O experiență dublă în departamentul strategiei corporative.

Comunicați astăzi este o imagine de ansamblu a mediului de afaceri și să controleze toate canalele de comunicare, atât virtuală decât reală.

Construcție și dezvoltarea unei identități de brand, anticiparea tendințelor emergente, susține o companie în gestionarea imaginii sale în rândul diversele sale publice, optimizarea vizibilității acestora și asigura reputația pe web, a gestiona un mediu competitiv, de a dezvolta strategii de comunicare Valoarea inovatoare și de a crea: acestea sunt cele mai mari provocări de afaceri se confruntă în prezent.

ELIGIBILITATE

În Master 1 Semestrul 1 (M1S1) Țineți o diplomă Bachelors în marketing și Business Intelligence sau grad echivalent în Master 1 Semestrul 2 (M1S2) Țineți o diplomă Bachelors în marketing și informații de afaceri, și au validat semestrul 1 Master în specialitatea sau o diplomă echivalentă în acest domeniu.

În Master 2 Semestrul 3 (M2S3) Țineți o diplomă Bachelors în Marketing și Business Intelligence și au validat semestre 1 și 2 de Master în specialitatea sau o diplomă echivalentă în acest domeniu.

În Master 2 Semestrul 4 (M2S4) Țineți o diplomă Bachelors în Marketing și Business Intelligence și au validat semestre 1 2 sau 3 de Master în specialitatea sau o diplomă echivalentă în acest domeniu.

De licență în Audit și control de gestiune IAM este disponibil în monoterapie sau în comun de grade, cu UQAC Canada. Ca multe alte grup de licență, originalitate, coerență și structură pedagogică au dus la lui fiind etichetat de către Centrul pentru Excelenta UEMOA, fiind certificata ISO 9001 standardul de calitate versiunea 2000 și pentru a obține Acreditare a Consiliului din Învățământul Superior (CAMES) .c africane și malgașă, T livrate pentru numere și contabilitate și analiză financiară.

  • Director Comunicare
  • PR Manager de
  • Managerul de evenimente
  • Agenția cap
  • Director rețea
  • Consultant junior
  • Manager de proiect (Agenția)
  • Director de comunicare

După formare, studentul: va dezvolta abilități de ascultare și abilități interpersonale care îi permit să obține informațiile necesare pentru a răspunde la audit și răspunsurile de interlocutorii săi în timpul interviurilor cu oficiali ai companiei; dezvolta un simț acut critică, o rigoare analitică și abilități bune de contabilitate de a interpreta în mod eficient documentele contabile aflate la dispoziția sa, va fi riguros, metodic, organizat și concis de a defini în mod corespunzător obiectivele și planurile de acțiune . beneficiază de o ușurință cu instrumente de management IT, va fi obiectivă și imparțială, deoarece calculează performanța fiecărui serviciu .. să fie prevăzute cu o relație bună, au sentimentul de comunicare, deoarece este în contact cu toate serviciile și gestionarea, va avea un gust pentru cifre și contabilitate și analiză financiară.

Program predat în:
Limba franceza

Vezi 12 mai multe cursuri de la Institut Africain de Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 semestre
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare