Citește Descrierea Oficială

Programul International Weiss-Livnat MA în Studii Holocaustului de la Universitatea din Haifa oferă un program academic, spre deosebire de orice alt din lume. Acesta oferă studenților cu mai mult decât un program academic; a fost conceput cu un adaos de activități interesante și provocatoare pentru a trezi interesul elevului și să încurajeze dezvoltarea personală și dăruire pentru domeniul cercetării Holocaustului.

Predate în limba engleză de peste trei semestre, programul de master de un an în Studii Holocaustului este dedicat la crearea și cultivarea urmatoarea generatie de cercetatori Holocaustului, arhiviști, curatori și educatori.


Stagii
Un program de internship este oferit pentru a îmbogăți programa și pregăti studenții pentru ocuparea forței de muncă actuale la absolvire. Stagii disponibile includ: House Museum Archives luptători Gratis ", Yad Vashem, Muzeul Hagana Arhivele și Muzeul Diasporei.

Programul de voluntariat cu Holocaustului Supraviețuitori
Elevii care primesc burse sunt necesare pentru a participa în cadrul Comunității Holocaustului Supravietuitori Acordarea proiect, în coordonare cu Hillel Haifa. În acest cadru, elevii voluntari timpul lor într-un număr de moduri, inclusiv vizita supraviețuitorilor Holocaustului, conducând ateliere de lucru, sau organizarea de festivități de vacanță pentru supraviețuitorii. Studenții sunt obligați să înregistreze activitățile lor într-un jurnal sau un blog.

Vizite de studiu în Archives din Israel și Europa
Ca parte a componentei de învățare experiențială, elevii participa la vizite de studiu pe tot parcursul anului la muzee și site-uri relevante din întreaga Israel. Vizite la site-uri, cum ar fi Yad Vashem, Muzeul Casa Gratis Fighters "și tabăra deținut Atlit oferă studenților posibilitatea de a pune în aplicare cunoștințele academice în viața reală, de a vedea arhive reale, înregistrări istorice și documentare.

Unul dintre punctele culminante ale programului este vizitei de studiu pentru a selecta țări europene. Vizita de studiu este conceput pentru a oferi studenților cu posibilitatea de a vizita arhivele istorice importante, să îndeplinească studenții locali și cercetători, precum și vizita locuri importante în studiul Holocaustului.

Cerințele de admitere

  • O diplomă de licență în umaniste sau științe sociale de la o universitate recunoscută, cu un grad minim finală de 80% (sistem israelian), 3.0 GPA sau echivalent
  • Competență în limba engleză (scoruri TOEFL - dacă limba maternă nu este limba engleză sau candidații nu au studiat anterior la o instituție de învățământ superior în care limba de predare este engleza)
Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la University of Haifa, International School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
8,900 USD
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date