Termeni și condiții

Text descrie termenii și condițiile de utilizare a www.masterstudies.com site-ul 's și serviciile legate de aceasta, cum a fost creat si operat de catre Masterstudies Marketing Group. Vă rugăm să citiți cu atenție. Prin folosirea acestui site, vă indică faptul că sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Grupul Masterstudies de marketing poate revizui și actualiza acești termeni și condiții în orice moment, vă rugăm să vizitați această pagină periodic pentru a revizui textul, așa cum aceasta este obligatorie pe tine. Termenii "Tu " si "utilizator " sunt folosite în tot textul cu referire la toate persoanele fizice și / sau entități care accesează acest site pentru orice scop sau motiv.

&nbsp

Utilizarea drepturilor de conținut și de proprietate intelectuală
Prin folosirea acestui website recunoașteți și sunteți de acord că tot conținutul și materialele disponibile pe ea, cum ar fi text, logo-uri, grafica, imagini, software-ul și, sunt protejate de legile drepturilor de autor norvegiene si internationale, mărci comerciale și alte.Tot conținutul și materialele sunt proprietatea Marketing Group Masterstudies sau a furnizorilor săi de conținut sau clienti. Grupul Masterstudies de marketing își rezervă dreptul exclusiv de a compilarea continutul acestui website (adică colecția sa, dispunerea și afișaj). Acest drept este protejat de legile dreptului de autor norvegiene si internationale. Prin folosirea acestui site sunteți de acord pentru a captura, vinde, de licență, distribui, publica, modifica, adapta, modifica, copia, reproduce, sau reutilizarea conținutului acestui website în orice alt mod pentru orice scop public sau comercial. Tu sunt interzise pentru a copia sau adapta cod HTML pe care Masterstudies Marketing Group creează și utilizează pentru a genera paginile sale web. Acest cod este, de asemenea, protejate de dreptul de autor.Vi se interzice în mod expres pentru a încălca securitatea acestui site (de exemplu, prin intermediul, dar nu limitat la, folosind orice dispozitiv, software sau procedură care interferează sau încearcă să interfereze cu buna funcționare a acestui site web; utilizând orice dispozitiv sau instrument pentru a navigare prin acest site, alta decât cea prevăzută de Marketing Group Masterstudies; încercarea de a descifra, decompila, dezasambla sau inversa inginer la oricare dintre software-ul care alcătuiesc o parte a site-ului; răspândire sau încercarea de a răspândi viruși, troieni, viermi, sau orice alte dispozitive care sunt concepute sau destinate pentru a perturba, deteriora sau interfera cu orice informații, software, hardware sau sisteme de comunicare).

&nbsp

Desfășurarea de utilizare
Vi se permite să accesați conținutul acestui site pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să facă acest lucru fără încălcarea drepturilor de autor și a drepturilor de proprietate, și cu condiția să nu utilizați acest site pentru orice scop care este ilegal sau interzis de acești termeni si conditii. Ați accepta să nu utilizați acest site, în orice mod care este ilegal, abuziv, amenintator, hartuitor, obscen, calomnios, de ură, sau în orice alt mod deoarece acești termeni și condiții. În timp ce utilizați acest site, sunteti de acord cu a nu posta orice informații inexacte sau false despre tine, sau orice informație care nu este o parte din CV-ul tau, sau orice reclame nesolicitate sau propuneri de afaceri, scrisori in lant sau junk mail și. Ca utilizator al acestui site și a serviciilor sale, dvs. sunteți responsabil pentru comunicații proprii și pentru consecințele de a posta dumneavoastra.

&nbsp

Răspunderea Marketing Group Masterstudies
Conținutul acestui site pot include inadvertențe sau erori tipografice. Puteți utiliza acest site și conținutul său pe propriul risc. Modificările sunt făcute periodic la acest site și conținutul său, și poate fi făcute în orice moment. Grupul Masterstudies de marketing nu are nici o obligație de a monitoriza utilizarea de către dvs. a acestui site sau să păstreze conținutul sesiunii. Grupul Masterstudies de marketing nu supune controlului sau garantează exactitatea informațiilor postate de către utilizatori. Grupul Masterstudies de marketing poate lua măsuri pentru a preveni utilizarea acestui website, care poate crea obligația de a Masterstudies Marketing Group.

&nbsp

Disclaimer de Garanții și daunele indirecte
Grupul Masterstudies de marketing nu reprezinta sau garanteaza ca acest site va funcționa fără întreruperi sau fără erori, sau că site-ul sau serverul care îl face disponibile sunt lipsit de virusi de calculator sau alte dispozitive dăunătoare. Întregul conținut al acestui website este furnizat "așa cum este " , fără garanții de orice fel, inclusiv de garanție de vandabilitate, potrivire pentru anumit scop și non-încălcare. Grupul Masterstudies de marketing nu reprezinta sau garanteaza ca acest site, prin conținutul său, utilizarea sau rezultatele utilizării să fie corecte, exacte, în timp util, sau altfel de încredere. Grupul Masterstudies de marketing nu va fi responsabilă sau răspunzătoare pentru utilizarea acestui site care este ilegal sau în orice fel deoarece acești termeni și condiții.În nici un caz nu ar trebui Grupul Masterstudies Marketing fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, sau rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site.

&nbsp

Link-uri către alte site-uri
Acest site contine link-uri către site-urile terțe părți. Grupul Masterstudies Marketing ofera aceste link-uri doar ca o comoditate pentru dvs. și nu ca o aprobare a conținutului acestor site-uri terțe părți, pentru care Masterstudies Grupa Marketing detine nici o responsabilitate. Ai acces legate de site-uri terțe părți pe propriul risc.

&nbsp

Indemnizație

Sunteți de acord sa aparati, despagubiti si tineti inofensive Masterstudies Group Marketing, directorii, angajații, reprezentanții și agenții, de și împotriva tuturor pasivelor, creanțe, acțiuni, cereri sau cheltuieli, inclusiv taxele, fără limitare juridice și de contabilitate, întemeiat pe sau care rezultă de la dvs. utilizarea sau utilizarea greșită a acestui site sau încălcarea de către dvs. a acestor termeni și condiții.

&nbsp

Afișarea Publicitate

Grupul Masterstudies Marketing a implementat publicitate de afișare și utilizează DoubleClick, Google Analytics sunt dotate cu un bazat pe publicitate de display. Puteți opta-out de Google Analytics pentru publicitate ecran și puteți personaliza anunțurile Google Rețeaua de display utilizândManagerul preferințelor. Puteți de asemenea să ceară Google Analytics să nu trimiteți nicio informație cu privire la vizitele site-ul dvs. la Google Analytics prin descărcarea și instalarea Google Analytics de browser pentru renunțare Add-on pentru browser-ul web curent.

&nbsp

Informații de contact
Vă rugăm să consultați informațiile de contact pentru detalii informații suplimentare.


Page ultima actualizare 7.Martie 2013