Msc în domeniul tehnologiilor energetice durabile

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Tehnologia de Master Energie Programul Durabile pregătește studenții săi să fie în măsură să anticipeze procesele de schimbare pe piața energiei. Cererea socială pentru aprovizionarea cu energie durabilă este în creștere. Generarea și utilizarea energiei devin mai eficiente și curate tot timpul. Un singur factor de schimbare este utilizarea tot mai mare a surselor regenerabile de energie, cum ar fi biomasa. Piata de energie este, de asemenea, în schimbare, ca urmare a internaționalizare și liberalizare.

Tehnologia de studiu pentru energie durabilă: Ia să știu totul despre ea

Departamentele Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică, Inginerie Chimică și Chimie, Fizică Aplicată, Arhitectură, construcții și planificare și Inginerie Industriale și inovare Științe cooperează toate în tehnologia de Master Energy program durabil. Absolvenții de la acest program de master vor contribui la cele mai noi evoluții în domeniul tehnologiilor energetice durabile, și să înțeleagă oportunitățile și limitările implicate în aplicarea sa.

acreditare NVAO

Acest program este recunoscut în mod legal și acreditat de către Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra (NVAO).

Ultima actualizare Aug 2016

Despre facultate

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... Citeste mai mult

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Citește mai puţin