Mod de participare: Full-time sau part-time


Componentele tematice și perspectivele trans-regionale se potrivesc de obicei studenților cu următoarele interese și / sau aspirații:

 • Practicanți experimentați ai yoga și meditației care doresc să înțeleagă mai profund contextele istorice și culturale care au modelat tradițiile lor.
 • Studenții cu pregătire în psihologie care doresc să obțină cunoștințe de meditație și conștiență pentru munca lor clinică.
 • Studenții care intenționează să continue cercetări care ar putea implica, într-o etapă ulterioară, dobândirea unui grad de doctorat și o carieră în învățământul superior.
 • Studenții care doresc să urmeze o carieră sau o activitate profesională pentru care sunt necesare cunoștințe avansate despre tradițiile yoga și meditație din Asia.
 • Studenții care doresc să urmărească studiul academic al acestor tradiții ca o completare a experienței lor personale.

Acest grad explorează originile și dezvoltarea istorică a yoga și meditației în India și Tibet, din cele mai vechi timpuri până în lumea modernă. S-ar potrivi profesorilor de yoga / meditație, practicienilor, studenților de religie, precum și celor cu o pregătire psihologică interesată de terapia mindfulness.

Studiu full-time și part-time este disponibil.

Modulele rulează:

 • Luni seara: 17:00 - 19:00
 • Miercuri: 11.00-1.00, 1.00-3.00, 17.00 - 19.00

Obiectivul tematic, dar inter-regional, al acestui program de MA promovează studiul academic al diferitelor tradiții prin implementarea unei game largi de perspective regionale. Unitatea sa principală explorează bazele metodologice din centrul practicilor de yoga / meditație. Componentele de specialitate integrate în acest MA sunt organizate pentru a servi drept platformă pentru cercetarea ulterioară (MPhil / PhD); componentele mai generale ale programului oferă studenților care nu intenționează să continue cercetarea doctorală cu o introducere avansată în dinamica fiziologică, fundamentele doctrinare, istoria, contextul regional și presupunerile teoretice care au modelat tradițiile yoga și meditația. Astfel, programul oferă studenților (a) cunoștințe avansate despre contextul și yoga și meditația de la originea lor în India antică; (b) abilități avansate în cercetare și scriere pe teme referitoare la yoga / meditație, bazate atât pe surse primare (în traducere), cât și pe surse secundare; (c) abilități avansate în prezentarea și comunicarea cunoștințelor lor despre subiectele abordate în cadrul prelegerilor.

Materialele de lectură conectate la toate cele patru cursuri ale acestui program de MA sunt diseminate în mare măsură prin intermediul resurselor online. Trimiterea eseului are loc fie în copie, fie în format electronic.

Structura

Elevii trebuie să completeze 120 de credite din modulele predate MA în plus față de disertație obligatorie (60 credite).

Disertație

 • Disertația în tradițiile yoga și meditație

Modulul de bază

 • Yoga și meditația: perspective, context și metodologii

Module obligatorii

 • Meditație budistă în India și Tibet
 • Originile și dezvoltarea yoga în India Antică
 • Religiile din India Antică
 • Yoga și meditația în tradiția Jaina

și

Alegeți module cu valoarea de 30 de credite din lista Opțiuni deschise postuniversitare supuse aprobării convenitorului de program.

Notă importantă

Informațiile de pe pagina programului reflectă structura programului dorită în raport cu sesiunea academică dată.

Admisii și aplicații

Puteți aplica pentru acest curs prin formularul de cerere online.

Ne propunem să evaluăm o cerere completă și să furnizăm o decizie într-un interval de timp de 5 săptămâni. Studenții de peste mări care necesită o viză de nivel 4 și doresc să se înscrie în SOAS trebuie să țină cont de cererile de viză pot dura câteva săptămâni, deci trebuie să depuneți cererea cât mai curând posibil.

Luarea în considerare a cererii

Întreaga cerere, inclusiv transcrierea și referințele, este luată în considerare înainte de a lua o decizie. Prin urmare, vi se recomandă să trimiteți o cerere completă, inclusiv referințe și transcriere (dacă este necesar). O cerere incompletă va adăuga întârzieri considerabile în procesul de luare a deciziilor.

Studenții vor primi o confirmare a cererii lor. Fiecare cerere este analizată cu atenție și, deși încercăm să răspundem cât mai repede posibil, solicităm studenților să se aștepte să primească un răspuns în termen de cinci săptămâni de la primire.

Candidații care sunt disponibili în Regatul Unit pot fi solicitați pentru un interviu. Lipsa membrilor academici ai personalului (sau a unui caz în concediu de studiu) poate afecta momentul luării deciziilor.

Cerințe de intrare

Solicitanții ar trebui să obțină o diplomă de licență de primă sau bună clasă de licență de la o universitate din Marea Britanie sau echivalent, într-un subiect adecvat celui al programului de urmat. Ca o comparație aproximativă, un BA echivalent de la o universitate din SUA ar avea o medie de 3,3 sau 3,5 în funcție de universitatea care a acordat. Dacă un solicitant nu are o diplomă de licență într-un domeniu adecvat, i se poate cere să completeze un an de calificare sau o diplomă de un an înainte de a intra în programul de master. Experiența de muncă relevantă poate fi, de asemenea, luată în considerare. Cursurile individuale pot avea cerințe de intrare specifice, așa că vi se recomandă să consultați prospectul postuniversitar pentru informații suplimentare.

Cerințele de intrare în limba engleză

Grad minim de onoare din clasa a doua superioară (sau echivalent).

Studenti internationali

Pentru studenții UE și internaționali care au nevoie de viză, dacă se obțin scoruri de intrare necondiționate, acceptăm calificări din mai multe țări, precum și o serie de calificări și teste internaționale.

Dacă este necesară o viză de intrare de nivel 4, atunci este nevoie de un SELT, cum ar fi UKVI IELTS. Din acest motiv, recomandăm tuturor studenților de viză de nivel 4 să aleagă testul academic UKVI IELTS ca test de primă soluție.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 157 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Ultima actualizare Octombrie 7, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 28, 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
9,685 GBP
Taxe cu normă întreagă pe an universitar: 9.685 GBP în Marea Britanie / UE; În străinătate 19.930 de lire sterline. Taxe part-time de 2 ani pe an universitar: Marea Britanie / UE 4.843 lire sterline; În străinătate, 9.965 de lire sterline.
Deadline
Iunie 30, 2020
După locații
După dată
Start Date
Sept 28, 2020
End Date
Iunie 18, 2021
Termen limită de aplicare
Iunie 30, 2020

Sept 28, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 30, 2020
End Date
Iunie 18, 2021