Programul de Master în Sociologie de Politică și Relații Internaționale

Generalități

Programul de descriere

Detalii despre program

 • Limba de instruire: engleză
 • Durata: 2 ani
 • ECTS: 120
 • Examene de admitere: limba engleză, sociologie
 • Departamentul: Facultatea de Științe Sociale

Prezentare generală

Sociologie, Teoria Relațiilor Internaționale, Științe Politice, Psihologie Politică - Abordările teoretice și metodele de cercetare ale tuturor acestor științe sunt unite printr-un program unic de masterat condus de Facultatea de Științe Sociale - Sociologie de Politică și Relații Internaționale.

Profesionalismul, calificarea științifică ridicată, abilitățile de a efectua cercetări complexe, analiza comparativă a proceselor sociale și politice la scară largă și subiecții lor în lumea modernă, aspectele sociale și economice ale globalizării, fac absolventul profilului acestui maestru un specialist popular în domeniul modern piața forței de muncă.

Master în Sociologie de Politică și Relații Internaționale este un pas important în construirea unei cariere științifice, o oportunitate de a continua cursul postuniversitar cu apărarea tezei candidatului și a doctoranzilor. grad.

Curriculum-ul și programul de studii au fost elaborate ținând cont de natura specifică a acestui curs destinat studenților străini. Profesorii și profesorii iau în considerare nivelurile diferite ale cunoștințelor studenților internaționali în sociologie, studii politice și relații internaționale.

Programul îndeplinește standarde înalte europene și internaționale și o diplomă este recunoscută de angajatori în Europa și face mai ușor să se aplice pentru programele de doctorat în alte instituții de învățământ superior.

Cariere

Înțelegerea problemelor complexe politice și culturale, adesea în medii în continuă schimbare, poate fi relevantă atât pentru numirile de afaceri, cât și pentru sectorul public. Absolvenții programului pot lucra în domeniul guvernării statale și municipale, al organizațiilor internaționale, al experților, al cercetării, al structurilor științifice și educaționale.114975_Image_021.jpg

Admitere la admitere

Pasul 1. Alegeți un program și verificați cerințele de intrare

Alege cariera ta și majore de la peste 140 de programe academice disponibile la Lobachevsky University .

Pasul 2. Solicitați admiterea

 • Aplicați pentru admitere ONLINE. (Dacă aveți probleme, adresați-ne echipei noastre de înscriere pentru formularul PDF.)
 • Trimiteți o copie a pașaportului dvs. internațional (toate paginile realizate)
 • Trimiteți copii scanate ale certificatului (lor) original (e) de învățământ superior (diplomă de licență sau de masterat sau diplomă de specialist)
 • Trimiteți copii scanate ale certificatului de sănătate (inclusiv testul TB).
 • Dacă documentele sunt emise nu în engleză sau franceză, poate fi necesară traducerea certificată în limba rusă.

Pasul 3. Finalizați înregistrarea

 • Odată ce ați fost admis la un program de diplomă, veți primi o scrisoare detaliată de acceptare, care stabilește în mod clar termenii de înscriere și cerințele pentru programul de masterat. Dacă acceptați oferta de admitere UNN, vi se va trimite un Contract de învățare pe care trebuie să îl semnați și să-l trimiteți înapoi la Oficiul Internațional al Studenților. Universitatea semnează 2 copii ale Acordului de învățare, le înregistrează și le certifică cu sigiliul. Ulterior, veți primi o copie a contractului de învățare semnat prin e-mail.

Pasul 4. Plătiți taxele de școlarizare

 • Taxele de școlarizare trebuie plătite înainte de sosirea la universitate. Aceasta se poate face prin transfer bancar în contul Universității (veți găsi numărul contului din factură). În acest caz, plătiți taxa conform contractului de studiu înregistrat la banca locală și trimiteți o copie a chitantei la universitate.

Pasul 5. Obțineți o invitație și o viză

 • În cazul în care toate recrutările prevăzute în Contractul de învățare sunt îndeplinite și plata taxelor este confirmată, Universitatea se adresează Ministerului Afacerilor Interne (MAI) al Rusiei pentru a lansa procesul de invitație. MAI emite o scrisoare electronică de invitație la aproximativ 5 săptămâni după cererea oficială a Universității. Scrisoarea electronică de invitație este necesară pentru a obține o viză de student la Ambasada Rusă locală.

Pasul 6. Venind la Nizhny Novgorod

 • Acum că ați terminat înregistrarea, este timpul să vă pregătiți pentru șederea dvs. în Nižni Novgorod. Vizitați secțiunea privind aspectele practice pentru a afla mai multe despre locuințe, asigurări, vize și alte chestiuni importante.
 • După ce obțineți viza și cumpărați biletele de avion (tren) spre Nizhni Novgorod, vă rugăm să informați Universitatea despre data sosirii. La cererea suplimentară (vă rugăm să contactați ofițerul dvs. de admitere), puteți fi întâlnit la aeroportul sau gara din Nijni Novgorod și vă îndrumați la Universitatea.
 • Elevii trebuie să vină în Rusia cel târziu cu o lună înainte de expirarea vizei inițiale de trei luni, pentru a avea suficient timp pentru a prelungi această viză pentru studenți. Ministerul Afacerilor Interne poate refuza să vă prelungească viza dacă veniți în Rusia mai târziu decât această dată.
 • Notă: Este necesar să veniți la Oficiul Internațional al Studenților (UNN, clădirea 2, biroul 306) și la Biroul de Sprijin pentru Vize și Imigrări (UNN, ediția 2, biroul 305) în prima zi lucrătoare după sosirea în Nižni Novgorod pentru a fi înregistrat în cadrul MAI.

114977_Image_009.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

UNN is one of the top classical universities in Russia. As an innovative university, the University of Nizhni Novgorod provides high-quality research-based education in a broad range of academic disci ... Citeste mai mult

UNN is one of the top classical universities in Russia. As an innovative university, the University of Nizhni Novgorod provides high-quality research-based education in a broad range of academic disciplines. The combination of high educational quality and accessibility of education due to a great variety of academic programs and forms of training is a distinctive feature of the University. By the decision of the Russian Government, UNN was awarded the prestigious status of a National Research University in 2009. Citește mai puţin