Prevenirea riscurilor inginerie, mediu
ESAIP Graduate School of Engineering
Informatie cheie
Locația campusului
Limbi Străine
Engleză, Franceză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Inginer de formare Prevenirea Riscurilor ESAIP, Mediu a fost conceput pentru a vă lăsa:
- să înțeleagă diferitele aspecte ale profesiei de inginerie de mediu, de siguranță și de prevenire a riscurilor pe unul din cele două campusuri (Angers sau Grasse)
- să opteze pentru o afacere tematic
ESAIP ofera finaliza cursul de formare:
- de un an de la ESSCA Angers ca parte a unui grad dublu în management
- de un grad dublu internațional la o universitate parteneră
Traseul
Devenind un inginer (un) ESAIP este posibilă după Bac (desigur, în 5 ani) sau în urma unei Bac + 2 / + 3 (curs în 3 ani). Programul de Inginerie include:
- 18 luni de antrenament (cursuri față în față, TP / TD)
- 4 Team majore proiecte,
- 9 luni de muncă internship experiență
- 2 Studiul de Externe sejururi de 3 și 5 luni
- 1 majore "meserii" în alegerea 600h 2 ani
- 1 minor "industrie" în alegerea 70h in ultimul an
4 majore "meserii"
Lecțiile incluse în programa de bază vă va ajuta să dezvolte cunoștințele și competențele extinse în prevenirea riscurilor și a mediului (QHSE, gestionarea deșeurilor, energie, apă, riscurile naturale și industriale, dar, de asemenea, de standardele ISO, OHSAS, ...). Puteți câștiga, de asemenea, de inginerie generală cunoștințe (comunicare, limbi străine, management de proiect, managementul, gestionarea situațiilor de criză). În anul 4 și 5, veți alege o mare de patru. Acest "business" orientare va aprofunda domeniul care ti se potriveste.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în prevenirea riscurilor profesionale
- Valencia, Spania
Master în managementul cantitativ al activelor și al riscului (ARIMA)
- Katowice, Polonia
Master în Siguranța Alimentară și Managementul Riscului Alimentar
- Bologna, Italia