Politica socială msc

Generalități

Programul de descriere

De ce acest curs?

Acest curs vă oferă posibilitatea de a dezvolta și extinde cunoștințele și înțelegerea problemelor-cheie de politică socială, împreună cu formare avansată în metodele de cercetare.

Acesta își propune să îmbunătățească cunoștințele și înțelegerea factorilor care modelează nevoile sociale și modurile în care diferite societăți au răspuns la aceste dumneavoastră. Acest lucru va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de cercetare și vă permit să realizeze un proiect independent de cercetare pe un subiect la alegere.

Este potrivit pentru:

  • studenții care au studiat politica socială la nivel de licență și care doresc acum să se bazeze pe fundațiile care le-au pus deja înainte de intrarea în muncă sau de a începe un studiu mai aprofundat
  • absolvenții altor discipline care doresc să își îmbunătățească cunoștințele și înțelegerea lor a problemelor sociale și de bunăstare consolidând în același timp, de asemenea, abilitățile lor de cercetare
  • persoanele deja angajate care doresc să-și actualizeze cunoștințele existente și abilitățile înainte de a trece pe următoarea etapă a carierei

Ce veți studia

Cursul include o combinație de metode de cercetare, clase disciplinare de formare de bază și de studiu individualizat.

În plus față de clase în proiectarea de cercetare, metode cantitative și metode calitative, cursul include, de asemenea, cursuri de fond în "concepte de protecție socială și idei" și "Abordări ale bunăstării: trecut, prezent și viitor". Prima dintre aceste clase analizează unele dintre cele mai importante concepte și idei care au modelat gândirea în jurul problemelor de politică socială. A doua clasă analizează evoluția istorică a politicii sociale într-o serie de țări diferite înainte de a trece de a examina unele dintre provocările majore cu care se confruntă factorii de decizie în domeniul politicii sociale de astăzi.

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a urmări mai multe cursuri individualizate de studiu, care să reflecte interesele de cercetare de specialitate ale personalului nostru de politică socială. Printre acestea se numără aspecte cum ar fi:

  • istoria politicii sociale în Marea Britanie
  • economia mixtă a bunăstării
  • cetățenie
  • rasă, etnie și politică socială
  • migrațiune
  • sărăcia în rândul copiilor
  • tehnologie și bunăstare

Dupa finalizarea cu succes a cursuri dvs., veți avea posibilitatea de a finaliza o disertație bazată pe cercetare pe un subiect de propria alegere.

cerinţe de intrare

În primul rând sau de clasa a doua Onoruri grad, sau de peste mări echivalent, în politica socială sau a unei discipline conexe.

Pentru studii postuniversitare, Universitatea din Strathclyde necesită un scor minim global IELTS 6.5 (nici un scor individual al testului de mai jos 6.0) sau echivalent. Teste sunt valabile timp de doi ani.

Cursuri Pre-sesiuni în limba engleză sunt disponibile.

Dacă sunteți un cetățean al unei țări vorbitoare de limba engleza recunoscut de Marea Britanie Visa și Imigrari (vă rugăm să verificați cele mai listă de până la zi pe site-ul Home Office) sau ați finalizat cu succes o calificare academică (cel puțin echivalentă cu o diplomă de licență din Marea Britanie ) în oricare dintre aceste țări, atunci nu trebuie să prezinte nici o dovadă suplimentară.

În cazul în care sunteți dintr-o țară nu a fost recunoscută ca țară vorbitoare de limba engleza de viză și Imigrare Regatul Unit al Marii Britanii (UKVI), vă rugăm să verificați cerințele noastre în engleză, înainte de a face solicitarea.

Taxe și finanțare

Toate taxele menționate sunt pe an universitar dacă nu se specifică altfel.

Scoția / UE

2016/17 - £ 4,600

Restul UK

2016/17 - £ 4,600

Internațional

2016/17 - £ 13.000

Ultima actualizare Feb 2016

Despre facultate

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Citeste mai mult

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Citește mai puţin