Studii de învățământ Master

Generalități

Programul de descriere

msc

De ce acest curs?

Master în Studii de Educație este potrivit pentru oricine caută să urmeze studiu full-time în acest domeniu. Suntem deschisi la cereri din partea studenților internaționali.

Studii pentru Educație Master oferă o bază în înțelegerea politicii de educație și vă permite să adaptați studiile dintr-o serie de cursuri de specialitate elective. Acest curs este ideal pentru cei care doresc să finalizeze studiile într-un an.

Studii pentru Educație Master oferă o înțelegere critică a educației. Nu este o calificare de predare, totuși, un studiu la nivel de master de educație poate îmbunătăți înțelegerea academică și profesională a studenților de educație în moduri care pot spori oportunitățile de practică și de carieră în domeniul mai larg al educației.

Cursul vă permite să dezvolte abilități de a studia la nivel de masterat, dezvoltă o înțelegere sofisticată și critică a conceptului de politică referitoare la educație, să extindă interes și înțelegere a învățării și să se angajeze într-o serie de alte domenii, legate de educație.

Veți studia

Vei studia patru clase de bază și două clase elective. De asemenea, veți întreprinde o disertație într-un subiect de alegerea ta.

Puteți completa disertație final de învățare la distanță. Acest lucru permite studenților internaționali să finalizeze studiile în țara lor de origine, reducând potențial costurile financiare și de timp departe de familia ta.

Conținutul cursului

Clase obligatorii

 • Lectura critică și scriere
 • Politica educației înțelegere
 • Cadrele de învățare de Înțelegere
 • Metode de cercetare & Cognitive

Cursuri opționale

Vei alege două clase din următoarele domenii de specialitate. Consilierul dvs. de studii va ajuta să vă ghida în alegerile tale.

 • Studii curiculare
 • Anii timpurii Pedagogie
 • Includere
 • Politica & Management
 • Sănătate, bunăstare și dezvoltare durabilă
 • Filozofia cu copii
 • Disertație

Învățământul și de predare

Cursul este predat printr-o serie de studenți și seminarii de cercetare conduse de personal pe care le veți participa la.

Evaluare

Cursul este evaluat prin cursuri scrise, care se bazează pe studiul academic și de reflecție asupra experiențelor practice în educație.

cerinţe de intrare

 • diplomă sau o calificare profesională relevantă
 • sau o combinație de calificări și experiență capacitate care să demonstreze pentru studii postuniversitare

Pentru studii postuniversitare, Universitatea din Strathclyde necesită un scor minim global IELTS 6.5 (nici un scor individual al testului de mai jos 6.0) sau echivalent. Teste sunt valabile timp de doi ani.

Cursuri Pre-sesiuni în limba engleză sunt disponibile.

Dacă sunteți un cetățean al unei țări vorbitoare de limba engleza recunoscut de Marea Britanie Visa și Imigrari (vă rugăm să verificați cele mai listă de până la zi pe site-ul Home Office) sau ați finalizat cu succes o calificare academică (cel puțin echivalentă cu o diplomă de licență din Marea Britanie ) în oricare dintre aceste țări, atunci nu trebuie să prezinte nici o dovadă suplimentară.

Dacă ești dintr-o țară nu a fost recunoscută ca țară vorbitoare de limba engleza de viză și Imigrare Regatul Unit al Marii Britanii (UKVI), vă rugăm să verificați cerințele noastre în engleză, înainte de a face solicitarea.

Taxe și finanțare

Toate taxele menționate sunt pe an universitar dacă nu se specifică altfel.

Scoția / UE

 • £ 4,800

Restul UK

 • 9.000 de lire sterline

Internațional

 • £ 13.500

Marturii

"Am ales Strathclyde pentru că am vrut o calificare internațională. Am dezvoltat abilități de prezentare seminar și activitate online, care sper să mă ajute să asigure o promovare sau un grad de cercetare. A fost o mare provocare pentru a studia din nou, după o pauză și într-o țară nouă, cu toate acestea, sprijinul am primit de la tutori și colegii colegi a fost extrem de util și a făcut timpul trece repede ". Shabana Nadeem

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Citeste mai mult

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Citește mai puţin