Programul european de master în drepturile omului și democratizare (E.MA)

Generalități

Programul de descriere

Admisiunile la ediția 2020/2021 a programului de master european în drepturile omului și democratizare (EMA) sunt)

sunt deschise: termenul limită pentru prima rundă - 3 februarie 2020; termenul doi rundă - 30 martie 2020. EMA a fost creată cu sprijinul Uniunii Europene și al 41 de universități participante din toate statele membre ale UE .

Programul de master european în drepturile omului și democratizare (EMA) este un curs intensiv de un an, destinat educării a 90 de profesioniști anual în domeniul drepturilor omului și al democratizării.

Master's Master este, de asemenea, o acțiune și o abordare orientată către politici de învățare, care combină perspective juridice, politice, istorice, antropologice și filozofice cu activități de formare a abilităților și studiu aprofundat al următoarelor domenii: Instituții pentru drepturile omului, mecanisme și standarde ; Drepturile omului în context: perspective istorice, filozofice, religioase și antropologice; Globalizare, Dezvoltare și Drepturile Omului; Construirea și protejarea democrației; Drepturile omului, pacea și securitatea.

EMA oferă fundamentul unei cariere reușite în organizațiile naționale, internaționale, guvernamentale, interguvernamentale și neguvernamentale, precum și instituții academice care se ocupă de drepturile omului și democratizare.

EMA este atât un program rezidențial, cât și un program de schimb. Primul semestru din septembrie 2020 până în ianuarie 2021 este organizat la sediul Campusului GLOBAL din Veneția, iar al doilea semestru din februarie până în iulie 2021 are loc într-una din cele 41 de universități participante din statele membre ale Uniunii Europene.

După absolvire, EMAlumni se găsește la nivel mondial în organizații cheie importante din domeniul drepturilor omului și instituții academice, dar și în misiuni în câmpul muncii sau în țara lor de origine, care lucrează pentru ministerele afacerilor externe, agențiile de cooperare pentru dezvoltare sau ONG-urile naționale.

Taxele de școlarizare se ridică la 5.500 de euro (plus taxa de înscriere de 150 de euro). Taxele de școlarizare acoperă următoarele: toate cursurile programului de master european în drepturile omului și democratizare atât în primul și al doilea semestru; materiale de citit pentru primul semestru; tutelă; acces la biblioteca de specialitate GLOBAL Campus; acces individual la mediul nostru închis de e-learning; utilizarea facilităților informatice disponibile (inclusiv zona wireless și sala de calculatoare); și excursia pe teren.

EMA este unul dintre cele șapte programe de master regionale organizate de The Global Campus of Human Rights - o rețea unică de peste o sută de universități din întreaga lume care încearcă să promoveze drepturile omului și democrația prin cooperare regională și GLOBAL pentru educație și cercetare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Global Campus of Human Rights is an inter-disciplinary centre of excellence supported by the EU, aiming at pursuing the continued promotion of human rights and democratisation through education, s ... Citeste mai mult

The Global Campus of Human Rights is an inter-disciplinary centre of excellence supported by the EU, aiming at pursuing the continued promotion of human rights and democratisation through education, specialised training, and research cooperation worldwide through a network of regional partners. Citește mai puţin