Singapore

Studiu în Singapore

Învățământul Superior în Singapore

Caracterizată ca lider mondial și selectate pentru recomandare de Britian 'Ministrul Educației s, Singapore ' s sistemul de învățământ superior sa dezvoltat într-o forță de conducere care ajută în promovarea reputația sa ca unul din lume 's centre de conducere pentru creștere economică și financiară progresele tehnologice. Șase universități naționale din Singapore au clasat printre primele 50 din lume: Universitatea Tehnologică Nanyang, Singapore Universitatea de Tehnologie și Design, Universitatea Nationala din Singapore, Singapore Institutul de Tehnologie, Universitatea din Singapore Management și Universitatea SIM. Aceste universități oferă programe universitare și postuniversitare de gradul în contabilitate, Sisteme Informatice de Management, Management, Economie, Științe Sociale, Drept și Informatică.

Singapore are, de asemenea, colegii politehnice, care sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru locuri de muncă care sprijină dezvoltarea economică și tehnologică a națiunii. În prezent, Singapore ofera cinci Politehnica pentru studenții care doresc să câștige un grad de non-universitar, care le permite să intre în forța de muncă imediat după finalizarea programului. Un grad câștigat la o politehnică este similar cu un grad asociat 's sau certificat profesional și durează mai puțin de doi ani pentru a finaliza.

Studenții străini au voie să lucreze 16 oră în fiecare săptămână, în timp ce înscriși full-time la o universitate din Singapore. Studenții care aplică pentru o viză de studii trebuie să demonstreze că sunt fluent în limba engleză, prin furnizarea de rezultatele unui test de limba engleza ca limba straina (TOEFL), un Certificat General de învățământ secundar (GCSE), sau o English Testing System International Language (IELTS ).Ei trebuie, de asemenea, au primit o scrisoare de acceptare de la o universitate sau o politehnică, precum si fotografiile de pașaport și documentația care dovedește eligibilitatea lor pentru a introduce un program de studii universitare (diplomă de liceu, de exemplu).

În plus, studenții internaționali vor trebui să obțină un sponsor local, care este un cetățean din Singapore înainte de a putea aplica pentru o viză de student. Unele universități și institute politehnice nu pot solicita sponsorizarea, astfel încât elevii ar trebui să verificați cu școala lor scop de a alege pentru a stabili dacă este necesară sponsorizare. De procesare a vizelor poate lua una la doua luni, in functie de valabilitate de documente un elev 's și cantitatea de documentație. Toate cererile vor fi depuse on-line la imigrare și Autoritatea de Puncte de control de Singapore (SOLAR), care furnizează toate informațiile necesare pentru a facilita un elev 's la intrarea în Singapore ' s sistemul de învățământ superior.

 

De ce să studieze în Singapore?

Absolvenții de la universități Singapore 's sunt constant pe locul excepțional de mare pe evaluări cu privire la știință și cunoștințe matematice. De fapt, elevii din Singapore s-au clasat pe locul numărul unu în funcție de cercetări statistice efectuate de către Asociația Internațională pentru Evaluarea organizatiei Educational Achievement. Mai mult decât atât, Nanyang Technological University si Universitatea Nationala din Singapore sunt considerate printre primele 50 de instituții de învățământ din lume. În plus, elevii vor bucura, de asemenea, sistemul de sănătate excelentă Singapore 's, care Organizația Mondială a Sănătății pe locul ca fiind al șaselea cel mai bun din lume.

Despre Singapore

O insula oraș-stat situat pe capătul de sud al peninsulei Malay, Singapore este adesea confundat pur și simplu, fiind un oraș, mai degrabă decât o țară reală, care este format din 63 de insule și șase milioane de oameni. În ultimii 20 de ani, Singapore sa dezvoltat într-o economie puternic urbanizată, înfloritoare alimentată de mii de imigranți care își stabilesc reședința în Singapore, în scopul de a obține locuri de muncă. Pădurile tropicale folosit pentru a acoperi cele mai multe din Singapore, dar puțin biodiversității rămâne, datorită dezvoltării rapide și agresive în întreaga țară. Ca unul din lume 's centre financiare importante, Singapore are una din primele cinci cele mai aglomerate porturi care gestionează în mod activ la importul și exportul de bunuri fabricate, precum și resursele naturale. Conștiente de faptul că Singapore se mândrește cu al treilea cel mai mare venit pe cap de locuitor, mii de străini efectiv la aceasta insula oraș-stat de a profita de rata scăzută a șomajului și a economiei de piață.

Punct de vedere politic, Singapore este o republica parlamentara puternic influențată de Poporului 's Party acțiune, care a castigat toate alegerile organizate în țară din 1959. Singapore 's constituția afirmă democrației reprezentative ca sa entitate politic principal susținută de un sistem Westminster de guvernare. În plus, Singapore a fost în mod constant evaluat ca având guvernele mai transparente și mai puțin corupte din lume. Puterea executivă este deținută de un cabinet condus de președinte și prim-ministru. Deși președintele este ales prin votul majorității publicului, primul-ministru este ales de către membrii Cabinetului.

Cetățenii Singapore 's reprezintă o populație foarte diversă. Aproape 75 la suta din aceasta populatie sunt chinezi, cu indieni și Malays care cuprinde 25 la sută.Tamil, engleză, Malay și chineză mandarină sunt recunoscute ca cele patru limbi oficiale, dar din cauza afluxului de aproximativ 11 milllion oameni tranzitorii în fiecare an, este posibil sa se confrunte cu zeci de limbi diferite în timp ce studia în Singapore.

 

Date esențiale Despre Singapore

  • Singapore este considerată a fi una dintre cele mai competitive, gratuit și inovatoare economii, prietenoase mediului de afaceri din lume. Peste 7000 de organizații multinaționale există în prezent în Singapore, care provin din Japonia, Europa și SUA
  • Aproape jumătate din forța de muncă Singapore 's sunt non-Singaporeans.
  • Economia este puternic promovat de industria turismului, cu o valoare estimata de 11 milioane de turiști vizitează în fiecare an Singapore.
  • Din anul 2009, 25 la sută din studenții înscriși într-o instituție de învățământ superior din Singapore au fost studenții internaționali, în principal din India, China și mai multe țări din Asia.
  • Singapore militar, compus din Air Force, Armata și Marina, poate fi cel mai avansat tehnologic din Asia de SE. Cu toate acestea, această țară 's vedere de apărare este unul de descurajare și de diplomație și vede armata ca o garanție de Singapore ' s independență.
  • Deoarece terenul este limitate în Singapore, guvernul a stabilit o placă de dezvoltare pentru Locuinte va oferi locuinte pentru aproape patru cincimi din 's populatia orasului-stat, sub forma de locuințe publice subvenționate. Alternativ, dreptul de proprietate acasă este de 85 la suta si aproximativ unul din fiecare zece singaporezi detine un vehicul.

 

Singapore 's climatice

Similar cu cele mai multe din Asia de SE 'climă tropicală s, Singapore ' s vreme rămâne cald si umed pe tot parcursul anului. Elevii care frecventează școala în Singapore se pot aștepta la temperaturi să rămână constant peste 70 de grade Celsius (21) cu o umiditate situându-se în jur de 75 la suta sau mai mare. Locuitorii vedea ploaie în noiembrie și decembrie, care crește nivelul de umiditate. Din fericire, cele mai multe dintre clădiri Singapore 's sunt dotate cu aer condiționat, iar guvernul a luat măsuri pentru a asigura nivelul de confort pentru turiști și vizitatori rămâne acceptabil.

 

Singapore 's valutar

Dolarul Singapore este 's valuta oraș-stat, care este interschimbabil cu dolarul Brunei. Compus din 100 de centi, sau "unități de ", SGD este desemnat cu o "$ " sau "S $ ". Monede de argint și de aur sunt emise la valoarea nominală de cinci, zece, 20 și 50 de cenți, cu o moneda de un dolar, de asemenea, disponibil.Multe locuri din Singapore accepta valută străină, dar elevii pot face schimb de banii lor pentru SGDs la bănci sau cabine de schimb valutar care pot fi găsite la cele mai multe mall-uri.

 

Religiile Singapore 's

Treizeci si cinci la suta din Singapore 's populației practică budism, urmată de creștinism, taoism, hinduism sau de Islam. Aproape 20 la suta nu sunt afiliate cu nici o religie. Singapore oferă centre Dharma și mănăstiri reprezentând cele trei tradiții budiste - Vajrayana, Theravada și Mahayana. Majoritatea Singaporeans sunt budiști chinezi care practică tradiția Mahayan.