Această educație este singura în genul său din Scandinavia și una din puținele din Europa. În timpul educației, vă dezvoltați cunoștințele, aptitudinile și abilitățile de evaluare în domeniul tehnologiei textile. Școala suedeză de textile este parte a University of Borås și toate programele din domeniul textil sunt situate aici, www. HB .se / en / The-Swedish-School-of-Textiles /

Aici, punctul de plecare este fibrele textile: Din ce constau, ce semnificație au și ce se poate face cu ei. Această educație leagă și se specializează în diferite elemente care dezvoltă atât cunoștințe teoretice cât și practice. Unul dintre aceste elemente recurente pe tot parcursul educației este perspectiva dezvoltării durabile.

Esența ingineriei textile este de a face textilele să-și mențină simțul textil chiar și atunci când dobândesc noi abilități și interactivitate prin diferite procese tehnice. Pentru a reuși, procesele trebuie să facă față condițiilor speciale ale textilelor. Acesta este motivul pentru care cursurile subliniază procesul de gândire cu aspectele sale de dezvoltare durabilă, care este, de asemenea, o forță decisivă pentru cercetarea facultății. Abilitățile practice de laborator ale elevilor sunt instruite prin sarcini scrise, iar cerințele privind abilitățile de comunicare științifică cresc de fiecare sarcină.

Facilităţi
Școala suedeză de textile are laboratoare bine echipate, atât laboratoare industriale, cât și laboratoare de cercetare intermediare și mici. Aici veti obtine experienta in numeroase misiuni cu o crestere a independentei in scopul de a promova maturitatea stiintifica. Observați că trebuie să aveți cunoștințe și abilități în țesutul, tricotarea și alte structuri textile atunci când intri în program deoarece nu fac parte din planul de învățământ. Asistată de tehnicieni cu înaltă calificare, puteți proiecta și crea țesături noi pe care le-a chemat la misiuni. De asemenea, mediul de cercetare al departamentului oferă numeroase oportunități de a interacționa cu studenții doctoranzi și cu personalul în ceea ce privește tehnicile de caracterizare și derularea proiectelor de cercetare.

Structura programului
În primul an, cursurile sunt oferite în subiecte precum tehnologia materialelor textile, urmată de tehnologia compozită și chimia textilă. Biocompozitele și reciclarea compozitelor reprezintă legături în lanțul de durabilitate. Alte cursuri din acest an sunt dezvoltarea produselor textile și electronica textilă.

În al doilea an al programului, baza de cercetare este deosebit de pronunțată. Începe cu cursuri în textile funcționale și inteligente, unde veți avea ocazia să aplicați toate abilitățile necesare în domeniul electronicii și chimiei textile pentru a face artefacte textile conceptuale. Acum, ar trebui să fiți bine pregătiți pentru a vă demonstra cunoștințele, abilitățile și abilitățile în proiectul dvs. de teză conceput și realizat în legătură cu derularea proiectelor de cercetare. Aici este, de asemenea, un curs de metodologie cu o revizuire extensivă a literaturii și un curs de metode științifice, ambele bazate pe subiectul tezei curente.

Perspectivele de carieră
După absolvire, căile de carieră sunt deschise, iar studenții pot începe să lucreze în industrie la R

Cerințe de intrare
Pentru a profita la maximum de program, aveți nevoie de abilități bune în matematică, metode de fabricare a textilelor, tehnologie materiale textile și chimie textilă. Cerințele de intrare sunt o diplomă de licență de 180 de credite în inginerie textilă sau calificări echivalente. "Calificări echivalente" înseamnă că solicitantul ar fi trebuit să aibă un curs de trei ani, inclusiv cel puțin 15 credite în matematică, 7.5 credite în chimie (cu cel puțin jumătate în chimie organică), 7.5 credite în ingineria materialelor (cu cel puțin jumătate din materiale polimerice) și 15 credite în metodele de producție a textilelor. În plus, este necesară cunoașterea limbii engleze echivalente cu limba engleză 6.

Teste de autoevaluare

University of Borås a elaborat un test de autoevaluare în care puteți verifica domeniile pe care trebuie să le îmbunătățiți înainte de a începe studiile.

Urmăriți modul în care funcționează: https: // play. HB .se / media / t / 0_cn8vzj4z

Înscrieți-vă pentru test aici: https://atom.hiryzr.com/candidate/onboarding/9r1n2

Masterat

  • Master of Science (120 credite) cu o specializare în ingineria textilă

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la University of Borås »

Ultima actualizare July 3, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 - 2 anii
La zi
Price
101,000 SEK
pe an. Nicio taxă de școlarizare - cetățeni UE / SEE
După locații
După dată