Programul de stat de administrare întreprindere cu capital

Generalități

Programul de descriere

Cu capital de stat Programul Enterprise Administration

Cambridge Graduate University este conceput pentru a oferi lideri globali cu instrumente, rețea, înțelegeri globale, și logica existențială a avea impact global secolul 21. Ca parte a acestei misiuni, Cambridge Graduate University oferă atât doar din lume universitate campus global, și numai de grade din lume masterat și doctorat în statul proprietate Enterprise (SOE) Administration (SOEA) din lume facultate de top.

ÎS, includ întreprinderile sub-naționale, precum, cum ar fi state regionale, orașe și autoritățile locale, și sunt predominante în utilități și industriile de infrastructură, cum ar fi energia, transportul și telecomunicațiile, a căror performanță este de mare importanță pentru segmente largi ale populației și în alte părți ale sectorului de afaceri. Prin urmare, gestionarea SOE s va fi esențială pentru a asigura contribuția lor pozitivă la eficiența economică generală a unei țări și a competitivității. Este în guvernele "și interesul publicului ca toate aceste categorii de SOE e sunt profesional gestionate și se aplică de stat a practicilor de artă. SOE s poate fi în competitive sau în sectoare necompetitive ale economiei. Programul de management acoperă distincțiile dintre enumerate și necotate SOE s, sau între detinuta in totalitate, majoritar și minoritar deținut SOE s, întrucât problemele de management sunt oarecum diferite în fiecare caz.

ÎS se confruntă cu provocări diferite. Una dintre ele este ca SOE s ar putea suferi la fel de mult de la hands-on necuvenite și interferențe proprietate motivate politic de la dreptul de proprietate total pasiv sau îndepărtat de stat. Nu poate fi, de asemenea, o diluare a responsabilității. SOE s sunt adesea protejate de două amenințări majore, care sunt esențiale pentru gestionarea ordinii în corporații din sectorul privat, de exemplu, preluare și faliment. Mai fundamental, dificultăți derivă din faptul că responsabilitatea pentru efectuarea SOE s presupune un lanț complex de agenti (management, bord, entități de proprietate, ministere, guvern), fără directori identificabile în mod clar și ușor, sau de la distanță,. Pentru a structura această rețea complexă de responsabilități pentru a asigura decizii eficiente și management bun este o provocare.

Nevoia de proprietatea de stat a întreprinderilor comerciale a variat între țări și industrii și a cuprins în mod obișnuit un amestec de interese sociale, economice și strategice. Exemplele includ politica industrială, de dezvoltare regională, furnizarea de bunuri publice și existența așa-numitelor monopoluri "naturale". În ultimii totuși decenii, globalizarea piețelor, schimbările tehnologice și dereglementarea piețelor monopoliste anterior au cerut reajustări și restructurarea sectorului de stat.

În scopul de a îndeplini responsabilitățile sale de proprietate, statul poate beneficia de utilizând instrumentele cele mai sofisticate aplicabile pentru gestionarea SOE e și întreprinderi la nivel global. Pentru Programul Administrație SOE, nu numai că va studenți acoperă ultimă Masters marginale ale SOE Administrației și Doctorat de SOE Administrare conținut managementul afacerilor, conținutul va acoperi complexe și unice dinamica SOE s, cum ar fi guvernarea corporativă, actorii politici și guvernamentali complexe, costuri, structuri de capital, de transport, misiune publică, structuri legale și de reglementare, demografice, de energie, infrastructură, telecomunicații, mărfuri, piețele globale, și mai mult.

Conceput pentru a pregăti lideri mondiali și manageri de SOE s, acest program integrează cunoștințe regional de imersiune al globului cu conducerea de organizare, suport părților interesate, finanțe, investiții, rafinament politică și economică, piețele globale, și abilități de management al afacerilor, pentru a rafina judecata, aptitudini , și instinctele în navigarea relațiile complexe dintre stat, de afaceri, și sectorul privat, în timp ce luarea deciziilor de management de sunet pentru trilioane $ investite în SOE s de pe glob.

Curs de studiu

Prin practicieni și experți în domenii cum ar fi managementul afacerilor, piețele globale, negocierile politice noastre, studenții noștri primesc:

• Revizuirea cadrului legal și de reglementare pentru SOE s;
• Statul acționează ca un proprietar;
• tratamentul echitabil al acționarilor;
• Relațiile cu părțile interesate;
• Sala și Management părților interesate Așteptările SOE s;
Experiența • Living societății de administrare;
• Creșterea eficienței și performanței SOE s;
• Piețe de Capital și SOE s;
• Social și Misiunea publică a SOE s;
• transparența și comunicarea; și
• Responsabilitățile camerelor de SOE s.

Aceste obiective sunt îndeplinite prin intermediul unui amestec integrat de intensive cohorta imersie la nivel mondial, prelegeri, Cambridge Conducere Immersion Metodă de Afaceri (CLIMB) portofolii de investiții de zi, studii de caz, discuții de grup, și simulări.

Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Citeste mai mult

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Citește mai puţin