programe de management executiv

Generalități

Programul de descriere

Noi credem că managementul este foarte mult o întreprindere umană, o arta precum şi o ştiinţă, care integrează perspective din domeniul stiintelor sociale si comportamentale, de la filosofie şi ştiinţe umaniste, de la istorie şi tehnologie, şi de la religie şi matematică.

Intenţia noastră este că absolvenţii noştri dezvolte o înţelegere de neegalat de subiecte legate de gestionare. Programul de Executive MBA oferă întreaga gamă de discipline de management de bază aşteptat într-un program de MBA tradiţionale. Noi construim pe această bază prin oferirea de cursuri axate pe leadership si strategie, cu un accent pe etica, demnitatea de interacţiune umană, şi o oportunitate sporită pentru auto-exprimare.

Ideea de auto-exprimare, în special interacţiunea dintre directori colegi, este una dintre distincţiile de gestionare a programului Executive. Absolvenţii programului simt această interacţiune a sporit foarte mult modul de înţelegere a problemelor complexe ale lumii de azi. Acesta a încurajat, de asemenea, noi perspective, prin aplicarea concepte de management în diferite industrii şi medii de organizare.

Directori poate forma a programului pentru a se potrivi programele lor exigente. Clasele sunt oferite la sfârşit de săptămână, pe nopţi pe săptămână, şi în formate intensive. Conducerea executivă elevii Programul poate decide ce cursuri pentru a lua atunci când; clase de bază poate fi amestecat cu oferte avansate. Ce e mai mult, Scoala Drucker oferă atât certificatele de grade şi într-un efort pentru a satisface nevoile fiecărui elev.


Cine trebuie să se aplice?

Şcoala Drucker urmăreşte, în calitate de candidaţi, profesionisti motivati ​​sa angajat să învăţare şi pregătirea pentru avansarea în viitor. Elevii provin dintr-o gamă largă de industrii, agenţii guvernamentale şi organizaţii non-profit. Multe sunt practicanţi individuale, în domenii cum ar fi medicina sau drept, care sunt căutaţi pentru a îmbunătăţi abilităţile lor manageriale.

Firul comun în rândul elevilor noştri este că ele lucrează profesionişti în roluri-cheie de conducere şi de luare a deciziilor. Programul nostru este flexibil, cazare şi program de lucru personal.


Executive Management Programe

Executive Certificate - certificatele noastre se concentreaza pe strategie, leadership, şi de management general. Certificatele pot fi realizări stand-alone sau poate servi ca blocuri pentru una din piesele gradul nostru.

Executive MBA - Executive MBA gradul este proiectat pentru directori mijlocul carierei care doresc să facă trecerea la roluri de conducere la nivel înalt. Acesta oferă de pârghie intelectuale necesare pentru atingerea obiectivelor organizaţiei dvs. şi de a gestiona cariera ta.

Master of Arts în Management - Acest grad, construit în jurul cerinţele de bază aceleaşi ca EMBA, este un grad special, axat concepute pentru cei care doresc să se specializeze în implicaţiile managementul de strategie şi conducere.

Master of Science în Advanced Management - Acest program este conceput pentru cei care posedă deja o diplomă de MBA sau de EMBA, dar care doresc să reîmprospăta cunoştinţele lor şi abilităţi de management.

Ultima actualizare Mart 2011

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

De ce Drucker? Ce face o şcoală diferită de cea viitoare? Noi credem că este filozofia şi oamenii care vor defini în cele din urmă grad experienţa scoala ta. Şi filosofia noastră se bazează pe oameni ... Citeste mai mult

De ce Drucker? Ce face o şcoală diferită de cea viitoare? Noi credem că este filozofia şi oamenii care vor defini în cele din urmă grad experienţa scoala ta. Şi filosofia noastră se bazează pe oameni de gestionare ca o întreprindere uman, ca o artă liberal. Persoanele pe care le vom întâlni la Şcoala Drucker reflectă această filozofie, de la personal, la facultate, pentru studenţii colegii dvs.-in fiecare interacţiune. Veţi fi trataţi cu respect, lăudat pentru individualitatea ta, şi îmbrăţişat de sinergia colegial al comunităţii noastre academice. Aici veţi găsi aşteptări mari şi programe provocatoare, dar, de asemenea, cuvinte de încurajare şi asistenţă de specialitate. Veţi găsi profesori publicarea cărţilor de lider în domeniile lor, care sunt dornici de a vă angaja în discuţii aprinse cu privire la problemele actuale cele mai presante. Veţi găsi un stil de management care valorile cultivarea potenţialului uman ca resursă a unei companii cele mai valoroase. Veţi găsi o şcoală care este la nivel mondial, diverse, şi cu resurse bogate, fiind în acelaşi timp intim şi destul de flexibile pentru a explora calea pe care este potrivit pentru dumneavoastră. Aici, la Scoala Drucker, veţi găsi ceva diferit. Dar nu ia cuvântul nostru pentru it-o experienţă prima mana diferenţa şi de a descoperi posibilităţile viitoare dvs. deţine la Şcoala Drucker. Scopul nostru Ne face o diferenţă în vieţile celor cu care am învăţat şi instituţiile care le deservim. Misiunea noastra Ne atinge scopul nostru prin dezvoltarea şi îmbogăţirea vieţii profesionale a studenţilor noştri: Consolidarea capacităţii lor de a gândi riguros şi etic despre complexe, probleme de ambigue, să ia decizii strategice de sunet, şi de a conduce şi inspira pe alţii să atingerea scopurilor comune Oferind o experienţă personalizată şi practică, dar reflectorizante de învăţare Insuflare intelectuală cu riosity şi abilităţi de învăţare, care va susţine o căutare pe tot parcursul vieţii pentru înţelegerea şi deschiderea pentru inovare şi schimbare Citește mai puţin