PGCE

Generalități

Programul de descriere

PGCE primar pregătește pe elevi să învețe pe intervalele de vârstă de 5-11 (full-time sau part-time traseu).

Elevii realizarea de studii în toate elementele învățământ primar; ele se extind cunoștințele lor de învățare și predare, de amploarea și sfera de aplicare a curriculum-ului și competențelor profesionale asociate cu predare de înaltă calitate. Aceste zone de înțelegere și de calificare sunt apoi aplicate pentru a practica la clasă pe parcursul a două stagii școală.

Studiu full-time este aranjat pentru a fi în concordanță cu anul școlar primar și începe cu un pre-program de 15 zile în școală / s dispuse de către student. Studenții sunt prevăzute cu un manual pentru a ghida aceste observații și activități de pre-program.

Traseul part-time implică o sumă substanțială de amestec / e-learning, pentru care accesul la un computer de domiciliu și Internet este esențială. Elevii aranja o suplimentare de 22 de zile de auto-regizat în școală în timpul programului lor. Vă rugăm să rețineți, deși studenții part-time se angajează elementele predate pe bază de part-time, stagii de școală sunt, de obicei, efectuate pe bază de full-time.

Plasamente de predare sunt predominant în Hampshire școlile primare, dar această zonă geografică de multe ori se extinde la Dorset, Wiltshire, Berkshire și Surrey. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a lua unul din plasamentele lor din East London sau Isle of Wight. Elevii cu experiență de pre-program adecvat poate lua o plasare într-un cerințe educaționale speciale (CES) setare.

Toți elevii sunt alocate un tutore personal pentru a le sprijini în progresul lor prin intermediul programului. Progresul este urmărită atât academic și în ceea ce privește standardele (Departamentul pentru Educație 2012) a profesorilor, care sunt o parte necesară a formării profesionale.

Ultima actualizare Nov 2015

Despre facultate

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Citește mai puţin