Tehnologia de Master Energie Programul Durabile pregătește studenții săi să fie în măsură să anticipeze procesele de schimbare pe piața energiei. Cererea socială pentru aprovizionarea cu energie durabilă este în creștere. Generarea și utilizarea energiei devin mai eficiente și curate tot timpul. Un singur factor de schimbare este utilizarea tot mai mare a surselor regenerabile de energie, cum ar fi biomasa. Piata de energie este, de asemenea, în schimbare, ca urmare a internaționalizare și liberalizare.

Tehnologia de studiu pentru energie durabilă: Ia să știu totul despre ea

Departamentele Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică, Inginerie Chimică și Chimie, Fizică Aplicată, Arhitectură, construcții și planificare și Inginerie Industriale și inovare Științe cooperează toate în tehnologia de Master Energy program durabil. Absolvenții de la acest program de master vor contribui la cele mai noi evoluții în domeniul tehnologiilor energetice durabile, și să înțeleagă oportunitățile și limitările implicate în aplicarea sa.

acreditare NVAO

Acest program este recunoscut în mod legal și acreditat de către Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra (NVAO).

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la Eindhoven University of Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020