Proiectare și construire arhitectură arhitectură

Generalități

Programul de descriere

Această arhitectură și proiectare arhitectură de 12 luni se axează pe relațiile dintre design și crearea fizică a spațiului. Cursul va explora natura producției și a producției pe măsură ce acestea se referă la proiectarea și practica arhitecturală.

Cursul este conceput pentru a se asigura că studenții au ocazia să învețe despre arhitectură făcând, să înțeleagă materialele printr-o explorare practică în aplicarea lor și, în cele din urmă, să dezvolte un răspuns critic la implicațiile deciziilor de proiectare asupra oamenilor și a locurilor.

O caracteristică notabilă a acestui curs este dezvoltarea de idei de proiectare la scara 1: 1, iar integrarea cu studenții de arhitectură formează diferite medii și niveluri de experiență.

Fapte fundamentale

 • Participarea la concursurile de design naționale și internaționale relevante, în care s-au înregistrat succese recente, este încurajată în acest curs.
 • Ca parte a misiunii sale, Departamentul de Arhitectură și Mediu Built își propune să vă dezvolte abilitățile vocaționale și atitudinea responsabilă față de mediu, necesară în lumea de astăzi în schimbare rapidă.
 • Departamentul se bucură de legături strânse de colaborare cu instituțiile de peste mări. Puteți avea ocazia să participați la conferințe, seminarii și cursuri de formare atât în ​​Marea Britanie, cât și în străinătate.

Detaliile Cursului

Acest curs cuprinde o serie de proiecte de proiectare, ateliere de lucru bazate pe aptitudini și seminarii de cercetare, prin care veți investiga tehnologiile într-o manieră interdisciplinară pentru a oferi soluții inovatoare care sunt susținute de dovezi tehnice, de testare și modelare adecvate.

Veți dezvolta o abordare multidisciplinară pentru a explora relațiile de proiectare și construcție prin oportunitățile oferite de materiale și structuri noi și pentru a dezvolta abilitățile de design integrate derivate din analizarea modului în care se fac lucrurile.

Veți fi încurajați să se angajeze creativ cu lucrul la scară 1: 1 și tehnicile necesare în analiza și explorarea designului. Elevii vor dezvolta abilități profesionale în comunicarea ideilor în mod eficient în rapoarte scrise, verbal și prin prezentări la grupuri și abilitatea de a-și exercita gândirea originală.

Acest curs nu transmite în prezent acreditare profesională în Marea Britanie.

Cerințe de intrare

Un grad de 2: 1 (sau echivalent internațional) în arhitectură sau un subiect similar. Aceasta trebuie să includă module în design arhitectural în valoare de 25% -50% din totalul creditelor. De asemenea, trebuie prezentat un portofoliu de proiectare arhitecturală.

Conținutul cursului

Acest curs cuprinde o serie de proiecte de proiectare, ateliere de lucru bazate pe competențe și seminarii de cercetare prin care puteți investiga tehnologiile într-o manieră interdisciplinară pentru a oferi soluții inovatoare care sunt susținute de dovezi tehnice, de testare și de modelare adecvate.

Veți petrece semestrul de vară cu o disertație supravegheată. Acesta va fi un studiu aprofundat al unui subiect determinat individual și este oportunitatea dvs. de a efectua o piesă importantă de cercetare independentă care să reflecte interesele și aspirațiile dvs.

Proiectarea și construirea de arhitecturi MArch este oferită cu normă întreagă timp de un an.

În semestre de toamnă și de primăvară, veți completa module de 120 de credite, inclusiv un număr de proiecte de proiectare, care sunt susținute prin prelegeri, ateliere de lucru, seminarii și tutoriale pentru a vă oferi o bază de cunoștințe paralelă și suport intelectual pentru proiectele de proiectare.

În cele din urmă, veți completa o disertație scrisă de 60 de credite în timpul perioadei de vară spre sfârșitul cursului.

Rezultatele învățării

Concentrându-se pe provocările și oportunitățile contemporane în proiectarea clădirilor, veți dezvolta o înțelegere solidă a unor aspecte precum:

 • Consecințele deciziilor de proiectare asupra spațiului construit
 • Posibilitățile oferite de înțelegerea relațiilor dintre designer și producător
 • Beneficiile învățării prin realizarea unei arhitecturi cu modele scumpe și prototipuri la scară largă

Modulul de bază

Modulele tipice includ:

 • Masterat Studio 1 (Design Build A) (20 credite)
 • Design Teoria construirii și practica (20 credite)
 • Masters Studio 2 (Design Build B) (30 credite)
 • Tehnologie de design
 • Cercetare și abilități profesionale, instrumente și metode (20 credite)
 • Design Fabrication (10 credite)
 • Disertație (60 credite)

Modulele pe care le oferim sunt inspirate de interesele de cercetare ale personalului nostru și, ca rezultat, se pot schimba, de exemplu, din cauza dezvoltărilor de cercetare sau a schimbărilor legislative. Această listă este un exemplu de module tipice pe care le oferim, nu o listă definitivă.

Rețineți că toate detaliile modulului pot fi modificate.

Cariere

Acest program MArch este orientat spre proiect - solicită în mod explicit propuneri de proiectare mai degrabă decât o activitate pur teoretică. Cursul subliniază importanța conectării proiectelor de proiectare la contextul decizional mai larg al proiectelor reale și complexe.

Acest program a fost conceput special pentru nevoile profesiei și majoritatea absolvenților cursurilor de masterat se întorc la lucru ca profesioniști atât în ​​sectorul privat cât și în cel public din țările lor. Mulți însă continuă să programeze doctorat, fie la Nottingham, fie la alte universități de vârf.

Cerințe de intrare

 • Cerințe de intrare: 2.1. Gradul de diplomă sau echivalent
 • Alte cerințe: Trebuie prezentat un portofoliu de lucrări de proiectare arhitecturală.
 • IELTS: 6,5 (cel puțin 6,0 în fiecare element)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Citește mai puţin
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mai mult Mai Puțin