Master în Studii Europene și Diplomație Economică

Generalități

Programul de descriere

Repere

  • Locația studiului: Letonia, Riga
  • Tip: postuniversitar, cu normă întreagă
  • Durata nominală: 2 ani (120 ECTS)
  • Limba de studiu: engleză
  • Premii: Master (Master în Științe Sociale în Economie Internațională)
  • Acreditare: Programul de studiu este acreditat

Prezentare generală

Programul de studiu oferă studii aprofundate ale relațiilor economice internaționale , acordând o atenție deosebită problemelor teoretice și aplicate ale economiei internaționale și ale diplomației economice.

Cunoașterea interdisciplinară completă a absolvenților despre Uniunea Europeană, abilitățile diplomatice, abilitățile analitice și abilitățile economice aprofundate vor oferi o bază solidă pentru activitatea lor în diferite instituții ale Uniunii Europene, organizații internaționale, precum și în sectoarele publice și private naționale. . Studenții sunt pregătiți pentru poziții analitice și manageriale în domeniile economic, politic și social, pentru munca diplomatică, pentru activități de lobby economic la nivelul Uniunii Europene și pentru educație ulterioară în programele de studii doctorale care conduc la o carieră academică.

Programul oferă studii în mediul internațional de diversitate lingvistică și culturală prin atragerea atât a studenților internaționali, a lectorilor, cât și a experților. Studiile sunt efectuate în engleză. Studenții merg în călătorie de studiu la instituțiile Uniunii Europene și NATO de la Bruxelles, Frankfurt și Luxemburg.

Structura programului

Programul de studiu va fi implementat în principal în cadrul prelegerilor și seminariilor, inclusiv ateliere și seminarii de cercetare. Programul de master pentru studii europene și diplomație economică oferă studenților posibilitatea de a participa la vizita de studiu la principalele instituții ale Uniunii Europene la Bruxelles, Frankfurt și Luxemburg.

cerere

Calificarea de intrare

Diplomă de licență (sau mai mare)

Diplomă de licență academică sau profesională în economie sau știința managementului.

Diplomă de licență academică sau profesională în alte Științe sociale sau științe naturale sau științe umane și experiență considerabilă în industria economică care include cunoștințe preliminare adecvate.

Documentele de calificare de intrare sunt acceptate în următoarele limbi: engleză / letonă.

De multe ori puteți obține o copie adecvată din școala dumneavoastră. Dacă nu este cazul, veți avea nevoie de traduceri oficiale împreună cu copii verificate ale originalului.

Solicitanții trebuie să încarce documente de învățământ în limba originală, precum și traduceri în engleză. Diplomele și transcrierile emise în afara UE trebuie să fie legalizate cu un timbru de legalizare sau Apostille.

Trebuie să luați împreună cu dvs. documentele originale de calificare de intrare atunci când mergeți în final la universitate.

Cerințe de limbă

Engleză

Solicitanții trebuie să își demonstreze cunoștințele de limba engleză. Universitatea acceptă următoarele teste de limbă internațională:

  • TOEFL IBT - scor cel puțin 80;
  • IELTS - scor cel puțin 6;
  • CPE - trecere satisfăcătoare;
  • CAE - trecere satisfăcătoare.

Universitatea poate oferi test de limba engleză pentru plată suplimentară (97,50 EUR )

Solicitanții a căror limbă maternă este engleza sau educația anterioară este obținută în engleză sunt scutiți de la această cerință (cu excepția cetățenilor din India, Sri Lanka, Nepal).

Alte cerinte

Trebuie să adăugați o scrisoare de motivare la cererea dvs.

Solicitantul trebuie să prezinte CV.

Pentru cetățenii din India, Sri Lanka, Nepal, Bangladesh și Pakistan - interviu Skype care include întrebări despre motivație

Oportunități de carieră

Muncă competitivă și carieră excelentă - absolvenții lucrează în instituții publice și private internaționale, europene și naționale, servicii diplomatice, jurnalism internațional. După absolvire, studenții pot continua să se înscrie la studii de doctorat și să construiască cariera în domeniul academic și de cercetare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Latvia has been founded in 1919 and currently, with its more than 14 000 students, 13 faculties and over 20 research institutes and independent study centers, is one of the largest c ... Citeste mai mult

The University of Latvia has been founded in 1919 and currently, with its more than 14 000 students, 13 faculties and over 20 research institutes and independent study centers, is one of the largest comprehensive and leading research universities in the Baltics. The University offers more than 130 state-accredited academic and professional study programs. Citește mai puţin