Meng în inginerie sudare

Generalități

Programul de descriere

Universitatea Wits ofera Institutul Internațional de Sudură desigur, ceea ce duce la IWE (inginer International de sudare - [BScEng absolvenți]) și IWT (International sudare tehnolog [BTech absolvenți]). Universitatea Wits este un organism de formare aprobată (ATB) pentru a Institutului Internațional de Sudură (IIS). Parcurgerea cu succes a cursurilor (60% min / fiecare modul și un record de participare de 95%) dă dreptul candidatului de a aplica pentru IIS înregistrare.

Beneficiile programului

Intenția este de a dota candidați pentru o carieră în industria de sudură, aceasta implicând o înțelegere a practicii de sudare inginerie susținută de știință de sunet.

Curriculum Schita / module predate

Meng în Wits sudura este format din 12 cursuri împărțite în patru module principale. Modulele sunt procese de sudare, sudare metalurgie, sudate de proiectare și fabricare comun, precum și aplicații și studii de caz.

Datele de închidere

În timp ce arăta înregistrări pot fi considerate la data limită de dorit pentru cei finalizarea întregului curs este situat la mijlocul lunii februarie. În timp ce cei care au cursuri complete de sine individuală singura care poate înregistra pe parcursul anului, în cazul în care cursurile individuale sunt luate ca parte a, spune un GDE, se aplică înregistrării luna februarie.

Notă: Calificările GDE / Meng vor fi înlocuite cu PGD calificările / MScEng în 2017. Whislt structura se va schimba intenția este ca programul să continue să ofere curriculumului IWE / IWT.

Ultima actualizare Martie 2015

Despre facultate

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowle ... Citeste mai mult

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowledge-base and build our future. With its more than 130 000 graduates in its 91-year history, Wits has made and will continue to make its mark nationally and internationally. Citește mai puţin