în responsabilitatea persoanei care primește astfel de servicii. Medicamentele prescrise sunt în mare parte gratuite pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, precum si beneficiari de ajutor social.
 • Royal Canadian Mounted Police (limbajul cotidian numit "The Mounties ") este atât o forță național și federale de poliție, care este cunoscut pentru cai de călărie decorate în care acestea patrulare în zonele din Canada.

Canada 's climatice

Media temperaturilor de vară și de iarnă variază foarte mult de la un teritoriu la altul. În timp ce sudul Canada condițiilor de experiență meteorologice similare cu cea a SUA, Prairie și provinciile interioare au condiții climatice continentale unde temperaturile de zi cu zi poate varia, în gama medie de cinci grade Celsius până la -30 de mai jos grade Fahrenheit (-15 la -30 grade Celsius ). Toate zonele din Canada sunt sensibile la cantități mari de zăpadă și ploaie. Prezent temperaturi Montreal, Quebec și Ottawa vara medie de 78 de grade (25 grade Celsius), Fahrenheit și temperaturi medii de iarnă de 20 de grade Fahrenheit (-6 grade Celsius).

Canadian valutar

Moneda din Canada este dolarul canadian, indicat de simbolurile $ sau C $, sau codul de CAD. Cum ar fi dolarul american, dolarul canadian este divizat în 100 centi.Canada produce, de asemenea, monede care vin la 5 ¢, 10 ¢ 25 ¢, și 50 de denumiri ¢, deși moneda cenți 50 este rar văzut în circulație. Bancnote vin într-o singură, cinci, zece, 20 și 50 CAD cultelor.

Religia în Canada

Aproape jumătate din toate canadieni se considera catolici, urmat de islam și hinduism. Conform unui recensământ recent, aproape 24 la sută din cetățenii canadieni nu sunt afiliate la orice tip de grup religios, preferând să se atei sau agnostici apel.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  624
 • Ponderea utilităților

  47
 • Abonament la internet

  58
 • Transport local

  67

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  9
 • Bilet de cinema

  10
 • Pint de bere locală

  5

Despre Canada

Învățământul Superior în Canada

Este provinciile canadiene din Ontario, Newfoundland și Labrador, Alberta, Manitoba, Nova Scotia, Quebec, British Columbia, Saskatchewan, New Brunswick și Prince Edward Island, care sunt constituțional responsabil pentru operațiunile de învățământ superior.

Deși fiecare provincie diferă ușor în modul în care gestionează sistemul lor de învățământ superior, unele asemănări în continuare, care pot ajuta studenții care intenționează să studieze în Canada a obține o idee de ce sa se astepte de la țară 's sistemul de învățământ . De exemplu, toate universitățile și colegiile acordarea de licență 's maestru ' s și doctorat de grade în timp ce colegii profesionale sau tehnice furniza certificate sau diplome. Instituțiile de învățământ superior din Canada includ, de asemenea, colegii comunitate care oferă doi ani asociat 's grade, colegii de Arte Aplicate și tehnologie, institute provincial și colegii vocaționale private.Dacă un student este interesat de participarea la un anumit colegiu sau universitate, el sau ea ar trebui să vizitați site-ul de care provincie special pentru a afla mai multe despre sistemul său unic de învățământ.

Universitățile populare în Canada

Universitatea din Toronto mod constant pe locul ridicat pe lista celor mai bune studenților din America de Nord universities.Offering acces la mai multe cursuri academice decât orice alt Unversity canadian, precum și șansa de a lucra în laboratoare de cercetare recunoscute, UT este considerat unul din Canada 's top instituțiile de învățământ superior de zbor.

Alte universități canadiene distinși se numără Universitatea din British Columbia, unde peste 50.000 de studenti bucura de săli de concerte, muzee și o varietate de muzică și programe sportive, și la Universitatea din Alberta, o universitate intensiv lume, respectat și de cercetare cunoscut pentru curriculum în profunzime și standarde ridicate de învățare.

Taxe de școlarizare

De școlarizare mediu pentru studenții canadieni care doresc să câștige o diplomă de licență în țara lor este de aproximativ 5000 $ CAD pe an (5000 de dolari în dolari SUA și 3700 în euro). Studenții care aleg să câștige de grade postuniversitare în Canada trebuie să se aștepte să plătească aproximativ $ 1000 (740 de euro) mai mult decat in fiecare an taxele de școlarizare undergraduation.

Studenții străini sunt obligați să plătească taxe mai mari decât locuitorii din Canada - aproape de trei ori suma, de fapt. Dacă sunteți un student internațional, se așteaptă să plătească 14.000 dolari (10.400 de euro) pe an pentru programele de licență și o cantitate mai mare de absolvent de grade. Nerezidenți prezenți Saskatchewan și universități Quebec plăti cel mai mare din taxele de școlarizare, în timp ce studenții internaționali prezenți Newfoundland și universități Manitoba vor plăti cele mai mici taxe de școlarizare.

Eligibilitatea pentru Studiul Vizele

Pentru a fi eligibil pentru a obține o viză de studiu canadian, studenții trebuie să demonstreze că au fost acceptate de către un colegiu sau universitate din Canada, arata ca acestea se pot sprijini și să plătească taxele de școlarizare și să prezinte un raport curat în ceea ce privește istoria penale financiar. Elevii se poate cere să se supună unui examen medical, în unele cazuri, înainte de a se emite o viză de student.

De ce să studieze în Canada?

Deși este scump pentru studenții internaționali să participe la instituții de învățămînt superior din Canada, această țară are, de asemenea, una dintre cele mai bune reputații în ceea ce privește calitatea educației. În plus, Canada oferă un mediu liniștit, în condiții de siguranță și divers care oferă o atmosferă excelentă de învățare pentru studenții care doresc să experimenteze una dintre cele mai bune sisteme educaționale din lume.

Cerințe pentru Viză

Pentru a studia în Canada mai mult de 6 luni, trebuie să obțineți un permis de studiu canadian, care servește drept viză de student canadian pe durata șederii dumneavoastră.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Permis de studii canadian

Preț și valută

CAD 150

Cine poate solicita viza?

Majoritatea cetățenilor străini trebuie să solicite un permis de studii. Un permis de studiu, odată eliberat, permite unui cetățean străin să studieze în Canada la un institut aprobat pe durata cursului sau programului specificat. În unele cazuri, nu aveți nevoie de un permis de studiu pentru a merge la școală în Canada:

 1. Dacă cursul sau programul pe care intenționați să îl studiați are o durată mai mică de 6 luni.
 2. Dacă sunteți membru al familiei sau personalul unui reprezentant străin în Canada.
 3. Dacă sunteți membru al unei forțe armate străine. Cu toate acestea, veți avea nevoie în continuare de o autorizație electronică de călătorie (eTA) pentru a zbura în Canada.

Unde puteți face cererea?

Aplicație online/hârtie

Puteți solicita un permis de studii canadian fie online, fie printr-o cerere pe hârtie, care poate fi obținută de pe site-ul web al Citizenship and Immigration Canada (CIC).

website:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Cum se face cererea?

1. Mai întâi trebuie să obțineți o scrisoare de acceptare standardizată de la un furnizor de învățământ superior recunoscut.

2. Următoarea etapă este să obțineți un pachet de cerere de viză de student canadian, fie de pe site-ul web al CIC (http://www.cic.gc.ca), fie contactând biroul local de vize, sau ambasada sau consulatul canadian la domiciliul dvs. țară.

3. Pentru a obține pachetul de aplicație, va trebui să răspundeți la câteva întrebări despre dvs. pe site-ul CIC. Aceste întrebări vor determina dacă sunteți eligibil pentru a aplica online pentru un permis de student canadian și ce documente va trebui să furnizați. Dacă sunteți găsit eligibil, veți primi un cod personal de listă de verificare, valabil 60 de zile, de care veți avea nevoie pentru a vă depune cererea online. Asigurați-vă că imprimați pagina care conține codul dvs. pentru referințe viitoare. Pagina va include, de asemenea, un ghid de aplicare, o sumă estimată a taxei de școlarizare, o listă de documente pe care va trebui să le trimiteți împreună cu cererea și instrucțiuni pentru următorii pași.

4. Când sunteți gata să aplicați, creați un cont MyCIC, unde veți introduce codul personal al listei de verificare. Veți primi apoi lista de verificare a documentelor personale care vă permite să încărcați și să trimiteți documentele către CIC.

5. După ce ați pregătit documentele și formularul de cerere și ați plătit taxele, puteți trimite cererea completată la CIC.

6. Este posibil ca unii solicitanți să fie nevoiți să participe la un interviu la biroul local de vize.

7. Când cererea dvs. este aprobată, veți primi o scrisoare de prezentare, în timp ce studenților din țări care necesită o autorizație electronică de călătorie (eTA) și/sau o viză de ședere temporară vor primi acestea dacă este necesar. ETA va fi legată de pașaportul dvs. Este important să călătoriți cu pașaportul pe care l-ați folosit când ați solicitat permisul de studii. ETA va fi valabilă timp de cinci ani sau până la expirarea pașaportului dvs., oricare dintre acestea survine primul.

8. Prezentați-le împreună cu pașaportul, dovada finanțelor dvs. și scrisoarea de acceptare (și orice alte documente pe care vi s-a sfătuit să le luați) la Agenția Canada pentru Serviciile de Frontieră (CBSA) din Canada, care va emite apoi dvs. canadian. permis de studiu și vă permit accesul în Canada. Documentele necesare pentru viza de student în Canada includ:

 • Formular de cerere completat;
 • Scrisoarea originală de acceptare din partea universității;
 • Un pașaport/document de călătorie valabil, care vă permite, de asemenea, să vă întoarceți în țara de origine. Dacă locuiți în SUA, acest lucru nu este necesar;
 • Două fotografii recente dimensiune pașaport, cu specificații ale numelui și datei nașterii pe spate;
 • Dovada sprijinului financiar în timpul studiilor care reprezintă: taxă de școlarizare + 833 CAD/lună (pentru toate provinciile, cu excepția Quebecului) sau taxă de școlarizare + 917 CAD/lună (Quebec);
 • O scrisoare de explicație;
 • Dacă intenționați să studiați în Quebec, veți avea nevoie și de un Certificat d'acceptation du Québec, traduceri în engleză și franceză pentru documentul dvs., o declarație din partea traducătorului și o copie certificată a documentelor originale;
 • Dovada că ați plătit taxa de permis de studii (150 CAD).

Când trebuie să aplicați?

Timpul de procesare variază. Depinde de tipul de cerere pe care o depuneți și de unde este procesată. Aplicațiile pe hârtie durează de obicei de două ori mai mult decât aplicațiile online. Este întotdeauna recomandat să verificați timpii de procesare cu mult timp în avans: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Odată ce aveți un permis de studii canadian, puteți solicita reînnoirea acestuia din Canada dacă decideți să vă continuați studiile.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Puteți lucra în campus sau în afara campusului până la 20 de ore în timpul semestrelor universitare și cu normă întreagă în pauze precum vacanțele de iarnă sau de vară, fără a fi nevoie de un permis de muncă. Pentru a vă califica, trebuie să aveți un permis de studiu valabil și să fiți student cu normă întreagă. De asemenea, veți avea nevoie de un număr de asigurări sociale (SIN) de la Service Canada pentru a lucra în Canada sau pentru a primi beneficii și servicii din programele guvernamentale. Permisul dvs. de studiu va deveni invalid la 90 de zile după ce ați finalizat programul de studii, așa că va trebui să obțineți un permis de muncă după absolvire dacă doriți să rămâneți în Canada după studii și să căutați de lucru. Aceasta este valabilă timp de trei ani.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

O viză de student canadian poate fi refuzată dacă ofițerul de vize suspectează că scopul solicitantului de a merge în Canada a fost denaturat - dacă un curs de studiu nu a fost motivul real pentru care o persoană a solicitat. Și mai probabil, dovada fondurilor furnizate poate fi insuficientă pentru cheltuielile așteptate de școlarizare, hrană, chirie etc. sau poate să nu fie în mod clar adecvată pentru un curs de studii susținut.