Programul Grande Ecole (Master în Management)

Generalități

Programul de descriere

AACSB, EFMD-EQUIS și AMBA acreditate, Programul Grande Ecole (Master în Management) al Montpellier Business School din Montpellier Business School permite absolvirea unui master. Este clasat în mod regulat printre Top 50 mondial și Top 15 francez.

A face parte din programul Grande Ecole al Montpellier Business School înseamnă alegerea dezvoltării talentelor și a expertizei pentru a deveni un actor într-o lume în schimbare.

O instituție la scară umană formată din tutori și studenți din întreaga lume, Montpellier Business School și programul Grande Ecole, s-au remarcat ca fiind remarcabile prin capacitatea lor de a apăra valori umaniste puternice, combinate cu un sistem educațional bazat pe excelență academică 120 de ani. Ambiția noastră se bazează pe convingerea că metode inovatoare și căi diferite în ceea ce privește formarea și educația sunt esențiale pentru progresul societății noastre.

Recunoscută excelență academică și pedagogie inovatoare

Învățătura efectuată de profesorii-cercetători ai MBS vizează dezvoltarea gândirii critice și pregătirea elevilor pentru a deveni actori luminători ai schimbărilor economice, sociale, sociale și de mediu viitoare.

Metoda pedagogică și utilizarea conținutului și a activităților online permit punerea în aplicare a unei săli de curs „invers” și învățarea prin abordarea experienței. Aceste metode de predare încurajează implicarea, autonomia și inițiativa.

O gamă largă de Pathways specializare sunt disponibile în campus și în cadrul partenerilor noștri din Franța sau din străinătate.

În al treilea an, studenții își construiesc expertiza prin Pathways specializare oferite de MBS sau în cadrul unor diplome duale cu universități din Franța sau străine.

O dimensiune internațională multiformă

Dimensiunea internațională este omniprezentă în programul Grande Ecole prin cursuri de management în limba engleză, predarea limbilor străine, orientarea internațională a pregătirii academice și profesionale, schimburile academice și bineînțeles prezența în campus a unui număr din ce în ce mai mare de studenți de toate naționalitățile.

Pregătirea pentru o integrare internațională rapidă

Studenții sunt pregătiți pentru provocări profesionale și sociale, prin predare care combină teoria cu practica, proiecte pedagogice care îi pregătesc să adopte comportamente profesionale, un program de stagii și experiență în companie care dezvoltă abilități profesionale, know-how și abilități interpersonale. Integrarea rapidă a absolvenților programului Grande Ecole se bazează pe ucenicie, parteneriate de companie și sprijinul studenților oferit de Centrul de carieră din Montpellier Business School din Montpellier Business School .

Dezvoltarea spiritului antreprenorial și a abilităților soft

Montpellier Business School acordă o importanță deosebită construirii unui proiect personal și profesional al elevului, precum și dezvoltării competențelor relaționale și comportamentale. Programul Grande Ecole - Master în Management îi ajută pe elevi să urmeze un program specific de coaching care îi permite atât să identifice și să-și dezvolte aptitudinile personale, cât și să aleagă calea profesională care le convine cel mai bine.

Curriculum

Pathways posibile → Cursul de studii

123508_pge-cursus-uk-2020.jpg

Admitere

Deoarece diversitatea este un avantaj, Montpellier Business School a făcut din încrucișarea culturală, socială și academică a promoțiilor sale unul dintre principalele puncte forte ale strategiei și politicii sale de dezvoltare.

Deschizându-și ușile către diferite profiluri: studenți de la cursuri pregătitoare și de la universități, profesioniști, sportivi de nivel înalt, etc. și prin întâmpinarea studenților străini, Programul Grande Ecole promovează o diversitate culturală care se pregătește pentru o mai bună integrare în lumea afacerilor și promovează dezvoltare personala.

În funcție de situația dvs., descoperiți examenul de intrare național sau internațional care vă convine cel mai bine.

Intrarea internațională la examen

Examenul internațional de admitere este deschis pentru candidații care dețin un grad străin la nivelul Bac 3 (3 ani de studii superioare) sau Bac 4 (4 ani de studii superioare) echivalent cu 180 de credite ECTS. Permite studenților să se alăture programului al doilea an al Programului Grande Ecole (Master în management) și să obțină un master Bac 5 (5 ani de studii superioare), avizat și recunoscut de statul francez, acreditat AACSB și EPAS.

Înregistrare online: În perioada 7 octombrie 2019 - 10 iulie 2020
Numărul de locuri: 140
Taxe de înregistrare: 90 euro.
Documente necesare:

 • CV / CV
 • Fotografie
 • Copia pașaportului
 • Copia celui mai înalt grad obținut
 • Copii ale transcrierilor academice din ultimii 3 ani (inclusiv cele actuale)

Oral teste de admitere

Testele orale se desfășoară în fiecare săptămână, fie prin videoconferință, fie la Montpellier Business School .

 • Interviu individual
  Interviul individual al Montpellier Business School folosește metoda HAY Management care permite comitetului de examinare să identifice caracteristicile personale ale candidatului și potențialul său de viitor manager. Întrebările adresate de membrii comisiei de examinare sunt destinate să-și aprofundeze treptat cunoștințele despre candidat și să evalueze, printre alte aspecte, capacitatea sa de adaptare, anticipare și integrare, precum și inquisitivitatea și mentalitatea deschisă.
 • Test de limba engleză
  • Testele evaluează abilitățile de scriere, vorbire și înțelegere, precum și cunoștințe de gramatică și vocabular.
  • Dacă aveți un scor TOEFL, IELTS sau TOEIC, veți fi scutiți de testul de limba engleză.

Cum să aplicați?

Inregistrare online.

 1. Completați formularul de candidatură și atașați toate documentele necesare.
 2. Dacă nu aveți un scor GMAT, GRE sau TAGE MAGE care să ne furnizeze; vă vom trimite un link pentru a lua logica MBS și testul de raționament (gratuit).
 3. Dacă nu ați oferit un scor IELTS, TOEFL sau TOEIC, veți primi un link pentru a lua testul în limba engleză (gratuit). Vom organiza o întâlnire cu tine pentru interviul tău de personalitate.

Taxe de școlarizare pentru consumul 2020 - Anul 1

 • 12.500 € pentru anul 1 și 12.500 € pentru anul 2.
 • Tarife garantate pe toată programa școlară.
 • Fără taxe administrative, fără costuri suplimentare.
 • Sunt disponibile opțiuni de plată extinse.
 • Se pot aplica burse individuale (până la 2000 € bursă conform rezultatelor admiterii).
 • Anul universitar în străinătate nu necesită taxe suplimentare.

Posturi libere

Absolvenții programului Grande Ecole se caracterizează printr-o integrare profesională rapidă: 70% dintre studenți sunt recrutați înainte de absolvire.

Ei își încep, în principal, calea de carieră cu un contract de muncă permanent, cu statut de manager, în principal în marile companii, dar și foarte mulți dintre aceștia lucrează în companii mai mici, își încep propria afacere sau desfășoară activități independente.

Această integrare profesională rapidă este promovată prin realizarea unei experiențe profesionale semnificative pe parcursul curriculumului de formare, în special prin ucenicie.

Marea diversitate a specializărilor profesionale oferite de MBS multiplică oportunitățile de intrare pe piața muncii în diverse sectoare de activitate. Absolvenții sunt angajați în principal în sectoarele comerciale și de distribuție, în consultanță, audit și activități financiare. Sectoarele agroalimentar și tehnologia informației (industrie sau servicii) sunt, de asemenea, sectoare privilegiate.

În timp ce principalele funcții deținute de absolvenți în primul lor loc de muncă se încadrează în domeniul comercial în general, acestea ocupă și funcții de management, marketing și cumpărare.

Ultima actualizare Dec 2019

Despre facultate

Montpellier Business School, a Grande Ecole, is heir to a long tradition of teaching based on the needs of businesses and markets. Founded in 1897 by the Chamber of Commerce and Industry of Montpellie ... Citeste mai mult

Montpellier Business School, a Grande Ecole, is heir to a long tradition of teaching based on the needs of businesses and markets. Founded in 1897 by the Chamber of Commerce and Industry of Montpellier, the school has succeeded in continually refining its specialized teaching in management science to adapt its courses to constant changes in local and global economic environments. Citește mai puţin