Program De Masterat în Excluderea Socială

Åbo Akademi

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Program De Masterat în Excluderea Socială

Åbo Akademi

Durata: 120 de credite, 2 ani de studiu cu normă întreagă

Diplomă acordată: Master of Arts, Master of Teology

Aportul anual: 20

Taxă de școlarizare: 10 000 EUR pentru studenții din țările din afara UE / SEE

Contactați: socialex@abo.fi

În mijlocul diversității și complexității din ce în ce mai numeroase a lumii în plină schimbare de astăzi, oamenii care suferă de sărăcie, lipsirea drepturilor legale și izolarea culturală și socială au devenit o preocupare tot mai mare la nivel mondial. Aceste aspecte sunt exemple ale unui fenomen numit excludere socială; o condiție complexă care depășește dezavantajele economice și sărăcia. Este un proces multilateral prin care oamenii pierd agenția politică, legală și socială și prin care sunt stigmatizați sau discriminați. Excluziunea socială este așadar strâns legată de cultură și de istorie, de modul în care interacționăm și facem limite, modul în care ne gândim la societate, la ceea ce luăm pentru a fi adevărat și la modul în care imaginăm o lume bună.

Acest program se datorează necesității de a recunoaște natura multidisciplinară a excluziunii sociale. Este nevoie serios de necesitatea de a furniza instrumente analitice pentru a reflecta critic viitorul nostru social și cultural dintr-o perspectivă mai largă bazată pe științe umane și ancorată în subiecte cum ar fi istoria, etica, filosofia, studiul religiei, studiile de gen, teologia și minoritatea studii. Programul se înscrie într-un set de probleme globale de actualitate și aduce la suprafață factori și dimensiuni relevante care stau la baza procesului de excluziune socială; valori, idei, convingeri, tendințe, ideologii, practici în combinație cu agenții individuale și sociale, capacități și putere. Abilitățile oferite de acest program sunt utile atât pentru studenții care caută o carieră într-o serie de organizații, cât și pentru cei care urmăresc o carieră în cercetare.

Cerințele de admitere

Aplicarea studenților trebuie să furnizeze o diplomă de licență relevantă în religia comparativă, studii de gen, istorie, filozofie, teologie sau un grad echivalent. În plus, pot fi luate în considerare studiile anterioare, experiența relevantă în materie de muncă și organizare, precum și alte merite și calificări. Selecția studenților se face pe baza documentelor de candidatură (inclusiv un CV și o scrisoare de motivație); nu există examen de admitere.

Solicitanții de programe de masterat predate în limba engleză trebuie să dovedească întotdeauna cunoștințele lor despre limba engleză și să îndeplinească cerințele academice generale

Cum se aplică?

Pentru mai multe informații despre cerințele și procedurile de aplicare, taxele de școlarizare și burse, vă rugăm să consultați http://www.abo.fi/ansok/master

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 10, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2018
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
10,000 EUR
Information
Deadline
Ian. 31, 2018
Application period 1 December 2017 - 31 January 2018 at 15.00 (Helsinki time)
Locations
Finlanda - Vaasa
Data începerii: Aug. 2018
Termen limită de aplicare Ian. 31, 2018
Application period 1 December 2017 - 31 January 2018 at 15.00 (Helsinki time)
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2018
Finlanda - Vaasa
Termen limită de aplicare Ian. 31, 2018
Application period 1 December 2017 - 31 January 2018 at 15.00 (Helsinki time)
Data terminării Contactează şcoala
Price
pentru studenții din țările din afara UE / SEE