Keystone logo
Africa de Sud

Studiu Masterat în Africa de Sud 2024

Studiază în Africa de Sud

Africa de Sud este situat pe vârful cel mai sudic al continentului african în oceanele Atlantic și Indian întâlni. Se învecineaza cu Namibia, Botswana, Zimbabwe, Swaziland și Mozambic. În plus, o țară mică din Lesotho este complet conținută în Africa de Sud. Africa de Sud este acasa, la mai mult de 50 de milioane de locuitori, care provin dintr-o mare varietate de culturi și religii și care vorbesc o multitudine de limbi. Africa de Sud este țara cea mai industrializată din Africa. Unitatea de monedă este din Africa de Sud Rand (R), care are o rată de schimb de aproximativ 0,1 USD.

Climă

Africa de Sud este în emisfera sudică, deci anotimpurile sunt opuse celor din emisfera nordica - vara este în ianuarie și de iarnă este în luna iulie.Linia de coastă din Africa de Sud este de peste 2.500 km în lungime, dar o mare parte a terenului adiacent la linia de coastă este muntos, care apoi se transformă într-un platou înalt din interior. Partea de nord a țării devine un deșert.

În general, Africa de Sud are un climat relativ uscat, iar temperaturile tind să fie ceva mai mic decât țările de la latitudini similare din cauza terenului muntos și platoul interior mare. Temperaturile interioare rareori se ridica mai sus de 30 grade C în timpul verii. În Cape Town, temperaturile maxime de vară sunt aproximativ 26 grade C, iar temperaturile minime de iarnă sunt de aproximativ 7 grade C.

Cultură

Africa de Sud are o mare varietate de stiluri de viață și de peisaj, cu ceva pentru toată lumea, de la mediul urban cosmopolit și orașe istorice linistite la munte pentru alpinism si drumetii la deserturi pentru safari si plaje pentru surfing și scufundări.În plus față de instituții de cultură, cum ar fi muzee de arta si galerii de arta si evenimente cum ar fi spectacole de teatru, dans și festivaluri, o oprire importantă pentru vizitatori este Muzeul Apartheid situat în Johannesburg. Muzeul oferă o perspectivă puternic în trecut, uneori, violent a țării și călătoria de recuperare și reconciliere.

Bucătăria din Africa de Sud este puternic pe bază de carne și grătar este o metodă preferată de preparare. Africa de Sud este, de asemenea, ce în ce mai cunoscut ca un producător de vinuri fine.

Costul de trai

Costul de trai în Africa de Sud este relativ scăzut în comparație cu alte țări dezvoltate. A costuri apartament cu un dormitor jurul valorii de $ 350 - 450 $ SUA pe luna, si utilitati rula un alt 100 dolari SUA sau cam asa ceva. Un ieftin costurile de masă de aproximativ 7 dolari SUA și o masă cu trei feluri de preț moderat pentru două pot fi găsite pentru aproximativ 30 $ SUA.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  229
 • Ponderea utilităților

  30
 • Abonament la internet

  39
 • Transport local

  36

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  4
 • Bilet de cinema

  5
 • Pint de bere locală

  2

Despre Africa de Sud

Învățământul Superior în Africa de Sud

De învățământ superior și de formare cuprinde de grade atât universitare și postuniversitare, inclusiv de licență, de masterat si de doctorat. Există institute publice și private de învățământ superior, inclusiv universități, universități de tehnologie, și instituții cuprinzătoare. Universitățile oferă grade tradiționale teoretic și de cercetare-orientate, celelalte instituții se concentreze pe educația și formarea profesională și vocațională.

De ce să studieze în Africa de Sud?

În plus față de posibilitatea de a studia în limba engleză într-un mediu multicultural, Africa de Sud are mai multe școli de clasă mondială de învățământ superior care includ cercetare de stat-of-the-art, împreună cu programe de master de înaltă calitate a lui. Africa de Sud are trei universitati in top 400 de universitati la nivel mondial, ca fiind clasificate de către 2012-2013uk / lumea-Universitatea-clasamente / "> Times Higher Education Mondiale University Rankings.

Universitățile din Africa de Sud

Africa de Sud a 23 finanțate de stat institute de învățământ superior care oferă diplome de master, inclusiv 11 universități, șase universități de tehnologie, și 6 instituții cuprinzătoare. Instituțiile private există, de asemenea, în valoare totală de 115. Programe sunt oferite în cele mai multe discipline academice, și de master în administrarea afacerilor, economie și finanțe sunt deosebit de populare. Studenții străini sunt binevenite și utilizează aceleași proceduri de aplicare ca și cetățenii din Africa de Sud.

Școlarizare și Programul Durata

De școlarizare anuală pentru studii de masterat variază foarte mult de programul și de școală, dar este în general scăzută în școlile de stat, de la aproximativ 1.500 dolari la 5.000 dolari (SUA), școlile private sunt ceva mai mari. Programe de masterat, de asemenea, variază în durată, dar sunt, de obicei 1-2 ani.

Anul universitar

Anul universitar ruleaza din februarie până în decembrie și include două semestre. Fiecare semestru de obicei este format din sase saptamani de cursuri, o pauza de o saptamana, apoi șapte săptămâni de cursuri, și în cele din urmă o săptămâna pentru a studia (denumit SWOT săptămână) și apoi examene.

Oportunități post-universitare

Multe corporații multinaționale operează în Africa de Sud, și absolvenți cu diplome de master vor găsi numeroase oportunități pentru ocuparea forței de muncă, fie că sunt cetățeni din Africa de Sud sau expati. Sectoarele industriale care sunt în prezent în creștere includ tehnologia auto, informații, comunicații, minerit, bancare și de servicii. Marea majoritate a locurilor de muncă sunt concentrate în Cape Town, Port Elizabeth, Durban, Pretoria și Johannesburg. Pentru a obține un permis de muncă, un student international care trebuie, de obicei, mai întâi o ofertă de muncă pentru o poziție care nu pot fi umplute la nivel local.Cu toate acestea, studenții cu abilități în domenii specializate sau experți cu înaltă calificare în anumite domenii ar putea fi în măsură să obțină permise de muncă, chiar și fără o ofertă de locuri de muncă.

Obligativitatea vizelor

Studenții străini care studiază în Africa de Sud trebuie să aibă un permis de studiu înainte de a intra în țară pentru a participa la școală. Permisului de vizitator nu pot fi schimbate pentru un permis de studiu de la sosire. Odată ce un student a fost acceptat la o universitate, ei pot aplica pentru un permis de studiu la sediul Africa de Sud în țara lor de origine.

De Asigurari de Sanatate

Studenții străini sunt obligați să obțină de Sud de asigurari de sanatate din Africa, chiar dacă acestea sunt acoperite de asigurări de sănătate din țara lor de origine. Dovada această acoperire este necesar atunci când se aplică pentru viza de studii. Studenții trebuie să plătească pentru întregul an universitar, în prealabil, plățile lunare sau alte nu sunt permise.

Sfaturi

Deși limba engleză în limba predominantă pentru schimburi publice și de afaceri din Africa de Sud, țara are 11 de limbi oficiale, inclusiv afrikaans (un derivat de olandez), Ndebele, sotho de Nord, Sotho, Swazi, Tswana, Tsonga, Venda, xhosa și zulu . Elevii pot întâlni limbi indigene în întreaga țară, cu toate acestea, cele mai multe din Africa de Sud se poate vorbi mai mult de o limbă și engleza este larg înțeleasă.

Sport sunt foarte populare în Africa de Sud, cu sporturile majore, fiind fotbal, rugby si cricket. Alte sporturi cu urmatoarele semnificative și prezență internațională includ înot, golf, box si tenis.

Cerințe pentru Viză

 1. Viză de student din Africa de Sud (denumită anterior permis de studiu din Africa de Sud)
 2. Viză de schimb pentru Africa de Sud - Dacă aveți peste 25 de ani și doriți să veniți în Africa de Sud într-un program de schimb cultural, economic sau social, organizat între o instituție de învățământ sau un organism guvernamental din Africa de Sud și unul dintr-o țară străină.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

viză de student din Africa de Sud; Viză de schimb pentru Africa de Sud

Preț și valută

USD 47

Taxele de solicitare a vizei de student din Africa de Sud depind de țara dvs. de origine, dar sunt în jur de 47 USD.

Cine poate solicita viza?

Un student internațional care dorește să rămână și să studieze în Africa de Sud pentru un curs cu o durată de 3 luni (90 de zile) va trebui să solicite o viză de student. Această viză este acordată acelor studenți care au fost deja acceptați pentru admitere de către un institut de învățământ recunoscut din Africa de Sud.

Pentru a se califica pentru o viză de studiu pentru Africa de Sud, școala sau colegiul trebuie mai întâi să se califice ca „instituție de învățare”. Aceasta înseamnă că trebuie să fie înregistrată fie la Departamentul de Învățământ de bază, fie la Departamentul de Învățământ Superior. Deci, dacă doriți să urmați o școală privată de limbi străine sau o școală care oferă doar cursuri tehnice pe termen scurt, este posibil să nu vă calificați pentru o viză de studiu din Africa de Sud.

Vă rugăm să rețineți: nu puteți veni în Africa de Sud cu o viză de vizitator și apoi continuați să solicitați o viză de student din Africa de Sud. Nu puteți veni în Africa de Sud cu o viză de vizitator și apoi continuați să solicitați o viză de student din Africa de Sud.

Unde puteți face cererea?

Înaltul Comisie, Consulat sau Ambasada Africii de Sud

Pentru a obține o viză pentru Africa de Sud, studenții trebuie să contacteze Înalta Comisie, Consulatul sau Ambasada Africii de Sud din țara lor de reședință.

website:

Cum se face cererea?

În primul rând, trebuie să fiți acceptat ca student de către o școală, colegiu sau universitate înregistrată din Africa de Sud și să primiți o scrisoare de acceptare pe antetul instituției și semnată de sau în numele directorului sau registratorului.

Apoi, trebuie să completați formularul de cerere de permis de ședere temporară B1-1738 și să îl duceți personal la ambasada, consulatul sau înaltul comision din Africa de Sud din țara dvs. de origine.

Următoarele documente trebuie depuse împreună cu formularul de cerere BI-1738:

 • Un pașaport valabil nu mai puțin de 30 de zile de la expirarea vizitei prevăzute
 • Plata taxei prescrise
 • Un certificat de vaccinare, dacă este cerut de lege
 • Dovada mijloacelor financiare pentru acoperirea cheltuielilor de trai preconizate în timpul șederii în Republică și pentru plata taxelor de școlarizare. Acest lucru ar trebui să fie sub formă de extrase de cont bancar/ numerar disponibil/ cecuri de călătorie
 • Dovada acoperirii medicale
 • Un depozit în numerar echivalent cu valoarea unui bilet dus-întors.
 • În cazul studenților africani, un angajament din partea guvernului relevant de a-și asuma întreaga responsabilitate a studentului și de a plăti toate costurile, în cazul în care va fi necesară deportarea studentului
 • Rapoarte medicale si radiologice
 • Un certificat de naștere integral în cazul minorilor.
 • În cazul unui minor, detaliile persoanei din Republica Africa de Sud care va acționa ca tutore al cursantului și o scrisoare din partea acestei persoane care confirmă tutela
 • Consimțământul ambilor părinți pentru șederea dumneavoastră în Africa de Sud sau al părintelui care are custodia exclusivă, împreună cu dovada custodiei exclusive
 • O scrisoare oficială de la instituția de învățământ, unde intenționați să studiați, care confirmă acceptarea provizorie și durata cursului.
 • Dovada acoperirii medicale reînnoită anual pentru perioada de studii cu o schemă medicală înregistrată în condițiile Legii schemelor medicale.
 • Dacă aveți 18 ani și mai mult, este necesar un certificat de poliție din fiecare țară în care ați locuit timp de 12 luni sau mai mult de la vârsta de 18 ani.

Aplicați pentru un permis de schimb (viză de schimb pentru Africa de Sud) folosind același formular de cerere B1-1738.

Când trebuie să aplicați?

Durata procesului de aplicare variază de la o țară la alta, dar este de aproximativ șase săptămâni.

Viza de student este valabilă pe toată durata cursului studentului, alternativ 36 de luni pentru școli și 24 de luni pentru alte instituții.

Viză de schimb pentru Africa de Sud - această viză este acordată pe durata schimbului, de obicei nu mai mult de 12 luni. Viza de schimb pentru Africa de Sud nu poate fi reînnoită sau prelungită. Odată ce ați avut acest tip de permis, puteți solicita un permis de ședere temporară sau permanentă numai după ce ați locuit cel puțin un an în afara Africii de Sud.

Timp de procesare

6 Weeks

Oportunități de lucru

Dacă dețineți o viză de student din Africa de Sud și studiați la nivel terțiar, aveți voie să lucrați cu normă parțială pentru cel mult 20 de ore pe săptămână în timpul programului și cu normă întreagă în vacanțe.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Există numeroase motive pentru care cererea dvs. de viză de student în Africa de Sud poate fi refuzată, cum ar fi:

 • Lăsând spații libere pe formularele dvs
 • Mințiți despre orice în cererea dvs
 • A avea un pașaport învechit, fără pagini goale
 • Scrierea greșită a numelui dvs. pe documente
 • Nu oferă dovezi de fonduri suficiente