Msc criminalistica

Generalități

Programul de descriere

De ce acest curs?

O Masterat în Ştiinţă Medico-Legală este din Marea Britanie cel mai lung stabilit curs știință medico-legale. Va permite sa se califice ca un om de stiinta medico-legale de instanță merge, precum și pregătindu-vă pentru mai multe cariere alternative care necesită rezolvare a problemelor și de analiză.

Veți absolvent cu abilități practice relevante, combinate cu gândire analitică și de investigație.

Veți studia:

 • investigație a crimei și a proceselor juridice
 • criminalistică (de exemplu, mărci de încălțăminte)
 • chimie medico-legale (incendii, explozivi, sticlă, vopsea)
 • toxicologie si droguri de abuz (canabis, cocaina heroina, etc.)
 • biologie medico-legale (analiză fluid corporal, model sânge interpretare)
 • urmări dovezi și examinare fibre
 • documente chestionați
 • interpretare a probelor

Vei deveni un analist eficiente, dezvoltarea scris puternice si abilitatile de comunicare verbala si dezvolta cunostintele de:

 • tehnici de separare comun (în strat subțire, cromatografia HPLC și gaz)
 • metode spectroscopice moderne (infra-rosu,-ultraviolete vizibil si fluorescenta)
 • Profilare ADN
 • cercetarea la fața locului

Loc de munca

Masteranzi vor întreprinde un loc de muncă de trei luni într-o organizație medico-legale de funcționare. Anterioare elevii Strathclyde au fost plasate în Centrul de Stiinte Aplicate și Tehnologie (CAST) și Laboratorul Explozivi Forensic în Știință și Tehnologie de Apărare de laborator (DSTL), parte a Ministerului Apărării.

Opt luni curs Diploma de studii postuniversitare este similar cu Master, dar nu include plasarea.

Facilități

Predarea are loc în Centrul de Forensic Science. Este un laborator scop-construit moderne de instruire medico-legale practică, proiectat și echipat pentru lucru ultra-curat pentru evitarea contaminării încrucișate.

Personalul didactic

Personalul sunt cercetători cu experiență în domeniul științei medico-legale care sunt recunoscute pe plan internațional. Centrul pentru Stiinta Legală oferă o experiență unică de învățare, care combină "pe bază de caz" învățarea cu predare-cercetare conduse.

Acreditare

Societatea Chartered de Științe Forensic este un organism profesional, cu membri in peste 60 de tari si este una dintre cele mai vechi și mai mari asociații medico-legale din lume.

Scopul său este de a stabili standarde educaționale ridicate prin revizuirea și acreditarea de cursuri care conțin stiinta medico-legale.

Master program de top up

Departamentul de Pure & Chimie Aplicata oferă, de asemenea, un Master top-up pentru cei care au absolvit cu Diploma de Medicină Legală Știință Societate după 2010.

Cerințe de intrare

 • Primul sau superior de clasa a doua gradul Onoruri
 • echivalent de peste mări într-un subiect știință relevantă, cum ar fi chimie, biologie, biochimie, farmacie, zoologie sau botanica
 • elevii cu experiență relevantă industrie sunt, de asemenea, binevenite pentru a aplica
 • ideal pentru cei care sunt marginal underqualified pentru intrarea la cursul de Master
 • IELTS 6.5 este necesară pentru toate non-vorbitori de limba engleză
 • intrare este competitivă și studenții sunt selectați pe baza capacității academice și experiența anterioară
 • deciziile finale de selecție sunt luate de către selectorul academic și solicitanții de succes va fi notificat
 • în cursul examinărilor medico-legale, există un potențial de expunere la fluide corporale de la pacienti cu hepatita și viitorii studenți trebuie să ia în considerare hepatita imunizare (aceasta durează patru la șase luni pentru a fi eficiente)

Limba engleză

IELTS 6.5 este necesară pentru toate non-vorbitori de limba engleză

Cariere

Majoritatea oamenilor de stiinta medico-legale din Marea Britanie sunt angajați de poliție, organisme guvernamentale, cum ar fi Centrul pentru Stiinte Aplicate și Tehnologie (CAST) și companii private care furnizează servicii de stiinta medico-legale la poliție.

Oamenii de stiinta medico-legale se pot specializa în domenii specifice, cum ar fi de investigație foc.

Medici calificați și stomatologii pot suferi, de asemenea, de formare suplimentară să se specializeze în domeniul lor de a deveni criminalistice examinatorilor medicale și medico-legale odontologists.

Cea mai mare parte de lucru este, dar oamenii de stiinta medico-legale cu experienta poate avea să participe la locul crimei și să dea probe în instanță pe bază de laborator.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Faculty of Science investigates the challenges and possibilities of the natural and technological world, from drug discovery and public health to environmental concerns, tackling cybercrime and un ... Citeste mai mult

The Faculty of Science investigates the challenges and possibilities of the natural and technological world, from drug discovery and public health to environmental concerns, tackling cybercrime and understanding space. Citește mai puţin