Orașele globale durabile programe

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

De ce acest curs?

Acest program inovator se concentrează pe abordarea oportunități urbane majore și probleme.

Cursul vă oferă cu abilitățile și înțelegerea pentru a deveni un lider în proiectarea și furnizarea de strategii orașului durabile.

Mai mult de jumătate din populația lumii trăiesc acum în orașe. Realizarea la termen durabile pentru centre urbane este o problemă în creștere. Veti dezvolta o înțelegere completă a modului de lucru orașe și de a dobândi instrumentele necesare pentru a:

 • Sisteme de oraș re-proiectare
 • ridica finanțe
 • obține sprijin politic și comunitar pentru strategiile de oraș de transformare și proiecte

Veți demonstra cunoștințele prin stagii de înaltă calitate, mai degrabă decât o disertație tradițional. Cursul oferă flexibilitatea de a urmări interesele dvs. individuale și diversificarea abilitățile dumneavoastră.

Acest curs a fost revizuit de o serie de angajatori cheie. Au exprimat interesul puternic de a fi implicate în acest curs și să furnizeze plasare de proiect și interviuri de locuri de muncă pentru absolvenți de curs.

Veți studia

Programul este centrat in jurul o suită de cursuri de bază și este livrat de către echipa dinamica si pasionata de personal extrase din mai multe discipline. Acestea sunt în disciplinele-cheie, care sunt critice pentru orașe înțelegere, provocări lor, și oportunități și strategii de schimbare.

O altă clasă de bază vă oferă cu abilitățile de leadership, management de proiect și comunicare, care sunt esențiale pentru implementarea cu succes a soluțiilor durabile ale orașului.

Clase de bază:

 • Global Cities: Societate si Sustenabilitate
 • Oras Sisteme & Infrastructură
 • Înțelegerea & modelare Orașe
 • Teoria Urban
 • Politici Publice, Guvernare & schimbărilor strategice
 • Modele de afaceri, Finantare si Urban afaceri analize de caz
 • Abilități de conducere pentru schimbare Urban

Cursuri opționale

Veți avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de clase din cele patru facultăți de a urmări propriile interese și de a dezvolta abilități în domenii specifice.

Loc de munca

Gradul oferă experiență relevantă de muncă. Vei aplica abilitățile și învățare în două stagii de proiecte în medii de lucru profesionale, cum ar fi:

 • guvernul oraș
 • Industrie
 • instituții de cercetare

Destinațiile de plasare poate fi în două orașe diferite, cu posibilitatea de a câștiga experiență internațională.

Noua tehnologie Strathclyde lui & Centru de Inovare

Programul va face uz de facilități de cadrul noua tehnologie Strathclyde lui & Centru de Inovare, în cazul în care Institutul se bazează.

Centrul Tehnologie și Inovare a fost conceput pentru a acționa ca un hub pentru activitati de cercetare-lider mondial, academicieni aduc, de afaceri, industrie și sectorul public împreună pentru a găsi soluții de colaborare și inovatoare pentru provocările globale complexe. Orașe viitoare este o temă de bază a centrului, recunoscând nevoia de cercetare interdisciplinara, care oferă beneficii concrete pentru cetățenii care locuiesc în orașe din întreaga lume.

Invitati

Veți beneficia de cele mai recente cunoștințe și intuiții încorporate de conducere de afaceri, guvern și experți universitari, prin invitați și studii de caz.

Opțiuni de studiu flexibile

Gradul este disponibil atât pentru normă întreagă și de studiu part-time.

Facilități

Premiat Business School Strathclyde este una dintre cele mai mari instituții de acest gen din Europa. Avem în jur de 200 de cadre didactice și mai mult de 3.000 de studenți full-time.

Departamentele și unitățile de specialitate lucrează împreună pentru a oferi un program dinamic, complet rotunjite și variat de specialitate și cursuri postuniversitare interdisciplinare.

cerinţe de intrare

Este nevoie de un superior de-al doilea grad de clasa onoruri sau echivalent de peste mări, într-un domeniu relevant. Subiecte relevante includ:

 • Inginerie
 • Studii de afaceri
 • studii de mediu
 • arhitectură
 • design urban
 • economie
 • geografie
 • sociologie
 • politică
 • politici publice
 • studii Internationale

Alte discipline pot fi de asemenea luate în considerare.

Cererile sunt, de asemenea, binevenite de la candidati cu experienta carieră puternic într-un domeniu relevant.

Pentru studenții a căror limbă maternă nu este limba engleză, pentru a primi mai multe informații despre cerințele de limba engleza pentru a studia la Strathclyde.

Cariere

Cu mai mult de jumătate din populația lumii trăiește acum în orașe, realizarea la termen durabile pentru centre urbane este o problemă tot mai mare de curent. Peste 5000 de orașe din Europa au semnat numai până la strategii ambițioase de reducere a carbonului, precum și strategia Consiliului Technology estimează piața de soluții urbane venit să va fi în valoare de 200 de miliarde de lire sterline pe an.

Realizarea obiectivelor globale de reducere a carbonului și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din întreaga lume este dependentă în mod critic pe schimbarea modului în care trăim, locul de muncă, și să investească în orașe. Interes comercial și guvernamental în orașe ca oportunități de investiții, motoare pentru inovare, precum și piețele pe care le creează este în creștere dramatic, cu o cerere semnificativă pentru absolvenții de calibru în acest domeniu.

Pentru a realiza contracte futures durabile pentru orașe, profesioniștii sunt necesare, care au perspectiva holistică a vedea dincolo de un aspect al vieții de oraș - și capacitatea de a dezvolta și livra strategii viabile care să abordeze oportunitățile sociale, economice și de mediu mai larg.

Liderii orașului durabile și inovatori, cu o gamă diversă de competențe și cunoștințe tehnice și profesionale sunt din ce în ce în cerere. Ca orașe din întreaga lume continuă să adopte, să dezvolte și de a spori strategiile lor de durabilitate, absolvenți cu cunoștințele și experiența practică în furnizarea de soluții viabile în practică sunt candidati angajare extrem de dorit pentru o gamă mai largă de organizații.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Citeste mai mult

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Citește mai puţin
Glasgow , Atena , Zurich , Singapur , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , Muscat , Muscat , Dubai , Abu Dhabi , Milano , Munchen , Beijing , Toulouse + 15 Mai mult Mai Puțin