Programul de masterat în dezvoltarea produselor alimentare

Generalități

Programul de descriere

utu.fi/degrees

Experiență nordică în alimente naturale

Programul de Master în Dezvoltare Alimentară vă oferă competență pentru a face față provocărilor în cercetare și dezvoltare în industria alimentară și în mediul academic.

Prin intermediul programului, veți obține educație și calificare pentru a lucra în calitate de expert, de exemplu în autoritățile alimentare.

Structura programului

Masterul în dezvoltarea alimentelor este un program de doi ani în valoare de 120 ECTS. Gradul este format din următoarele module de studiu:

  • Dezvoltarea alimentelor (20 ECTS)
  • Științe alimentare (20 ECTS)
  • Teza de master în tehnologia și studiile de sprijin (40 ECTS)
  • Subiect minor (20 - 25 ECTS)
  • Alte studii (20 ECTS), inclusiv studii obligatorii de limbi străine (2-7 ECTS)

Excelenta academica

Unitatea de Chimie și Dezvoltare a Produselor Alimentare este un element esențial al forței de bază a științei și tehnologiei alimentelor în Finlanda. Unitatea are un profil de reducere la nivel internațional în domeniul cercetării privind:

  • Chimia și biochimia lipidelor alimentare și a metaboliților secundari.
  • Baza moleculară a calității alimentelor și proprietățile care promovează sănătatea alimentelor, cu accent special pe culturile din nord și resursele sălbatice.
  • Semnificația climatului nordic ca factori care influențează calitatea recoltelor.
  • Cercetare în domeniul dezvoltării alimentare și inovație tehnologică pentru utilizarea durabilă și adăugarea valorică a resurselor alimentare.

Cu un record internațional bine stabilit în cercetarea cu fructe de pădure, uleiuri și grăsimi, lapte uman și lapte de vacă, Unitatea și-a extins cercetările în alte resurse alimentare, precum cereale, leguminoase și ciuperci. Cercetarea vizează, de asemenea, noi resurse alimentare pentru securitatea alimentară viitoare, alimentația sănătoasă și creșterea afacerilor.

Scopul final este susținerea unui viitor durabil bio bazat pe științe de top la nivel internațional. Instrumente metabolice alimentare orientate și ne-țintite de ultimă generație sunt instrumente importante pentru cercetare. Pe lângă științele de bază, cercetarea unității include un unghi puternic aplicat care susține cercetarea și inovarea în industria alimentară.

Teza de masterat

Proiectul final care vizează teza de master în tehnologie se bazează pe un proiect de cercetare independent, independent, într-un laborator. Lucrările de cercetare sunt realizate sub îndrumarea unui supraveghetor. Rezultatele obținute la proiectul de cercetare vor fi prezentate într-un seminar de master folosind proceduri comune cunoscute în cadrul reuniunilor științifice. Teza de master va fi scrisă pe baza rezultatelor lucrărilor experimentale și a unei revizuiri a literaturii de fond relevante.

Exemple de subiecte de teză:

  • Compoziția acizilor grași de triacilglicerol și nivelurile de expresie ale genelor conexe de biosinteză în semințe și pulpă de boabe de cătină (Hippophaë rhamnoides) în dezvoltare
  • Efectele drojdiei de vin asupra compoziției chimice a vinului de coacăz negru - antocianine și alcooli
  • Dezvoltarea maionezei pe bază de lupin (Lupinus angustifolius L)
  • Optimizarea unei metode UHPLC pentru analiza cafestolului și kahweolului în diferite tipuri de cafea
  • Contribuția senzorială a compușilor fenolici glicozilați

Posibilitate pentru grad dublu

University of Turku are un program dublu grad de dezvoltare alimentară cu Universitatea Jiangnan (Wuxi, China). Studenții de dezvoltare alimentară au posibilitatea de a se alătura programului de dublă diplomă urmărind Diplomele de Master în Știință în Tehnologie la University of Turku și Masterul de Inginerie la Universitatea Jiangnan

Elevii care îndeplinesc cerințele de gradul de masterat în Programul de dezvoltare a produselor alimentare va obține o diplomă de Master of Science în Tehnologie de la University of Turku . Pentru a obține o diplomă dublă de la ambele universități, un student trebuie, în plus, să completeze:

  • Cel puțin 30 ECTS, sau un echivalent semestru, de cursuri în Universitatea Jiangnan,
  • Supraveghere în comun a tezei de master.

Descrierea competenței

În programul de masterat în dezvoltarea produselor alimentare, veți:

  • Învață să înțelegi fenomenele și conceptele legate de științele alimentare moleculare și relațiile diferite dintre ele.
  • Obține cunoștințe teoretice puternice pe teme de dezvoltare a alimentelor și le poate aplica în practică.
  • Aflați metodele utilizate în dezvoltarea alimentelor și cum să le aplicați în scopuri de cercetare și dezvoltare de produse.
  • Obțineți cunoștințe despre cum puteți căuta, aplica și crea informații.
  • Câștigă capacitatea de a lua decizii justificative pe baza informațiilor pe care le-ai obținut critic.
  • Câștigați experiență în activitatea reală în proiecte academice și industriale în cercetarea și dezvoltarea alimentelor.
  • Obține abilități pentru a lucra într-un rol responsabil, ca parte a echipelor multidisciplinare și multiculturale.

Opțiuni de muncă

Programul vă oferă competență pentru a face față provocărilor din cercetarea și dezvoltarea industriei alimentare și a mediului academic. Prin program, veți obține, de asemenea, educație și calificare pentru a lucra ca expert în autoritățile alimentare și alte funcții conexe din societate.

Studenții care absolvesc programul pot funcționa, printre altele, ca:

  • R
  • Manager al calitatii
  • Cercetător
  • Dezvoltator de produse
  • Antreprenor
  • Coordonator
  • Specialistul în produse

Carieră în cercetare

Master of Science oferă o diplomă de studii postuniversitare. Diplomele postuniversitare sunt diplome de doctorat și licență.

Absolvenții programului sunt eligibili să aplice pentru o poziție în

Împreună cu programele de doctorat, Școala absolventă oferă o pregătire doctorală sistematică și de înaltă calitate. UTUGS își propune să instruiască experți de înaltă calificare, cu abilitățile necesare atât pentru cariera profesională în cercetare, cât și pentru alte poziții de expertiză.

Cerințe de intrare

Cerințe generale de admitere

Cerinta generala

Ești solicitant eligibil pentru studii de nivel de master dacă:

  • aveți o diplomă de prim ciclu recunoscută la nivel național - în mod normal o diplomă de licență - de la o instituție acreditată de învățământ superior,
  • gradul dvs. corespunde la cel puțin 180 ECTS (credite europene) sau la trei ani de studii cu normă întreagă,
  • gradul dvs. este într-un domeniu relevant pentru programul de masterat la care solicitați. Vă rugăm să verificați pagina programului pentru cerințe detaliate de grad.

Cerințe de limbă

Solicitanții trebuie să aibă abilități excelente în limba engleză și un certificat care să dovedească aceste abilități. Vă puteți indica abilitățile de limbă, luând unul dintre testele de limbă engleză recunoscute internațional.

Solicitanții trebuie să atingă rezultatele testelor minime necesare pentru a fi considerate eligibile la University of Turku . Nu se vor face excepții.

Cerințe de admitere specifice programului

Diploma anterioară a solicitantului pe baza căreia solicită admiterea la programul de masterat ar trebui să fie într-un domeniu relevant de studiu. Domeniile relevante ale studiilor anterioare pentru MDL în dezvoltarea produselor alimentare sunt:

  • Științe alimentare
  • Tehnologia alimentară
  • Inginerie Alimentară
  • Biochimie
  • Biotehnologie
  • Științe agricole
  • Alte Biosciențe în care se obțin cunoștințe suficiente în științele alimentelor și politehnică / inginerie.

În plus față de certificatele de educație și limbă, ar trebui să includeți certificate din orice experiență de muncă relevantă în aplicația dvs.

Evaluarea aplicațiilor

Anual, 15 studenți sunt admiși la programul de masterat în dezvoltarea alimentelor. Decizia de admitere se va baza pe:

  • Relevanța gradului (diplomelor) acordat (e) de solicitant,
  • Suma, relevanța și notele cursurilor din gradul (gradele),
  • Rezultatul testului de limbă,
  • Scrisoarea de motivație,
  • Răspunsuri posibile la întrebările opționale incluse în cerere,
  • Posibilă experiență relevantă de muncă,
  • Interviu posibil.

Este posibil să aveți un singur studiu de licență sau master chiar la Facultatea de Științe și Inginerie. Prin urmare, atunci când acceptă un loc de studiu oferit, studentul va pierde orice BSc anterior. sau MSc. studiază chiar la Facultatea de Științe și Inginerie.

Aici veți găsi mai multe informații despre

Ultima actualizare Sept 2019

Despre facultate

The University of Turku (UTU) is an international research university located in Southwest Finland in the Student city of Turku. We are an active academic community of 25,000 students and employees wi ... Citeste mai mult

The University of Turku (UTU) is an international research university located in Southwest Finland in the Student city of Turku. We are an active academic community of 25,000 students and employees with over 100 different nationalities. Citește mai puţin
Turku , Windhoek , Rauma + 2 Mai mult Mai Puțin