Rusia

Studiu în Rusia

Sistemul de învățământ din Rusia

Deși Rusia oferă educație gratuită pentru toți cetățenii săi, garantate de constituție, admiterea într-o instituție de post-secundar de învățământ superior este extrem de competitiv. Deoarece sectorul guvernamental rus responsabil pentru reglementarea sistemului educațional pune accent puternic pe grade în domenii științifice și tehnologice de studiu câștigului salarial, și studenții care doresc să majore în aceste domenii ar trebui să aibă un talent exceptional pentru acest tip de domeniu de studiu, precum și note excelente în Pentru a fi acceptat într-o universitate din Rusia.

În plus față de alocarea de fonduri pentru taxele de școlarizare studenților, Rusia plătește, de asemenea, studenții de peste mări o bursă mică și oferă cazare gratuită pentru ei. Țara a eliminat, de asemenea, o mulțime de birocrație, care utilizate pentru a preveni sau intarzia studenți străini de la participarea la o universitate din Rusia.Acum, că sistemul de aplicare este mult mai simplificat, elevii care au participat la universități americane, germană, daneză, chineză, italiană și japoneză va experiență minimă pentru a exista probleme în ceea ce privește transferul de la o universitate din Rusia.

Rusia este în prezent în proces de schimbare a modelului său tradițional de învățământ superior gradul de unul care este mult mai compatibil cu grade universitare de tip occidental. În 2003, Rusia a semnat Declarația de la Bologna, care a deschis calea pentru ca guvernul să adopte o lege care eliminat vechiul model de gradul său, de cinci ani de la una care seamănă cu sistemul de calitate US - diplomă de licență de patru ani, urmat de un stapan 's grad. Cu toate acestea, gradul de postdoctorat păstrează încă modelul tradițional, Uniunea Sovietică, care a fost înființată în urmă cu aproape 90 de ani. Practic, doctori în Rusia sunt definite și a câștigat în funcție de adâncimea de un elev 's realizările personale în cercetarea științifică (Doktor nauk, sau doctor în științe) sau de cercetare academică.

 

Universitățile populare rusești

Cele mai mari și mai vechi universitati din Rusia sunt Petersburg Universitatea de Stat din Sankt și Universitatea de Stat din Moscova. În timpul anilor 2000, Guvernul a inițiat un program care a stabilit "federale " universități prin fuziunea instituțiilor de învățământ superior care existau deja și alocarea de fonduri speciale de finanțare a acestora. Unele dintre aceste universități noi includ Kazan Volga Federal University, Siberian Federal University și Universitatea Federal de Nord-Est.

 

Prezent la o universitate din Rusia

Având în vedere că majoritatea universităților rusești preda cursuri în limba rusă, elevii ar trebui să aibă cel puțin o cunoaștere rudimentară a limbii înainte de a aplica la o universitate. Este obligatoriu pentru toți studenții străini să ia un curs de limba rusa, ca parte a curriculum-ului lor, cu excepția cazului în care pot dovedi că nu au nevoie de ea.

Studenții internaționali pot lucra part-time în timp ce inscrisi intr-un program de grad. Fiți conștienți de faptul că angajatorii din studenții internaționali trebuie să aibă o autorizație specială care arată că ei au voie să angajeze studenți străini înainte ca elevii pot lucra legal pentru ei.

 

Aplicarea la o universitate din Rusia necesită depunerea următoarelor documente:

  • Formularul de cerere indicând domeniul dorit de studiu
  • Copie legalizată de o diplomă sau alt certificat de învățământ indicând elevul este eligibil pentru a se înscrie într-un program de învățământ superior
  • Un certificat de sănătate autorizate și copie a unui rezultat HIV test de sange emis de către o societate de asigurări de sănătate, care este acreditat de către consulatul rus
  • Copie legalizată a unui certificat de naștere
  • 4 x 6 fotografii tip pașaport și mijlocii (includ cel puțin șase dintre aceste fotografii)

 

De ce să studieze în Rusia?

Sistemului de învățământ superior Rusia 's este riguros, competitivă și recunoscut la nivel global pentru a grade sale, care au ridicat în mod constant UNESCO și rating OMS. Pentru a atrage în mod special studenților internaționali, universitățile din Rusia oferă 100 de concesii Taxa de scolarizare la suta, precum si burse generoase. În plus, Rusia este o țară fascinantă, diversă și influent istoric, care oferă studenților străini o multitudine de experiențe noi și îmbogățirea.

Despre Rusia

Federația Rusă este o republică semi-prezidențială, federal care conține 83 de teritorii diferite, cunoscut sub numele de "subiecților federali ". Rusia împarte granițele sale cu numeroase țări, care includ Norvegia, China, Polonia, Finlanda și Coreea de Nord. Aceasta este cea mai mare țară din lume și acoperă o optime din zonele locuibile Pamantului 's, care acoperă nouă zone de timp separate și se întinde pe întreaga regiune a Asiei de Nord.

În prezent, economia Federației Ruse 's este una dintre cele mai prospere din lume, clasament, fiind al șaselea cel mai mare țară dezvoltată în puterea de cumpărare. Acest lucru este atribuit energie extinse și resursele minerale, care au făcut-o una dintre cele mai mari manufacterers de gaze naturale și petrol. Alternativ, Rusia este, de asemenea, cunoscut de a poseda un stoc masiv de distrugere în masă (arme de distrugere în masă) și este unul dintre cele cinci state recunoscute pentru a avea arme nucleare.Federația Rusă este un membru al G8, Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite, Consiliului Europei și Organizației Mondiale a Comerțului.

 

Date esențiale despre Rusia

  • Rusia are un președinte, care este considerat "șeful de stat " și un prim-ministru, care este menționată ca "șeful guvernului ".
  • Guvernul federal este format din trei ramuri: legislativă, executivă și judecătorească.
  • Se estimeaza ca aproximativ 165 de oameni indigneous diferite și grupuri etnice trăiesc în Rusia. Optzeci la suta din populatia Rusiei 's sunt etnici rusi.
  • Rusă este limba vorbită de majoritatea cetățenilor, urmate de Tatar și ucraineană. Rusă este o limbă oficială a Organizației Națiunilor Unite, alături de limbile arabă, chineză, franceză, engleză și spaniolă.
  • Moneda principală în Rusia este rubla.

 

Rusia 's climatice

Rusia este o bucată enormă de teren care conține mai multe zone îndepărtate, cum ar fi vaste tundrele din Siberia. Rusia de Nord, care include Siberia, are un climat subarctice care oferă ierni grav reci și zăpadă. Moscova și multe alte părți ale Rusiei care nu sunt cuprinse în zonele de nord au climat umed continental cu veri calde de calde și reci, ierni lungi. Tipice iunie, iulie si august temperaturile oscila în jurul valorii de 75 de grade Fahrenheit (24 grade Celsius), dar pot merge la fel de mare ca 90 de grade Fahrenheit (32 grade Celsius) în timpul valurilor de caldura. În timpul iernii, se așteaptă să rămână la temperaturi cu mult sub (32 grade Fahrenheit / 0 grade Celsius) și de multe ori stau sub zero pentru perioade lungi de timp.

 

Religii în Rusia

Creștinismul ortodox, iudaismul, budismul si islamismul sunt religii cel mai frecvent a avut loc în Rusia.Toate sunt considerate a fi parte din punct de vedere al patrimoniului istoric al țării 's. Cea mai populară sărbătoare religioasă celebrată de către aproape toți cetățenii ruși este Paștele, care se recunosc prin Kulich (pâine de Paști) și paskha, un fel de mâncare care conține brânză și ca o formă de piramidă.