Tehnologie de instruire, educatori, MS

Generalități

Programul de descriere

Pe măsură ce dezvoltarea tehnologiei se mișcă la viteze înșelătoare, trebuie să fii un adept al alegerii, utilizării și aplicării tehnologiei în programa școlară primară și secundară. Programul nostru vă oferă cunoștințele și practicile practice pentru a deveni profesor de masterat, școală sau lider în domeniul tehnologiei de instruire, antrenor, dezvoltator profesionist sau designer de instruire.

Veți învăța să adaptați și să aplicați tehnologia pentru a îmbunătăți predarea curriculumului P-12 pentru diferiți cursanți. Veți câștiga, de asemenea, cunoștințe teoretice și perspective de leadership pentru a vă oferi leadership pentru a ghida strategii pe termen lung pentru proiectarea și implementarea tehnologiei adopției.

După finalizarea cu succes a programului NYIT, recunoscut la nivel național și NYSED, veți fi eligibil pentru certificarea de stat din New York ca specialist în tehnologia educației și pentru certificarea permanentă sau profesională în zona de certificare inițială. O opțiune pentru educatori neautorizați și alte persoane interesate de tehnologie în predare și învățare este, de asemenea, disponibilă.

Cerințe de admitere

 • Țineți o diplomă de licență de patru ani sau echivalentul acesteia de la un colegiu sau o universitate acreditată.
 • Au un GPA cumulativ minim de 3,0 (pe o scară de 4,0).
 • Candidații trebuie să fie capabili să demonstreze competența în utilizarea de bază a tehnologiei de clasă. În cazul în care nu au aceste abilități, facultatea de programe va recomanda cursuri adecvate prealabile pentru a fi luate înainte de a începe programul de studiu.
 • Studenții internaționali trebuie să demonstreze competența în limba engleză prin prezentarea unui scor minim de 6.5 (IELTS) sau 88 (TOEFL IBT) pentru admitere.
 • British Columbia Certificat de predare. (Educatori, numai din statele membre)

Trimiteți materialele solicitate necesare

După ce aplicați online și plătiți taxa de depunere a cererii, trimiteți următoarele documente justificative către biroul de admitere din Vancouver la adresa vancouverinfo@nyit.edu:

 • Copie a cererii depuse și a taxei de depunere a cererii.
 • Copie de transcrieri de licență pentru toate școlile la care a participat. Vărsările și creditele de transfer pentru activitatea de colegiu anterioară nu vor fi acordate fără transcrieri oficiale și prin prezentarea unor contururi și descrieri ale cursului.
 • Copie de diplomă de colegiu sau dovadă de diplomă.
 • Copie a scorurilor IELTS sau TOEFL pentru studenții internaționali.
 • CV-ul sau CV-ul (1-2) și Declarația de Scop sau Scrisoarea de intenție sunt recomandate cu tărie pentru studenții care aplică pentru programul MBA.

Termenele de aplicare

 • Toamna 2016: 1 iulie 2016
 • Primăvara 2017: 1 noiembrie 2016

Informații suplimentare pentru studenții internaționali

Taxa de înscriere

 • Studenții internaționali trebuie să plătească un depozit de școlarizare pentru primul semestru, înainte de eliberarea unei scrisori oficiale de acceptare a programelor absolvente ale NYIT-Vancouver . Suma se rambursează numai dacă se prezintă dovada oficială a respingerii permisului de studiu canadian.

Full-time Status

 • Studenții internaționali trebuie să-și mențină statutul cu normă întreagă prin luarea cel puțin a orelor de credit necesare pe semestru / an. Studenții MBA trebuie să primească cel puțin 7,5 credite pe termen (22,5 credite pe an), iar studenții MS-INCS trebuie să primească cel puțin 15 credite pe an.

Permisele de lucru off-campus și post-absolvire

 • Studenții internaționali de la NYIT-Vancouver sunt eligibili pentru permise de muncă în afara campusului și post-absolvire.

Autorizații de studii canadiene

 • Obțineți un permis de studiu de la Departamentul pentru Cetățenie și Imigrare Canada (CIC). Acest lucru este valabil pentru solicitanții care nu sunt cetățeni canadieni sau rezidenți permanenți din Canada. Primirea unui permis de studiu poate dura mai multe săptămâni, așa că vă încurajăm să aplicați în avans.

Cost

Costurile estimative de școlarizare

31.050 CAD
(Centrul de bază 11 care necesită cursuri 1 Comunicări tehnice)

Tehnologie de instruire, MS

Dacă doriți să profitați de cea mai recentă tehnologie de predare și formare profesională, alegeți NYIT-Vancouver licență NYIT-Vancouver în Tehnologie de instruire, cu piese pentru educatori sau formatori corporativi. Specialiștii în tehnologia instruirii proiectează și prezintă materiale multidimensionale pentru predarea și învățarea eficiente și eficiente atât în ​​mediul educațional, cât și în cel profesional.

UN DIMENSIUNE PENTRU TINE

 • Metodele de livrare combinate oferă flexibilitate celor care au început deja o carieră.
 • NYIT curriculum-ul aplicat subliniază cercetarea originală. Noii absolvenți sunt pregătiți să-și aplice abilitățile imediat.
 • Programul, aliniat la standardele Societății Internaționale pentru Tehnologii în Educație (ISTE), are parteneriate comunitare cu corporațiile locale, districtele școlare și alte organizații.

GRADUL STUDIAT

 • Tehnologie de instruire, educatori, MS
 • Tehnologie de instruire, formatori, MS

NIVELUL VANCOUVER AVANTAJ

 • Conectează-te la New York și lumea

Finalizați-vă gradul de absolvent în Vancouver sau, dacă doriți, începeți aici și continuați într-un campus NYIT din New York sau Abu Dhabi, învățând culturi noi și extinzându-vă rețeaua profesională.

 • Cel mai bun din ambele lumi

Programele de masterat ale NYIT sunt acreditate în Statele Unite și au acordul scris al Ministerului Educației Avansate din British Columbia, permițându-vă să urmăriți oportunități de carieră în altă parte în Canada sau la nivel global.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Where better to earn your M.B.A. or Master of Science in Cybersecurity, Energy Management, or Instructional Technology than vibrant Vancouver? Our campus, located in the city center within close proxi ... Citeste mai mult

Where better to earn your M.B.A. or Master of Science in Cybersecurity, Energy Management, or Instructional Technology than vibrant Vancouver? Our campus, located in the city center within close proximity to all public amenities, reflects Vancouver’s reputation as a leader of innovation, technology, and sustainability. As one of the most popular travel destinations in the world, Vancouver boasts moderate weather and is consistently ranked among top three cities in the world to live. Citește mai puţin