Postuniversitar în Managementul Sănătății

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Sănătatea astăzi reprezintă una dintre principalele domenii ale economiei în societățile moderne. Aceasta necesită profesioniști cu înaltă calificare în domenii tehnice multiple, care sporește calitatea și structurile esențiale de predare și cercetare în orice economie deschisă. Cererea plasată atât pe dispozitive medicale cât și pe cele medicale încurajează o modernizare constantă a structurii de afaceri, îmbunătățind sofisticarea modelelor de producție. Ca un domeniu de cunoștințe foarte complexe, sănătatea a fost un factor decisiv pentru îmbunătățirea sistemelor de calitate a bunurilor și serviciilor. Din toate motivele, sănătatea va fi în secolul 21, în centrul celor mai competitive și decisive activități economice ale societăților.

Abilitatea de a înțelege dinamica din domeniul sănătății, complexitatea sa multiplă, opțiunile, oportunitățile de a introduce noi salturi tehnologice, tendințele generate de dinamica economică, așteptările sociale și - întotdeauna - realizarea profesională a deținătorilor unor astfel de diverse cunoștințele care converg către un motiv principal și care este pacientul, necesită un domeniu solid de perspective. Post-absolvirea în managementul sănătății constituie o oportunitate unică de a oferi o gamă largă de cunoștințe pentru a examina sectorul complex de sănătate din diferite abordări, unde relevanța economică, primatul cerințelor tehnice și calitatea rezultatului final al activității se armonizează cu o competiție câștigătoare.

Beneficii cheie:

  • Conținut programatic bazat pe principii practice și aplicat realității;
  • Facultatea formată din profesioniști și cercetători de referință;

destinatari:

Medici, asistente medicale, farmaciști și tehnicieni în domeniul sănătății care doresc să se specializeze în Managementul Sănătății și, în general, la toți profesioniștii de nivel superior care doresc să dobândească cunoștințe în domeniul sănătății sau să îndeplinească funcții în domeniul serviciilor de sănătate, cum ar fi administratorii spitale, directori clinici, laboratoare și directori de servicii medicale și de asistență medicală.

Patron: Dr. Francisco George
Director general pentru sănătate
Absolvent al Facultății de Medicină a Facultății de Medicină a Universității din Lisabona, în 1973, a fost intern al Medicamentului Internațional al Spitalelor Civile din Lisabona la Spitalul Santa Marta și a finalizat în 1977 Cursul de Sănătate Publică al Școlii Naționale de Sănătate Publică din Lisabona , devenind specialist în sănătate publică. El a fost numit Director General al Sănătății la 16 august 2005, continuând să servească până astăzi.
Reprezentată Portugalia în cadrul reuniunii experților UE în domeniul sănătății HIV / SIDA și al Comitetului pentru tulburări legate de poluare. Membru al mai multor comitete de sănătate. A fost desemnat în calitate de Reprezentant al statului portughez pentru trienalul 2014-2017 în cadrul OMS Europa. El este autorul și coautor al unei duzini de articole științifice publicate, precum și al Ghidului pentru medicina clinică, destinat utilizării în PALOP, publicat de Fundația Calouste Gulbenkian și al cărții Histórias de Saúde Pública. El este raportor și co-editor al publicației intitulată Sănătatea în Portugalia, publicată în limba engleză sub președinția portugheză a Uniunii Europene (2007).
Decorat în 2006 cu rang de Marele Ofițer al Ordinului Prințului Henry, iar în 2014 a primit Medalia serviciilor distincte din cadrul Ministerului Sănătății Grau Gold.

Cariere

Acest curs de management al sănătății îi oferă participanților abilitățile de a:

  • Exercitarea funcțiilor în domeniul administrării spitalelor;
  • Exercitarea funcțiilor în zonele intermediare în gestionarea unităților de sănătate, și anume în departamentele de resurse umane, financiare, logistice, producție, instalații sanitare și echipamente;
  • Performanța funcțiilor tehnice diferențiate și calificate în unitățile de sănătate, și anume în ceea ce privește comunicarea, certificarea calității și managementul informațiilor;
  • Evoluția carierei ca instituție medicală sau de îngrijire a sănătății.
Ultima actualizare Aug 2018

Despre facultate

The Universidade Europeia is part of the largest global group of Higher Education - Laureate International Universities - and offers access to student-centred quality education.

The Universidade Europeia is part of the largest global group of Higher Education - Laureate International Universities - and offers access to student-centred quality education. Citește mai puţin
Lisabona , Lisabona , Porto + 2 Mai mult Mai Puțin