Vânzări și management digital MSc

Generalități

Programul de descriere

Vânzări și management digital MSc

Master Vânzări și Management Digital vă va învăța să analizați rolul modelelor de afaceri digitale bazate pe tehnologii perturbatoare, marketing digital și social media, transformare digitală, guvernare digitală, management de proiect și sisteme informatice. Elevii vor dobândi abilități digitale distincte de antreprenoriat, oferindu-le oportunități de a-și începe propria afacere sau de a câștiga locuri de muncă într-o varietate de industrii.

La finalizarea cu succes a acestui curs, absolvenții vor deține abilități extrem de solicitate pentru a răspunde avansurilor tehnologice și digitalizării în lumea afacerilor.

Vă puteți extinde experiența de studiu rotind prin locațiile campusului nostru din Londra și Berlin. În timpul petrecut la ULaw Business School, puteți completa module în locații alternative ale campusului, întorcându-vă în campusul „acasă” pentru a finaliza modulul final. Se pot aplica restricții de viză și condiții de studiu, cu toate că sunteți susținut pe parcursul întregului proces de rotație. Contactați-ne ( studiu@law.ac.uk ) pentru mai multe informații despre opțiunea Rotație globală. "

În al patrulea termen (9 luni de studiu), studenții pot alege, sub rezerva oricărei cerințe de viză aplicabile, să efectueze un loc de muncă în loc de o disertație sau un proiect. Locul de muncă este de 9 luni. Studenții trebuie să finalizeze 600 de ore de muncă.

Școala de afaceri a Universității de Drept este un membru instituțional al Amazon Web Services Educate. Acest lucru oferă tutorilor și studenților MSc Digital Sales and Management acces la cele mai bune instrumente de colaborare, formare de conținut și tehnologie AWS pentru învățarea referitoare la cloud. După absolvire, veți fi complet echipat cu abilitățile practice necesare pentru o carieră tehnologică. Studenții au, de asemenea, acces la AWS Educate Job Board pentru a căuta locuri de muncă în tehnologie și stagii.

Rakesh Sondhi, care predă cursul, este specialist în strategie de afaceri, leadership, managementul schimbărilor și performanță. Cariera sa se întinde pe mai bine de 35 de ani, lucrând cu companii cu cipuri albastre și unități de învățământ de top. De asemenea, are o vastă experiență de lucru și predare în SUA, Africa, Asia, Orientul Mijlociu, Scandinavia și în tot restul Europei.

Rakesh este recunoscut la nivel internațional ca lider de facultate de strategie, leadership și vânzări la o cunoscută școală de afaceri din Marea Britanie de 20 de ani. De asemenea, el a primit un premiu pentru realizarea de excepție pentru predarea din campusul lor din Danemarca. A predat la o varietate de universități și școli de afaceri din Marea Britanie, inclusiv proiectarea unui MBA inovator în Leadership.

Mai mult, el a condus un centru acreditat al Chartered Management Institute (CMI), care proiectează și livrează programe de la licență la nivel de director.

Rakesh scrie în mod regulat pentru „Dezvoltarea Liderilor” și a scris o serie de cărți, inclusiv „Strategia totală” și „Reușește sub presiune”, cu un fost portar al Manchester United, care discută despre modul în care lecțiile de leadership din fotbal pot fi aplicate afacerilor.

Rakesh oferă servicii de consultanță pentru dezvoltarea strategiilor de vânzări digitale cu BMC Global Services și lucrează pentru a deveni un partener afiliat Salesforce, oferind clienților servicii de vânzări digitale și marketing. De asemenea, este director neexecutiv pentru o companie de sănătate online, specializată în vânzări și marketing digital. În plus, lucrează intens în industria de sănătate și bunăstare, dezvoltând strategii pentru diverși actori din sectorul global.

Cerințe de curs

  • 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență în Marea Britanie, sau calificări echivalente.
  • Cerințe internaționale - un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Pentru posturile de studii postuniversitare

  • 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență în Marea Britanie, sau calificări echivalente.
  • Cerințe internaționale - un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Pentru posturile de studii postuniversitare

  • 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență în Marea Britanie, sau calificări echivalente.
  • Cerințe internaționale - un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Durată

  • 1 an cu normă întreagă sau 18 luni cu stagiu
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Citeste mai mult

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Citește mai puţin
Londra , Leeds , Manchester , Birmingham , Londra , Londra , Nottingham + 6 Mai mult Mai Puțin