Producția de muzică MA

Generalități

Programul de descriere

Detaliile Cursului

Construiți experiența dvs. practică și teoretică în aplicațiile creative și inovatoare ale tehnologiei muzicale într-un mediu studio. Acest curs vă va oferi abilitățile de a vă duce mai mult la ambiție și vă va oferi încrederea de a lucra pentru marile etichete de discuri și pentru a înregistra artiști într-o gamă largă de genuri.

Veți lucra împreună cu profesioniștii din industria experimentată, explorând aspectele tehnice și creative ale înregistrării, aranjării, mixării și masteringului pentru a dezvolta o gamă largă de scoruri muzicale comerciale și non-comerciale.

Veți avea acces la o suită de studiouri de muzică profesionale de înaltă calitate, aprobate de JAMES, organismul de acreditare al Guildului producătorilor de muzică și Asociația serviciilor profesionale de înregistrare.

În plus față de o echipă didactică calificată și experimentată, veți învăța de asemenea de la vorbitori invitați din industria muzicală, de film și de televiziune. Avem legături fantastice cu organizațiile de muzică, artă și festivaluri locale și naționale, care vă vor oferi o varietate de oportunități de a vă testa cunoștințele și abilitățile practice.

Beneficiile cursului

Veți învăța de la vorbitori de vizită obișnuiți din industria muzicală și cinematografică și de la o echipă didactică foarte calificată și experimentată. Avem legături fantastice cu organizațiile de muzică, de artă și de festivaluri locale și naționale, care vă ajută să vă asigurați că veți beneficia cel mai mult de acest curs.

Artist în programul de rezidență

Programul Artist in Residence oferă studenților noștri ocazia de a lucra cu artiști profesioniști și le oferă un gust care este cum să lucrați la un proiect de muzică profesionistă. Până acum, am salutat artiștii Chris TT, Ian Prowse, I Monster, Tom Williams și Utah Saints.

Cerințe de intrare

Cerințe: Solicitanții trebuie să aibă cel puțin o diplomă de diplomă de clasa a doua în disciplinele înrudite de Muzică, Producție muzicală sau Tehnologie audio, cel puțin un al doilea grad de diplomă onorifică într-un subiect necongnat susținut de dovada unei aptitudini pentru subiectul solicitat , sau care au experiență sau formare echivalentă, în mod normal, din mediul de lucru. Toate aplicațiile ar trebui să fie susținute de o referință, fie academică, fie profesională. Toți candidații trebuie să îndeplinească cerințele noastre de limba engleză în limba engleză.

IELTS:

IELTS 6.0 fără abilități sub 5,5 ani sau cu o calificare echivalentă. Universitatea oferă un sprijin excelent pentru orice solicitant care poate fi obligat să efectueze cursuri suplimentare de limbă engleză.

APLICANȚI MATURE

Universitatea noastră salută cererile de la solicitanții maturi care demonstrează potențialul academic. De obicei, avem nevoie de unele dovezi ale studiilor academice recente, de exemplu, finalizarea unui curs de acces, cu toate acestea, experiența relevantă de lucru poate fi, de asemenea, luată în considerare. Vă rugăm să rețineți că pentru unele dintre cursurile noastre profesionale toți candidații vor trebui să îndeplinească criteriile de intrare specificate și în aceste cazuri experiența de lucru nu poate fi luată în considerare în loc.

Dacă doriți să aplicați prin acest traseu, trebuie să vă referiți la politica noastră de recunoaștere universitară a studiilor anterioare care este disponibilă pe site-ul nostru.

Vă rugăm să rețineți că toți solicitanții de la Universitatea noastre sunt obligați să îndeplinească cerința noastră standard de limba engleză de GCSE gradul C sau echivalent, variațiile de acest lucru vor fi enumerate pe cerințele individuale de intrare curs.

Perspective de locuri de muncă

Cursul dvs. va deschide oportunități de carieră în producția de muzică, media interactivă, televiziune, radio, cercetare și educație. Se integrează, de asemenea, bine cu animația digitală și video, jocuri și industria muzicală și audio mai largă, asigurându-vă că veți fi în măsură să vă poziționați în aceste domenii competitive.

  • Producător muzical
  • Tehnolog muzical
  • interpret

Cariere Sfaturi

Echipa noastră dedicată Locuri de muncă și Cariere vă oferă sfaturi de specialitate și o serie de resurse pentru a vă ajuta să alegeți și să câștigați locuri de muncă. Indiferent dacă vă aflați în primul sau ultimul an, puteți vorbi cu membrii personalului din Biroul nostru de carieră, care vă pot oferi sfaturi de la scrierea unui CV la căutarea unui loc de muncă.

Taxe și finanțare

Marea Britanie și UE

Taxa de școlarizare pentru anul pentru studenți este de 6500 lire sterline. Suma pe care o veți plăti poate crește în fiecare an pentru a ține cont de efectele inflației.

Internaţional

Taxa de școlarizare pentru anul pentru studenți este de 11500 lire sterline. Suma pe care o veți plăti este stabilită la acest nivel pentru fiecare an al cursului.

Facilităţi

Studiouri muzicale

Scrieți, amestecați, produceți și înregistrați propriile dvs. muzică în studiourile noastre de ultimă oră. Veți urmări pe urmele muzicienilor câștigători ai premiului BRIT, Piers Aggett și Kesi Dryden, de la Rudimental, care au studiat atât la Universitatea.

Headingley Campus

Centrul nostru istoric Headingley este situat în 100 de acri de parc cu acces ușor la centrul orașului Leeds.

Bibliotecă

Biblioteca noastră este deschisă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, în fiecare zi a anului, oferindu-vă acces la cărți și jurnale specializate, spații de învățământ, computere, facilități multimedia și închiriere de echipamente media. Zeci de mii de resurse digitale ale Bibliotecii noastre, inclusiv ebooks, ejournals și baze de date, pot fi accesate online într-un moment și în locul potrivit pentru dumneavoastră.

Gimnastică și facilități sportive

Menținerea în formă este ușor la Leeds Beckett - suitele noastre de fitness sunt ușor de ajuns, echipate cu toate cele mai recente tehnologii și disponibile pentru toți membrii de sport.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Citește mai puţin
Leeds , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin