Masterul în Arte Frumoase în Studio Art

Generalități

Programul de descriere

Masterul în Arte Frumoase în Studio de Artă este o diplomă cu normă întreagă, cu trei ani, 90 de trimestre (după toamna anului 2020 va fi o diplomă de 60 de semestre), cu cursuri care îmbrățișează multiplicitatea expresiei artistice, mărită cu seminarii de teorie critică a artei la nivel absolvent.

Elevii pot lucra în orice mediu sau gamă de materiale și abordări pe care le aleg și încurajăm activ experimentarea. Cursurile de nivel înalt de istorie a artei și teorie a artei contemporane, precum și mulți artiști, critici, curatori și alți profesioniști în artă care vizitează, plus excursii și oportunități de expoziție contribuie, de asemenea, la curriculum.

Studenții de la MAE în Studio Art primesc fiecare un spațiu de studio, acces la toate atelierele și echipamentele noastre uimitoare, cursuri de dezvoltare profesională și formare în predare. Există, de asemenea, câteva oportunități de a preda o clasă de studio de licență de divizie inferioară pentru studenții noștri MAE.

Admitem doar cinci noi studenți la MAE în Studio Art în fiecare an, făcând grupul cincisprezece la un moment dat. Acest lucru ne permite să livrăm resurse maxime pentru fiecare student și timp, asigurând o experiență satisfăcătoare și productivă în timpul programului.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mission The College of Arts and Letters cultivates creativity and critical thinking in students, enabling them to communicate new forms of thought and expression that build on global traditions in art ... Citeste mai mult

Mission The College of Arts and Letters cultivates creativity and critical thinking in students, enabling them to communicate new forms of thought and expression that build on global traditions in arts and letters. The College is committed to cutting-edge scholarship, visionary creative artistry, innovative teaching, digital literacy, and community engagement. We educate the whole person, preparing graduates who are reflective, ethical, and collaborative. Vision We, the College of Arts and Letters, affirm arts and humanities as the center of intellectual life, allowing our creative and scholarly passions to inspire transformation of local and global communities. Citește mai puţin