personalizate iniţiative de învăţare

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Oamenii din interiorul companiei dumneavoastra sunt cele mai valoroase resurse dumneavoastră.

Suntem la Universitatea din Chicago Graduate School of Business, unul din lume premier scoli de afaceri. Cu ajutorul nostru personalizat programe de Executive pentru Educaţie, conceput special pentru nevoile companiei dvs., vă vom ajuta echipa ta a ajunge la partea de sus.

Echipa ta va aborda provocările cu disponibilitatea mai mare. Ei vor împinge cele mai bune idei pentru un nou nivel. Ei vor continua cu încredere.

Descoperi şi de a dezvolta adevărata valoare şi potenţialul echipei tale cu educaţie executiv personalizate de la Chicago GSB.


Pentru a dezvolta lideri in afacerea ta, invata de la un lider în domeniul educaţiei de afaceri. climatul de afaceri de astăzi necesită o ingeniozitate. La Chicago GSB, ştim că cel mai puternic ideile provin dintr-o înţelegere profundă a conceptelor care stau la baza afacerii. Abordarea noastră riguroasă dă profunzime şi lăţimea la cunoştinţe de afaceri şi contextul actual provocările la elementele-cheie în stabilirea strategiilor cele mai de succes.


Vom lucra cu dumneavoastra pentru a dezvolta un program de educaţie executiv personalizat. După efectuarea unui evaluarea nevoilor, vă vom ajuta să determina cea mai buna abordare a procesului de învăţare. Putem modifica un "off-the-raft" curs sau de a crea un program complet personalizat orientate în mod specific la nevoile dumneavoastra. Puteţi opta să utilizaţi facilităţile noastre de stat-of-the-art clasă, în centrul oraşului Chicago, Londra, sau Singapore, sau facultatea noastră va veni la tine, oriunde în lume s-ar putea fi.

Într-o economie provocatoare, este mai important decât oricând pentru a umple golurile de calificare astfel încât echipa ta poate maximiza oportunităţile disponibile şi să fie gata la plimbare urmatorul val. Custom iniţiative Executivă pentru Educaţie sunt o investiţie inteligentă şi eficient în capitalul uman dumneavoastră. Să Chicago GSB a crea un program personalizat de educaţie executiv care îndeplineşte nevoile dvs. exacte. Creşterea angajat şi o valoare acţionar, împreună cu potenţialul companiei tale.

Partener cu un lider în domeniul educaţiei de afaceri-şi depăşi aşteptările cea mai mare companiei dumneavoastră. Fapt. In lista Forbes din 2002 de America's top 500 de companii, cele conduse de la Chicago GSB absolventii dintre cele mai bune în performanţă, pe baza întoarcere acţionar total.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Începând cu 1898, la Universitatea din Chicago Booth School of Business a produs idei şi liderii care modelează lumea de afaceri. Abordarea noastră riguroasă, disciplina, bazate pe educaţie de afaceri ... Citeste mai mult

Începând cu 1898, la Universitatea din Chicago Booth School of Business a produs idei şi liderii care modelează lumea de afaceri. Abordarea noastră riguroasă, disciplina, bazate pe educaţie de afaceri transformă studenţii noştri în încrezător, liderii eficienti, de afaceri respectat pregătită să facă faţă cele mai dificile provocări. &nbsp Suntem mandri de a solicita: o facultate de neegalat, gradul şi programele deschise înscriere oferite pe trei continente, un organism global de aproape 42 de mii realizat absolventi, puternică şi în creştere relaţii corporative care oferă o multitudine de oportunităţi de carieră pe tot parcursul vieţii. Ca parte a Universităţii de renume mondial de la Chicago, ne împărtăşesc aceleaşi valori de bază ale universităţii că forma cultura noastră intelectuală distinctiv. La Chicago Booth, am constant întrebare, idei de testare, şi să caute dovezi. Această abordare extrem de eficiente pentru afaceri duce la idei noi şi soluţii inovatoare. Şase dintre membrii facultăţii noastre au castigat premii Nobel pentru aceste idei - un record nici o scoala de afaceri alte a fost pe masura. &nbsp Această cultură acelaşi transformă absolvenţii noştri în gânditori de afaceri superb echipat pentru a analiza şi de a rezolva cele mai mari provocări de afaceri. Citește mai puţin
Chicago , Philadelphia , Londra , Madrid + 3 Mai mult Mai Puțin