Politici publice msc

Generalități

Programul de descriere

Acest curs oferă cursuri de formare riguroasă în cadrele analitice și metodele necesare în studiul politicilor publice.

Este ideal pentru cei care doresc competențe profesionale pentru a deveni un practician politică, analist sau să procedeze la un doctorat.

Veți explora diferite instrumente metodologice și conexiunile lor la problemele din lumea reală cu care se confruntă guvernele și organizațiile conexe. Veți afla o serie de competențe-cheie:

 • Analitic și gândirii critice
 • Managementul de cercetare
 • Analiza datelor
 • Raport Scrierea & Prezentare

Puteți studia acest curs full-time peste 12 luni sau part-time peste 24 de luni.

Veți studia

Master în Politici Publice este organizat în bază și cursuri opționale. Clasele de bază oferă o introducere în teoria și practica de politici publice, precum și o gamă de abilități și metodologii pentru a proiecta, conduită și un raport privind cercetarea socială.

Dupa cursuri, veți finaliza, de asemenea, o disertație Master tradițional supravegheat de un cadru didactic de la School of Government and Public Policy. Master în Politici Publice oferă de asemenea studenților posibilitatea de a scrie o disertație de câmp pe o bază selectivă.

Teza de Câmp diferă de regulate Master tezei în care studentul are doi consilieri de disertație: una academice de la School of Government and Public Policy si un profesor de practici: Profesorii de practica sunt practicieni seniori cu o experiență bogată din public și privat sectoare care sunt afiliate la Institutul Strathclyde International pentru Politici publice (IPPI).

Profesorii de Practica IPPI furnizează legături importante între cercetarea academică a Universității și lumea practicii în organizații naționale și internaționale, în sectorul public și cel privat.

Învățământul și de predare

Master în Politici Publice cuprinde de bază și cursuri opționale și o disertație. Clasele de bază oferă o introducere în teoria și practica politicii publice, precum și o serie de abilități și metodologii relevante pentru proiectarea, desfășurarea și raportarea cu privire la cercetarea socială.

Toate cursurile sunt predate în cadrul unor seminarii-grupuri mici. Vei primi mult timp și atenție din partea personalului nostru în seminarii și sesiuni de supraveghere individuale.

Dacă sunteți de a studia part-time vei participa la cursuri de peste doi ani universitari. Vei lucra pe o disertație de peste 10 luni.

Clase în medie 20 de ore de contact, cu sesiuni suplimentare de laborator de calculator pentru anumite clase de metode. studenții part-time participa la cursuri de peste doi ani universitari. Apoi ei lucrează la disertație lor pe parcursul a 10 luni.

Continutul cursului

Clase obligatorii

Semestrul 1

 • analiza politică

Semestrul 2

 • Politici Publice comparativ

Vei alege, de asemenea două clase din următoarele:

 • Principiile de Cercetare Proiectare
 • Metode cantitative I
 • Metode cantitative II
 • Metode calitative

Cursuri opționale

Alege două clase.

 • Guvernanță europeană
 • Economia politică europeană
 • Instituțiile și regimurile internaționale
 • Principiile de Cercetare Proiectare (în cazul în care nu sunt luate ca bază)
 • Metode cantitative I (în cazul în care nu sunt luate ca bază)
 • Metode cantitative II (în cazul în care nu sunt luate ca bază)
 • Metode calitative (în cazul în care nu sunt luate ca bază)

cerinţe de intrare

Prima sau a doua clasă Onoruri grad superior, sau echivalent, în științele sociale.

Cerințe de limbă engleză

Esti obligat să aibă un nivel minim adecvat de competență în limba engleză, în cazul în care prima limbă nu este engleza sau dacă nu au fost educați în întregime sau în principal, în mediul de limba engleză.

Pentru studii postuniversitare, Universitatea din Strathclyde necesită un scor minim global IELTS 6.5 (nici un scor individual al testului de mai jos 5.5) sau echivalent. Teste sunt valabile timp de doi ani.

Cursuri Pre-sesiuni în limba engleză sunt disponibile.

Dacă sunteți un cetățean al unei țări vorbitoare de limba engleza recunoscut de Marea Britanie Visa și Imigrari (vă rugăm să verificați cele mai listă de până la zi pe site-ul Home Office) sau ați finalizat cu succes o calificare academică (cel puțin echivalentă cu o diplomă de licență din Marea Britanie ) în oricare dintre aceste țări, atunci nu trebuie să prezinte nici o dovadă suplimentară.

În cazul în care sunteți dintr-o țară nu a fost recunoscută ca o țară vorbitoare de limba engleză de către Regatul Unit Vis și imigrație (UKVI), vă rugăm să verificați cerințele noastre în engleză, înainte de a face solicitarea.

Pre-Masters curs de pregătire

Programul Pre-Masters este un curs de pregătire pentru studenții internaționali (din afara UE / Marea Britanie), care nu îndeplinesc cerințele de intrare pentru un masterat la Universitatea din Strathclyde. Programul de pre-master oferă progresie la un număr de opțiuni de studii.

Cât de mult va costa cursul meu?

Toate taxele menționate sunt pe an universitar dacă nu se specifică altfel.

Scoția / UE

 • 2017/18 - £ 4,800 full-time
 • 2017/18 - £ 2.400 part-time

Restul UK

 • 2017/18 - £ 4,800 full-time
 • 2017/18 - £ 2.400 part-time

Internațional

 • 2017/18 - £ 13,500 full-time
 • 2017/18 - £ 6,750 part-time
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Citeste mai mult

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Citește mai puţin