Keystone logo

Masterat Programe în Științe alimentare în Paris, Franţa pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Franţa
  • Asistență medicală
  • Paris
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Masterat Programe în Științe alimentare

Paris este cel mai populat oraș din Franța și capitalul său. Ea are peste 2 milioane de locuitori. Acesta joacă gazdă la importante centre de învățare și de arte din regiunea europeană. Fiind acasă la cel mai mare număr de persoane cu studii superioare, Paris are mai multe universitati de prestigiu din Franța.

Ce este Știința Alimentației?
Știința alimentației studiază alimentele și modul în care acestea se leagă de mediu, societate și economie. Include studiul producției, procesării, siguranței și nutriției alimentelor. Știința alimentației include, de asemenea, studiul bolilor și contaminării alimentare.

Ce pot face cu o diplomă în Știința Alimentelor?
O diplomă în știința alimentelor poate duce la o carieră în industria alimentară, lucrând în domenii precum producția de alimente, procesarea, siguranța și nutriția. Absolvenții în știința alimentației pot lucra, de asemenea, în domeniul cercetării bolilor transmise prin alimente și a contaminării. Există oportunități pentru cei cu experiență în știința alimentară de a lucra în agenții guvernamentale sau companii private care sunt implicate în reglementarea industriei alimentare. Absolvenții în știința alimentației pot urma o carieră în mediul academic, predând și efectuând cercetări la universități și colegii.

De ce să studiezi Știința Alimentelor?
Știința alimentației este importantă din mai multe motive. Ne ajută să înțelegem cum alimentele ne afectează sănătatea și mediul, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea metodelor de producție și procesare a alimentelor, asigurându-ne că alimentele pe care le consumăm sunt sigure și hrănitoare. Studiind știința alimentară, putem, de asemenea, să învățăm mai multe despre cum să prevenim și să controlăm bolile transmise prin alimente. În cele din urmă, știința alimentară ne ajută să înțelegem factorii economici și sociali complexi care influențează producția și consumul de alimente.

Licențe în Știința Alimentelor
Diplome de științe alimentare sunt oferite la nivel de licență și absolvent. Programele de licență durează de obicei patru ani și acoperă subiecte precum chimia alimentară, microbiologia și nutriția. Programele de absolvire durează de obicei doi ani și includ cursuri în subiecte avansate de știință alimentară care cuprind fizica și ingineria alimentelor.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.