MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Jurnalism internațional Part time în Brazilia 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

jurnalism internațional este preocupat de a aduce atenția asupra problemelor și problemele altor țări cu care se confruntă în prezent. Persoanele fizice care studiază ajutor internațional jurnalism aduce informații și de înțelegere a cetățenilor și a națiunilor din întreaga lume.

Unele dintre cele mai bune universități din America Latină se bazează în Brazilia, o țară care are mai mult de 2.000 de instituții de învățământ superior. Universitățile din Brazilia poate fi împărțită în următoarele clasificări: guvernul federal a reușit universități; universitățile de stat controlate de guvern, guvernul municipal universități gestionate și universități private.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Jurnalism internațional Part time în Brazilia 2019/2020

1 Rezultate din Jurnalism internațional, Brazilia Filter

Mestrado profissional em produção jornalística e mercado

ESPM
Campus Part time Martie 2020 Brazilia Sao Paulo

De asemenea, în cadrul programelor Mestrado Profissional, Producão Jornalística e Mercado (MPPJM), ESPM a fost înființat în cadrul unui program de inovare a producției și al inovației, în cadrul căruia se desfășoară activități în domeniul organizațiilor, alături de societăți civile.