Ms education- tesol (predarea limbii engleze vorbitorilor altor limbi)

Generalități

Programul de descriere

MS Education- TESOL (Predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi)

Master of Science în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL), la Colegiul din Muntele Saint Vincent este un curriculum de 30 de credit constând atât în ​​cursuri profesionale și bazate pe competențe clinic orientate. Oferit în colaborare cu Federația Unificată a Profesorilor (UFT), programul MS TESOL este conceput pentru a pregăti profesorii potențiali de cursanți de limbă engleză din pre-grădiniță până în clasa a 12-a. Elevii sunt obligați să completeze numai cinci cursuri de la Campusurile din Mount Saint Vincent Riverdale sau Manhattan, iar restul celor cincizeci de cursuri de la un site UFT.

Elevii care finalizează cu succes acest program și care au promovat examenul de specializare a conținutului de certificare a cadrelor didactice în ESOL vor fi eligibili pentru certificarea inițială de stat a statului New York în TESOL.

Cerințe de ieri

Master of Science, TESOL (predarea limba engleză la vorbitori de alte limbi), gradul necesită finalizarea a 30 de credite:

I. Cursuri de bază pedagogice 18 credite

 • EDUC 504 Comunicarea interculturală
 • EDUC 506 Limba, dezvoltarea cognitivă și diversitatea culturală
 • EDUC 507 Analiza lingvistică
 • EDUC 508 Structura engleză a limbii americane
 • EDUC 722 Predarea limbii engleze ca a doua limbă I
 • EDUC 725 Predarea în domeniile de conținut: Metode de TESOL, grade Pre-K-12

II. Cursuri de cunostinte pedagogice 6 credite

 • EDUC 605 Curriculum și materiale în TESOL
 • Evaluarea EDUC 726 în limba engleză ca a doua limbă

III. Experiență în teren 6 credite

 • Practica supervizată EDUC 750 în TESOL: Pre-K-6
 • EDUC 751 Practica supravegheată în TESOL: 7-12

IV. Examinare cuprinzătoare

O examinare scrisă / nereușită este experiența terminală pentru acest program absolvent. Elevii vor participa la o sesiune de examinare pentru a se pregăti pentru examenul care reflectă conținutul curriculum-ului pe tot parcursul acestui curs.

Note

Toate cursurile din programul de învățământ sunt evaluate cu clase de scrisori. Diploma de absolvire / eșec este utilizată numai cu examenul final final. Este de așteptat ca elevii să obțină un grad minim de B în fiecare experiență practică.

Cerințe de ieșire

Master of Science în TESOL este un curriculum de 30 de credite constând atât în ​​cursuri profesionale și bazate pe competențe clinic orientate. Elevilor li se va cere să completeze două experiențe practice practicate. Informații despre cerințele pentru aceste experiențe clinice vor fi furnizate de către coordonatorul programului în timpul orientării. O examinare cuprinzătoare este evaluarea culminantă pentru acest curs de studiu

Noua cerință a atelierului

Începând cu 31 decembrie 2013, Departamentul de Stat al Învățământului din New York solicită tuturor solicitanților de certificare să completeze șase ore de ore de curs sau de formare în domeniul hărțuirii, hărțuirii, hărțuirii și discriminării în școli: prevenirea și intervenția (articolul 2, secțiunile 10-18 Din Legea Învățământului NYS). Această formare va fi furnizată în campus cel puțin o dată pe parcursul fiecărui an universitar. Elevii trebuie să completeze acest atelier înainte de finalizarea programului pentru a primi aprobarea Colegiului pentru certificare.

Certificarea de stat din New York

NYS Certificare pentru MS în TESOL

Înainte de terminarea programului, elevii trebuie să documenteze finalizarea a 12 credite într-o limbă străină sau limbajul semnelor. Cursuri de licență, cursuri de absolvent sau un credit echivalent pe CLEP sau NYU Proficiency vor fi acceptate.

Elevii care finalizează cu succes acest program absolvent în TESOL vor:

 1. Îndeplinirea cerințelor academice pentru certificarea inițială / profesională a statului New York în cadrul TESOL
 2. Fiți recomandat statului New York pentru certificarea inițială / profesională în TESOL K-12

Candidații vor fi informați despre procesul de certificare înainte de finalizarea programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs ... Citeste mai mult

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs, including a full array of majors and minors and professional preparation in accounting, business, communication, education, and nursing. Citește mai puţin