Keystone logo
Australia

Studiu Masterat în Australia 2024

Studiază în Australia

Australia este un continent insulă și țară situată în emisfera sudică, între Oceanul Pacific și Indian. Deși a șasea cea mai mare țară din lume de zona, Australia are o populatie de doar aproximativ 20 de milioane. Cea mai mare parte a populației trăiește de-a lungul coastelor de sud și de est. Australia este o țară foarte dezvoltată, cu al cincilea cel mai mare venit din lume pe cap de locuitor. Industrii majore se concentreze pe resursele naturale abundente din Australia, inclusiv în agricultură, horticultură, pescuit, silvicultură, și minerale.

Climă

Datorită masei Australia teren mare, clima variaza foarte mult in intreaga tara. De nord o treime din țară este la tropice, în timp ce restul are un climat moderat, cu cele mai reci zone din sud-est și Tasmania. Anotimpurile sunt opuse din emisfera nordică.De vara are loc din decembrie pana in februarie, toamna din martie până în mai, iarna de la iunie-august si primavara din septembrie până în noiembrie.

Cultură

Australia este o societate foarte sigur, prietenos și multi-cultural, care este una dintre cele mai diverse din lume. Aproape un sfert din populație sa născut într-o altă țară. În plus față de cele mai multe culturi de imigranți, o mare parte din cultura australian este derivat din patrimoniul său Aboriginal.

Deși societatea australian este, în general, foarte casual, multe locuri de muncă și restaurante au codurile vestimentare. Australienii iubesc atât de sport și arte, inclusiv de film, literatură, muzică, dans și teatru. Muzee de artă și galerii abundă în toate marile orașe din Australia.

Costul de trai

Costul de trai este similar cu Statele Unite și Marea Britanie.Studenții internaționali trebuie să demonstreze autorităților de migrație care au destui bani pentru a acoperi cheltuielile de trai, de școlarizare și taxe în timpul șederii lor. Elevii pot lucra cu jumătate de normă pentru a câștiga bani pentru cheltuielile de trai. Cerința cheltuielilor anuale din 2012 a fost 18610 dolari pentru student, un 6515 dolari pentru soțul sau partenerul elevului, un 3720 dolari pentru primul copil al elevului, și un 2790 dolari pentru fiecare copil în plus.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  769
 • Ponderea utilităților

  67
 • Abonament la internet

  53
 • Transport local

  103

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  9
 • Bilet de cinema

  13
 • Pint de bere locală

  6

Despre Australia

Învățământul Superior

Cursuri universitare de studiu includ diplome de licență la nivel de licență. La nivel postuniversitar, certificate și diplome postuniversitare sunt oferite în plus față de masterat si de doctorat. Programe de masterat sunt disponibile în mai multe discipline, inclusiv științele sociale, inginerie, stiinte medicale, de afaceri, și economie. Studiile universitare de masterat implică, de obicei, de cercetare sau de cursuri, sau o combinație a celor două.

De ce să studieze în Australia?

În plus față de Australia, fiind un loc minunat de a trăi, programe de masterat australian sunt printre cea mai buna calitate din lume. Mediul academic australian stimulează inovația, creativitatea și gândirea independentă.

Australia se angajează să asigure studenții internaționali au o experiență bună în Australia.Instituțiile care admit studenții internaționali trebuie să adere la un set de cerințe stricte în ceea ce privește activitățile de marketing, de livrare Desigur, facilități și servicii studențești, cum ar fi servicii juridice și de sănătate.

Universitățile

Patru din Australia 39 de universități sunt clasate în top 100 de 2012-2013 de ori mai mare Mondial pentru Educație University Rankings . Aceste școli se numără Universitatea din Melbourne (28), Australian National University (37), la Universitatea din Sydney (62), și la Universitatea din Queensland (65). Aproximativ 230.000 de studenți internaționali participa la programe de învățământ superior în Australia, cu aproximativ 90.000 de absolventi in fiecare an.

Școlarizare și Programul Durata

Studenții internaționali trebuie să plătească taxele de școlarizare și înainte de a începe studiile de Masterat.Școlarizare tipic pentru masterat este de A $ 15.000 la A 36.000 dolari pe an, în funcție de universitate.

Programele de master dura 1-2 ani pentru a finaliza. Cursul de studiu este, de obicei, după doi ani de o diplomă de licență, cu toate acestea, o diplomă de master pot fi obținute într-un an, dacă diplomă de licență a studentului a fost obținut cu onoruri.

Anul universitar

Anul universitar începe în Australia la începutul lunii martie și se execută prin intermediul sfarsitul lunii noiembrie. Cele mai multe școli oferă două semestre în fiecare an, dar unele școli folosesc un sistem de trimestru și alte școli oferă cursuri de vară din decembrie până în februarie.

Oportunități post-universitare

O diplomă de master în orice disciplină de la o instituție australian face un absolvent mai valoros pentru angajatori din întreaga lume.În plus, legislația recentă a fost adoptată, care permite absolvenților internațional de institute australian pentru a obține o viză de muncă post-studiu, care le permite să lucreze în Australia timp de până la patru ani de la absolvire.

Cu toate acestea, deși studenții internaționali pot fi eligibile pentru a lucra în Australia, după absolvire, elevii nu ar trebui să realizeze studii în Australia pentru unicul scop de migrație. Australia oferă tratament preferențial migrație pentru persoanele fizice pe o listă ocupațiilor calificați, dar procesul de migrare calificați este separată de procesul de viza de student. Nu există nici o garanție că un student studiază pentru o diplomă de master în Australia va fi capabil de a migra la Australia.

După finalizarea o diplomă de master, studenții pot continua, de asemenea, studiile lor, în cazul în care sunt admise la un program de doctorat și de a obține o viză suplimentar elev.

Obligativitatea vizelor

Pentru a obține o viză de student, studenții trebuie să fie înscris la un curs full-time, care este înregistrată la Departamentul australian al Imigrației și Cetățeniei (DIAC). Studenții înscriși la un curs scurt de mai putin de 3 luni pot studia pe o viză de vizitator. Cu toate acestea, numai studenții cu o viză de student va avea acces la asistenta medicala australian și de lucru part-time. Studenții pot aplica pentru o viză de student, o dată primesc o scrisoare de ofertă sau de confirmare electronică de înscriere.

De Asigurari de Sanatate

Australia are un program special de asigurari de sanatate pentru studenții internaționali numit de peste mări a asigurărilor de sănătate Student (OSHC). Elevii ar trebui să cumpere OSHC înainte de a ajunge în Australia și de acoperire trebuie să fie menținută pe durata șederii studentului pe o viză de student. OSHC acoperă îngrijiri medicale sau la spital și acoperă parțial medicamente baza de prescriptie medicala si ambulante.

Sfaturi

O mare parte din Australia este tulbure și vizitatorii trebuie să fie conștienți de pericolele asociate cu călătorie la Outback. Chiar și atunci când nu este în Outback, de protectie solara ar trebui să fie utilizat în orice moment, iar călătorii ar trebui să bea multă apă.

Bush incendii sunt un pericol comun, în special de la sfârșitul primăverii până la vară. Travelers ar trebui să mențină gradul de conștientizare a locației a incendiilor în orice moment.

Alte pericole sunt șerpi veninoși, păianjeni și rachetele marine. Aceste riscuri pot fi evitate cu conștientizare a situației și îmbrăcăminte și încălțăminte corespunzătoare.

Cerințe pentru Viză

Pentru toate programele de studiu, va trebui să solicitați o viză de student pentru subclasa 500.

Viza de categorie specială (subclasa 444) este pentru cetățenii Noii Zeelande care doresc să studieze în Australia.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student

Preț și valută

AUD 560

Taxele actuale pentru a aplica pentru o viză de student sunt stabilite la 560 USD (~400 EUR). Prețul este întotdeauna același indiferent de durata studiilor tale. Vă rugăm să rețineți că acest preț poate varia în funcție de locația în care solicitați viza de student (Australia sau onshore).

Cine poate solicita viza?

Oricine se înscrie ca student internațional la un curs de patru luni sau mai mult în Australia va avea nevoie de o viză de student. Pentru a aplica pentru o viză de student australian, trebuie să aveți o ofertă necondiționată de loc la o universitate, să fi acceptat acel loc în scris și să plătiți depozitul necesar pentru taxa de școlarizare. Programul pe care îl alegeți trebuie să aibă o durată cuprinsă între 12 și 52 de săptămâni pentru a fi eligibil pentru o viză de student.

Unde puteți face cererea?

Sistem online

Această viză de subclasa 500 trebuie aplicată folosind sistemul online.

website:https://www.homeaffairs.gov.au/

Cum se face cererea?

Înainte de a aplica pentru o viză, va trebui să obțineți o confirmare de înscriere (COE) sau o scrisoare de ofertă care confirmă că ați fost acceptat la un curs înregistrat în Registrul Commonwealth al instituțiilor de cursuri (CRICOS).

Când completați formularul de cerere de viză online, va trebui să furnizați dovezi că ați îndeplinit:

 1. Cerințe financiare - suma pe care trebuie să dovediți că o aveți pentru costurile de trai (separat de școlarizare și călătorie) este stabilită la 19.830 USD (~15.170 USD) pentru un an. Alternativ, puteți arăta dovezi că soțul sau părinții dvs. sunt dispuși să vă întrețină și că câștigă cel puțin 60.000 USD (~45.850 USD) pe an.
 2. Cerință de competență în limba engleză - Dacă nu sunteți dintr-o țară vorbitoare de limba engleză (și nu ați finalizat cel puțin cinci ani de studiu într-o țară vorbitoare de engleză), va trebui să dovediți că puteți vorbi limba engleză la nivelul necesar cu IELTS , TOEFL iBT, Pearson Test of English (PTE) Academic sau Cambridge Advanced English (CAE).
 3. Cerință de sănătate - Unii studenți li se poate cere să facă un control medical și/sau radiologic pentru a demonstra că sunt sănătoși (aceasta se aplică, de exemplu, celor care intenționează să se formeze ca medic, stomatolog sau asistent medical). Cu excepția celor din Belgia sau Norvegia, toți studenții sunt obligați să achiziționeze Overseas Student Health Cover (OSHC).
 4. Cerințe de caracter - cerințele pentru vize de student australiene stipulează că trebuie să fii de bun caracter pentru a intra în Australia. Aceasta include o verificare a cazierului judiciar.

De obicei, studenții trebuie să trimită următoarele:

 • Formularul de cerere de viză de student australian completat (157A)
 • Taxa plătită de solicitare a vizei – în prezent 550 USD (~420 USD în majoritatea cazurilor
 • Copie a paginii de biodate a pașaportului (unior studenți li se poate cere să-și furnizeze fizic pașaportul)
 • Certificat de înscriere sau scrisoare de ofertă
 • Dovada fondurilor suficiente
 • Dovada asigurării de sănătate
 • Rezultatele testului de competență în limba engleză
 • Rezultatele verificării cazierului judiciar
 • Patru fotografii recente la dimensiunea pașaportului

După ce ați asamblat și scanat documentele justificative, va trebui să vă creați un cont și să aplicați cu ajutorul sistemului de aplicare online „ImmiAccount”: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Când trebuie să aplicați?

Puteți face o cerere pentru o viză de student australian numai după ce ați primit o confirmare de înscriere (CoE) de la universitatea aleasă.

Cele mai multe cereri de viză durează patru săptămâni. Durata vizei de student depinde de programul ales. Dacă studiați în Australia pentru un curs care durează mai mult de 10 luni și se termină la sfârșitul unui an universitar australian (de obicei, la jumătatea lunii decembrie), viza va fi de obicei valabilă până la 15 martie a anului următor. Dacă cursul dvs. durează mai mult de 10 luni și se termină în ianuarie până în octombrie, viza va fi de obicei valabilă pentru două luni de la finalizarea cursului.

Vă puteți reînnoi Viza de student de câte ori doriți, atâta timp cât sunteți înscris la un curs aprobat de CRICOS.

Puteți intra în Australia cu viza de student cu până la 90 de zile înainte de începerea cursului. În termen de șapte zile de la sosire, trebuie să informați furnizorul dvs. de educație despre adresa dvs. de rezident și, de asemenea, să îl informați în termen de șapte zile dacă vă schimbați adresa.

Timp de procesare

4 Weeks

Oportunități de lucru

În timp ce aveți o viză de student, puteți lucra până la 40 de ore pe două săptămâni în timpul termenului și cu normă întreagă în vacanțe. Lucrările care reprezintă o parte formală, înregistrată a cursului dvs. nu sunt incluse în limită. Dacă studiezi un master prin cercetare sau un doctorat. nu aveți restricții de muncă.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză de student poate fi respinsă, printre altele, dacă furnizați documente incorecte sau incomplete sau dacă nu îndepliniți cerințele financiare, de caracter sau de sănătate necesare.