Misiunea programului de Master în Strategia și Management Internațional (SIM) este de a oferi studenților cu cunoștințe avansate de management general necesare pentru o carieră de succes ca manageri respectate și responsabile. SIM oferă o abordare integrativă și interdisciplinară, deoarece doar o abordare de această natură este capabilă să transmită capacitatea de a face față provocărilor complexe de management ale timpului nostru.
Această abordare a câștigat primul loc în SIM în Financial Times Global Masters în Management Ranking 2011-2017!
Curriculum
Curriculum-ul SIM combină rigurozitatea academică bazată pe cercetare a unui Master of Arts cu natura interactivă și abordarea orientată spre practică prezentă în programele MBA de conducere. Elevilor li se oferă deci cele mai bune din cele două lumi ale învățării.
Cursuri avansate de management
Cursurile obligatorii promovează cunoștințele studenților despre domeniile funcționale ale managementului. Elevii explorează teorii și concepte avansate, examinează practicile manageriale și se angajează în discuții științifice.
Electives core
Electives-ul principal constă în cursuri avansate de management, integrative și SIM în practică:
Integrative SIM
SIM Integrative se concentrează pe subiecte de interes general și actual în domeniul managementului. Sunt necesare perspective multidisciplinare pentru a îmbrățișa aceste subiecte și a explora modalități de a face față cu succes provocărilor majore de management ale timpului nostru.
SIM în practică
Studenții SIM trebuie să inițieze și să încheie un stagiu internațional,
numit SIM International Project (SIMIP). Scopul SIM-IP este ca studenții să se angajeze într-o activitate dificilă și orientată spre practică în afara sălii de clasă, dar legate în mod topic de studiile lor.
Proiectul SIMagination Challenge cere studenților să se angajeze într-o inițiativă socială internațională, care urmărește să creeze pentru ei experiențe de învățare îmbogățite și semnificative.
Parteneriate corporative
Programul SIM are legături strânse cu liderii corporațiilor internaționale care acționează ca sponsori corporativi în programul SIM. Această cooperare include ateliere interactive, conferințe, invitații de vizitare a site-urilor, precum și stagii internationale atractive.
Programe internaționale de schimb
Parteneriate cheie cu două programe de MBA de prestigiu oferă studenților SIM posibilitatea de a obține un grad dublu, fie cu INCAE Business School din Costa Rica sau Nanyang Business School din Singapore. În termen de doi ani, studenții câștigă atât diploma de master SIM- HSG , cât și o diplomă de MBA de prestigiu.
www.nanyangmba.ntu.edu.sg
www.incae.edu
În afară de aceste selectați MBA oportunități de dublă grad în cadrul SIM, Universitatea în sine oferă oportunități pentru schimburi semestre și grade duble. Prin petrecerea unui semestru de schimb la o universitate parteneră CEMS, elevii au posibilitatea de a obține CEMS MIM. Studenții SIM au, de asemenea, posibilitatea de a aplica pentru un program de diplomă dublă cu ESADE, Barcelona; HEC, Paris; Universitatea RSM Erasmus, Rotterdam; și Fundação Getulio Vargas, São Paulo, sau pentru a aplica pentru un program de schimb cu unul dintre cei aproximativ. 200 de universități partenere din întreaga lume.
www.exchange.unisg.ch
www.cems.unisg.ch
Perspectivele carierei
Prin promovarea excelenței academice, a competențelor interculturale și lingvistice, precum și a unei abordări interdisciplinare de rezolvare a problemelor, programul SIM echipează în mod optim studenții pentru funcții de vârf în domenii-cheie de afaceri, cum ar fi managementul internațional, consultarea afacerilor sau antreprenoriatul. Cei mai mulți studenți SIM semnează contracte profesionale înainte de a-și încheia studiile. Ei primesc oferte de muncă provocatoare și atractive de la companii respectate în diferite sectoare de afaceri din întreaga lume. În conformitate cu clasele unui student, acest masterat, de asemenea, permite absolvenților SIM să urmeze o carieră academică promițătoare, deoarece oferă acces la Ph.D. programe.
Admiterea la programul SIM:
Consultați site-ul nostru pentru cele mai recente criterii detaliate de admitere.
www.admissions.unisg.ch
www.sim.unisg.ch
Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 16, 2019
Duration
18 luni
La zi
Price
3,326 CHF
Taxă pentru studenții elvețieni: 1426 CHF
După locații
După dată
Start Date
Sept 16, 2019
Termen limită de aplicare

Sept 16, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date