Important: dacă sunteți un student international care necesita viza de student Tier 4 pentru a studia în Marea Britanie , veți avea nevoie , de asemenea , un certificat ATAS pentru acest curs.

Alege Energie din surse regenerabile Master Kingston

Schimbările climatice reprezintă o provocare majoră pentru secolul 21, care necesită o sursă alternativă de energie mai curată din surse regenerabile de energie. Acest curs este conceput cu un accent de inginerie care se ocupă cu aplicații, combinat cu elementul de afaceri; se aplică indiferent dacă lucrați pentru o organizație mare sau o mică întreprindere la dimensiune medie.

Master se va întâlni, în parte, exemplificand cerințele de referință academice de înregistrare ca Chartered Engineer. absolvenți acreditate Master, care au, de asemenea, un BEng (Hons) acreditat pentru CEng, va fi în măsură să demonstreze că au satisfăcut baza de învățământ pentru înregistrarea CEng.

Caracteristici cheie

 • Programul oferă hands-on abilități în 3D CAD și modelare solide, FEA si analiza CFD, Polysun și simulări WindPRO folosind un software standard în industrie.
 • Aveți posibilitatea să efectueze o gamă largă de proiecte provocatoare si interesante sponsorizat si non-sponsorizat în domeniile specifice de energie eoliană, energie solară, biocombustibili și tehnologii de celule de combustie legate.
 • avansare in cariera excelenta si stagiu cu firme din surse regenerabile de conducere: în jur de 80% dintre studenții care au absolvit acest program au fost recrutați de către industriile relevante, in calitate de consultant, cum ar fi Atkins, Alstom Power, INDITEX, Vattenfall, Shell, SGS UK Ltd și multe altele .
 • Finalizarea acestui program ar fi un progres ideal pentru nivel de doctorat de studii de cercetare, dacă sunteți interesați să urmeze o carieră academică sau de cercetare în domenii noi de energie din surse regenerabile.

Ce vei studia?

Cursul oferă o cunoaștere aprofundată a sistemelor de energie din surse regenerabile de proiectare și dezvoltare, consultanță comercială și tehnică și de management de proiect în mediul de inginerie durabil.

Veți dobândi abilități tehnice și cunoștințe de energie solară, energie eoliană, biocombustibil și tehnologii de celule de combustibil, precum și de afaceri de energie din surse regenerabile și de management. În plus, veți dobândi abilități practice în up-to-data de tehnologii de simulare asistată de calculator, cum ar fi Polysun pentru aplicații care utilizează energie solară, WindPRO pentru aplicatii de ferme eoliene și ECLIPSE pentru aplicații pe bază de biomasă.

Modulele opționale vă permit să se specializeze în proiecte de inginerie și management, precum si managementul riscului sau inginerie de proiectare și dezvoltare. subiecte avansate, cum ar fi modelarea 3D solide, dezvoltarea de produse asistată de calculator și de simulare și analiză a dinamicii fluidelor (CFD) și simulare vă permit să câștige în continuare cunoștințele practice și teoretice de instrumente software analitice utilizate în proiectarea produselor.

Evaluare

Cursuri, examene, proiect individual.

structura cursului

Vă rugăm să rețineți că aceasta este o listă orientativă a modulelor și nu este conceput ca o listă definitivă.

În cazul în care începe acest curs în luna ianuarie, veți finaliza aceleași module ca și studenții care au început în luna septembrie, dar într-un alt format - vă rugăm să ne contactați la pgsecadmissions@kingston.ac.uk pentru mai multe informații.

module de bază

 • Biomasă și combustibil Cell Technology din surse regenerabile
 • Inginerie Solar Power
 • Energie eoliană
 • proiectul Disertatie

Module opționale (alegeți una)

 • Proiecte de inginerie și de management al riscului
 • Fluid Dynamics computaționale pentru aplicații de inginerie
 • Dezvoltarea integrată a produselor de calculator

Invata o limba

Vei avea posibilitatea de a studia o limbă străină, în mod gratuit, în timpul dvs. de la Universitatea ca parte a sistemului lingvistic Kingston. Printre opțiuni se numără în prezent: arabă, franceză, germană, italiană, japoneză, mandarină, portugheză, rusă și spaniolă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 66 mai multe cursuri de la Kingston University London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
6,300 GBP
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare