Citește Descrierea Oficială

Programul MA în Child Development

Programul Internațional Master în dezvoltarea copilului la Universitatea din Haifa Facultatea de Științe Sociale și Centrul pentru Studiul de Dezvoltare a Copilului caută să crească calitatea, cantitatea și cunoștințele profesionale și de formare a profesioniștilor de îngrijire a copilului care trata copiii care cresc în distructive medii.

Datorită expertizei, experiența și interesul pentru dezvoltarea copilului acumulate la centru, programul de dezvoltare este unic poziționată pentru a contribui la reducerea decalajului știință practică la nivel internațional și de a face un impact asupra vietii copiilor cu risc în țările în curs de dezvoltare.

Predate în limba engleză de peste trei semestre din octombrie până în septembrie, programul este conceput pentru a pregăti următoarea generație de experți internaționali, care se va concentra pe apasarea întrebări cu privire la natura de dezvoltare a copilului și cum se aplică în viața copiilor și a familiilor lor din țările în curs de dezvoltare . Acest program unic echipează profesioniști cu cunoștințe și abilități care sunt necesare pentru a afecta și influența bunăstarea copiilor și a familiilor lor.

Studenții din țările în curs de dezvoltare vor fi furnizate burse pentru acoperirea școlarizare și de viață cheltuieli.

Programul Academic

Programul de Master de la Child Development urmărește să ofere competențele științifice și profesionale pentru a transforma cunostintele de cercetare dezvoltare umană de bază pentru diverse teme aplicate, cum ar fi îngrijirea copiilor, nutritie, sugari și tineri morbiditatea si mortalitatea copiilor, motivația academic în școli, orfelinate și copii ridicată în instituții, centre de plasament, adopție, violență și copii politice soldați, și de parinti eficiente. Programul trenurilor de asemenea profesioniști pentru a conduce programe concepute pentru a spori bunăstarea copiilor și a familiilor lor din țările în curs de dezvoltare, cu accent pe prevenire și intervenție. Progam de asemenea, servește ca un catalizator pentru îmbunătățirea statutului programelor de dezvoltare a copilului în țările în curs de dezvoltare, în scopul de a sensibiliza și încuraja noi generații de experți în dezvoltarea copilului.

Cerințe de admitere

Candidații trebuie să fi finalizat o diplomă de licență, cu o AAP minim de 3.0 sau echivalent, în discipline relevante legate de serviciile publice pentru copii: asistență socială, terapie ocupațională, de vorbire și limbaj patologie, kinetoterapie, asistență medicală, educația timpurie, psihologie sau lege. Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență de lucru cu copiii și familiile.

Candidații care nu au absolvit o instituție academică în care limba de predare este engleza, sau care sunt vorbitori nativi de limba engleza nu, trebuie să prezinte scorurile oficiale TOEFL de cel puțin 570 (la un test scris), 230 (într-un test computerizat), sau 89 (într-un test pe internet) pentru a fi luate în considerare pentru admitere.

Pentru informații detaliate despre toate cerințele de admitere, inclusiv premise, vă rugăm să contactați biroul de admitere la infograd@univ.haifa.ac.il.

Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la University of Haifa, International School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
8,900 USD
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date