Universitatea Wits ofera Institutul Internațional de Sudură desigur, ceea ce duce la IWE (inginer International de sudare - [BScEng absolvenți]) și IWT (International sudare tehnolog [BTech absolvenți]). Universitatea Wits este un organism de formare aprobată (ATB) pentru a Institutului Internațional de Sudură (IIS). Parcurgerea cu succes a cursurilor (60% min / fiecare modul și un record de participare de 95%) dă dreptul candidatului de a aplica pentru IIS înregistrare.

Beneficiile programului

Intenția este de a dota candidați pentru o carieră în industria de sudură, aceasta implicând o înțelegere a practicii de sudare inginerie susținută de știință de sunet.

Curriculum Schita / module predate

Meng în Wits sudura este format din 12 cursuri împărțite în patru module principale. Modulele sunt procese de sudare, sudare metalurgie, sudate de proiectare și fabricare comun, precum și aplicații și studii de caz.

Datele de închidere

În timp ce arăta înregistrări pot fi considerate la data limită de dorit pentru cei finalizarea întregului curs este situat la mijlocul lunii februarie. În timp ce cei care au cursuri complete de sine individuală singura care poate înregistra pe parcursul anului, în cazul în care cursurile individuale sunt luate ca parte a, spune un GDE, se aplică înregistrării luna februarie.

Notă: Calificările GDE / Meng vor fi înlocuite cu PGD calificările / MScEng în 2017. Whislt structura se va schimba intenția este ca programul să continue să ofere curriculumului IWE / IWT.

Program predat în:
Engleză

Vezi 16 mai multe cursuri de la University of the Witwatersrand »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date