Msc in biologie moleculara, genetica, si Bioinginerie

Generalități

Programul de descriere

O Biologie Moleculara, Genetica si Bioinginerie programului (BIO) își propune să dezvolte o perspectivă științifică integrată pe fundamentele de biologie moleculara, biochimie, genetica si biologie celulara. Aceste subiecte toate se bazează pe un background solid in matematica, fizica, chimie și. Programul are, de asemenea, o dimensiune de biotehnologie cu cursuri de exploatarea sistemelor biologice pentru dezvoltarea de noi tehnologii și aplicații industriale. Ne educa bioengineers viitoare care beneficiază de cursuri universitare interdisciplinare pentru a construi o înțelegere a conceptelor de inginerie și tehnici. Elevii învață să aplice principiile de inginerie pentru a re-conceptualizarea fenomenelor biologice și sunt instruiți pentru a dobândi abilități pentru dezvoltarea de noi materiale și procese, inclusiv modificarea genetică a plantelor și a celulelor importante în agricultură umane.

Cele mai multe dintre absolventii programului BIO continua cu studii universitare în Turcia, cât și în străinătate. Toți absolvenții noștri sunt echipate cu cunoștințe aprofundate biologiei moleculare moderne. Absolvenții noștri atinge poziții de cercetare și de management în instituțiile de cercetare și industriale își desfășoară activitatea în diferite domenii ale științelor biologice și biotehnologie.

MSc în Biologie Moleculară, Genetica, si Bioinginerie

Diploma Zona Advisor:

Programul de absolvent Stiinte Biologice și Bioinginerie este conceput pentru a oferi un echilibru atent de cursuri fundamentale, cum ar fi biochimie, biologie celulara, si biologie moleculara cu proiect amplu și cursuri orientate aplicare. Ca parte integrantă a Facultății de Inginerie, programul oferă studenților cu o oportunitate unică pentru interacțiune directă și integrarea cu alte domenii, cum ar fi ingineria computerelor, știința materialelor și mecatronică. Principalele domenii de cercetare sunt biotehnologie vegetală, biologie moleculara, bioinformatica și.

În plus, programul de cercetare acordă o atenție deosebită dezvoltării de noi instrumente bioinformatica pentru a explora diversitatea familiilor de proteine ​​și descoperirea genei, și investigații prin metode experimentale si modelare de caracteristici structurale, care conferă caracteristici funcționale la molecule biologice. În plus față de biotehnologie de plante, activitățile de cercetare pătrunde în științele de bază, cu aplicații la industriile biologice.

Programele de masterat și doctorat sunt construite pe o fundație de bază într-un design care facilitează mobilitatea între cele două programe.

Cerințele de admitere

Cererile de programe postuniversitare sunt evaluate de către juriul de admitere respectiv, împreună cu intrările individuale de program. Admiterea se finalizează prin aprobarea aferente Consiliului Graduate School, la recomandarea juriului și a anunțat reclamanților.

Solicitanții pot fi numit pentru examene scrise și interviuri. Toate examenele scrise și interviuri au loc în limba engleză.

Perioadele de aplicare sunt anunțate în calendarul academic Înregistrarea dumneavoastră se va face după aprobarea Consiliului Învățământului Superior din Turcia în ceea ce privește echivalența ultimului curs instituție superior și cursul de studiu.

Documente necesare

  1. Formular de aplicare on - line: Candidatii pot aplica mai mult de un program prin intermediul formularului de înscriere online. formulare separate se completează pentru fiecare program aplicat. Tipărirea unui formular de aplicare completat trebuie adăugat la Pachetul de aplicare. Solicitanții pot fie să depună dosarul de cerere, inclusiv documentele solicitate în persoană sau pot trimite prin poștă la resurse Student. Pachetul de cerere separat trebuie să fie depusă pentru fiecare program aplicat. Toate documentele de aplicare devin proprietatea Universitatea Sabanci. Se propune să se păstreze rapoartele originale de scoruri TOEFL, GRE și pentru tine ALES, și se aplică cu copiile acestor examene.
  2. Transcrierea oficial: sigilat și luat de la Student Resurse / afaceri al universității a solicitantului , indicând cursurile și gradele luate.
  3. Două scrisori de recomandare: Acestea ar trebui fie depuse online sau detașați într - un plic sigilat. După ce completați aplicația on-line, un e-mail va fi trimite automat la recommenders dvs. pe care le introduceți la o parte recommenders. Recommenders poate face clic pe link-ul pentru a scrie scrisorile de recomandare sau să dea scrisori într-un plic închis, semnat și ștampilat.
  4. O fotografie: Dacă ați adăugat deja o fotografie în aplicația on - line, nu trebuie să - l trimită.
  5. Rezultatul pentru Programul Universitar de admitere Examen: Oricare dintre următoarele rezultate de testare știință astuparea min. Scorurile și care sunt în perioada de valabilitate:: ALES numeric min ALES. scor 65; GRE: 153 (scoruri pe scala curentă); GAT: acumulative Percentile:% 60 (pentru student international). Fotocopiile sunt acceptabile pentru aplicare, dar exemplare originale trebuie depuse în timpul de admitere. Programul de absolvent de admitere Rezultatele examenului trebuie să fi fost luate mai mult de: 3 ani ALES, GRE 5 ani și GAT 2 ani.
  6. Engleză Proficiency Examen Rezultat: Ca limba de predare la Universitatea Sabanci este engleza, oricare dintre următoarele engleză Proficiency Rezultatele examenului astuparea min. Scorurile și care sunt în perioada de valabilitate: TOEFL: Min. scor de 80 în testul bazat pe Internet; KPDS: Min. scor 67; UDS: Min. scor 67; YDS: Min. scor 67; e-YDS: Min. scor 67. Fotocopiile sunt acceptabile pentru aplicare, dar exemplare originale trebuie depuse în timpul de admitere. TOEFL trebuie să fi fost luate nu mai mult de 2 ani, KPDS, UDS, e-YDS și YDS trebuie să fi fost luate nu mai mult de 3 ani înainte de depunerea cererii la Universitatea Sabanci
  7. Declarație de Scop
  8. Cerințe de ieri: O diplomă de licență este necesară pentru a se aplica pentru toate programele de studii postuniversitare de studii (masterat și de doctorat). Este posibil să se aplice pentru programe de doctorat doar cu licență sau de licență + master. Titularii de toate gradele majore sunt eligibile pentru a aplica. Un solicitant ar trebui să aibă o licență sau diplomă de absolvent, în scopul de a fi admis la un program de absolvent și o diplomă de absolvent pentru un program de doctorat. Solicitanții trebuie să completeze programele lor de gradul anterior de perioada de admitere, cel târziu.
Ultima actualizare Feb 2017

Despre facultate

Sabanci University is a leading university in Turkey which provides a fully English education backed by a world class faculty. One of the top research universities in the region, SU is the place to be ... Citeste mai mult

Sabanci University is a leading university in Turkey which provides a fully English education backed by a world class faculty. One of the top research universities in the region, SU is the place to be with its strong scholarships, extensive exchange opportunities across the world, and innovative model of education that gives students full freedom in choosing their area of study after enrollment. Citește mai puţin